Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de mi baktirsam düşük çıkarsa hiç umudum kalmaz ha
Ben amh istemedim doktordan sadece hormonlarıma detaylı baktırmak istiyorum hazır adetin 3.gününü yakalamışken dedim. Yanı umudu kesecek bir şey yok kuzum her şey Allahtan

Ay napıyım asko zaten öyle yada böyle 4 ay geçecek. Balayımızda yaklaşıyor kocamla rakı balıklı eğlenceler yaparız ben o açıdan bakıp kendimi motive ediyorum şuan

Gynopol 60 şase
Teşekkür ederim

Birdaha almayacağım gördüğümde asla inanmayacağım miratech marka. Aslında testi yaparken video eşliğinde yapmak lazım ki şikayet edebilelim daha fazla insanların umutlarıyla oynamasınlar
Acaba marka ovulasyon testi ile karıştırdı da size oyle mi gönderdi bu derece hata olması normal değil yine de şikayetvar a yazabilirsiniz

Kizlar bende de hafif düzeyde pco dedi doktor bir kızım var toplam 3 gebelik yaşadım hic takmayın pco yu arkadaşım ileri düzeyde hasta 6 ayda bir adet görüyorum 2 tane oğlu var

Kızlar merhaba, bat daha bir hafta var. Ama dayanmayıp test yaptım negatif çıktı Yalnız kasıklarımda ağrı var. Ve bugün belli belirsiz bir kan lekesi gördüm. Acaba regl yaklaşıyor diye mi yoksa başka bişey mi bilemedim. Bat den bir hafta öncesinde test yapan var mı hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…