- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 37
Burda bir çok arkadaşda yalancı pozitif çıkarttığı için iyi oluşu tartışılır canımNiye prodoctor iyi bir test değil mi canım :)
Ben de mi baktirsam düşük çıkarsa hiç umudum kalmaz haBende bugün amh testide yaptırdı profesör doktor
Bugün adet oldum umarım bu son olur cuma günü tüp bebeğe başlıyoruz iğneler için gidecez
Aynı değil predictor tavsiye ederim , prodoctor bana sabah hayalet çizgi cıkartmıstı o günün ögleni predictor early negatif gösterdi. Sonra adet oldjm zstenKızlar predictor ve prodoctor gebelik testi aynı mı ikiside biraz dolandım google da prodoctordan şikayet çok var
Hayirlisi olsun canimBugün adet oldum umarım bu son olur cuma günü tüp bebeğe başlıyoruz iğneler için gidecez
Ben amh istemedim doktordan sadece hormonlarıma detaylı baktırmak istiyorum hazır adetin 3.gününü yakalamışken dedim. Yanı umudu kesecek bir şey yok kuzum her şey AllahtanBen de mi baktirsam düşük çıkarsa hiç umudum kalmaz ha
Bende prodoctor aldım bilseydim almazdım yaAynı değil predictor tavsiye ederim , prodoctor bana sabah hayalet çizgi cıkartmıstı o günün ögleni predictor early negatif gösterdi. Sonra adet oldjm zsten
Teşekkür ederimAy napıyım asko zaten öyle yada böyle 4 ay geçecek. Balayımızda yaklaşıyor kocamla rakı balıklı eğlenceler yaparızben o açıdan bakıp kendimi motive ediyorum şuan
Gynopol 60 şase
Evet cnm uygulama ama baya hassas öneririmP.C nedir canım uygulama mı?
Stres kaynaklı olmuştur o zamanYok tam günü yine
Acaba marka ovulasyon testi ile karıştırdı da size oyle mi gönderdi bu derece hata olması normal değil yine de şikayetvar a yazabilirsinizBirdaha almayacağım gördüğümde asla inanmayacağım miratech marka. Aslında testi yaparken video eşliğinde yapmak lazım ki şikayet edebilelim daha fazla insanların umutlarıyla oynamasınlar
Laboquick guzelBen bugün mens oldum. Yeni bat 6 Ağustos. Ovulasyon testi için önerebileceğiniz marka varmı ? Bir gebenin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testlerini önerir misiniz b
Önümüzde ki aya kaldık hepimizSabah kargocuya giderken düştüm ayağım fena burkuldu
Hasteneye gittik tabi röntgen için ,dr gebelik şüphesi var mı dedi evet dedim
Sonuç negatif
Geçmiş olsun canımSabah kargocuya giderken düştüm ayağım fena burkuldu
Hasteneye gittik tabi röntgen için ,dr gebelik şüphesi var mı dedi evet dedim
Sonuç negatif
Ozel saglik varsa ödüyor gebelik cikarsa odeme yapmiyormuş benim 13 çıkmıştı kimyasaldi o yuzden odendiBeklicem ilk defa birisinin sözünü dinlicemZaten olmadığını biliyorum boşa param gitmesin 100 TL
Kizlar bende de hafif düzeyde pco dedi doktor bir kızım var toplam 3 gebelik yaşadım hic takmayın pco yu arkadaşım ileri düzeyde hasta 6 ayda bir adet görüyorum 2 tane oğlu varKuzum bence gerçekten stres yapmak bizi kötü etkiliyor ben 6 yıllık evliyim mesela ama henüz strese başlamadım.pkodan korkma bende vardı ama şuan yok şükürdoktorun dediklerini yap bakalım olacağı varsa her türlü oluyorda ne zaman olacak bakalım ben 6 yıllık evliyim düşün
Benim hepsi özel ve görünüyor e nabizdaÖzel hastaneyse düşmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?