Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
battan bir hafta once varsa da pek cikmaz. ben 5 gun kala ogrendim. o da belli belirsiz. bikac gun sonra tekrar dene bence.

Kizlar bende de hafif düzeyde pco dedi doktor bir kızım var toplam 3 gebelik yaşadım hic takmayın pco yu arkadaşım ileri düzeyde hasta 6 ayda bir adet görüyorum 2 tane oğlu var
Kesinlikle öyle olacağı varsa oluyor zaten A R Y A arkadaşımızın yazdıklarını oku bak

Ben amh istemedim doktordan sadece hormonlarıma detaylı baktırmak istiyorum hazır adetin 3.gününü yakalamışken dedim. Yanı umudu kesecek bir şey yok kuzum her şey Allahtan
Haklısın canım hayırlısı çıkar insallah

Ovulasyon testi alma sırasına geldik yine.

Regl ol ovu tesi al adet bitsin test yap değerlendir değerlendirme bitsin 10 gün bekle regl yaklassin gebelik testi yap yine regl ol sıkıldım!
Halicim seni çok iyi anlıyorum insan özellikle böyle hassas bi konuda kafaya taktı mı başka şey düşünemiyor acaba hata mı ediyoruz insanların beklemediği anda imkansız dediği zamanda oluyor ya da ilgilenmeyi bıraktım dediği anda gebelik öğreniyor ya biz de böyle yapmalıyız ya da bu durumla başa çıkmayı öğrenmeliyiz.. ama umutsuzluğa düşme üzülme de hiç stresin olumsuz etkilediği bi gerçek.. en doğru zamanda gelsinler dua edelim

Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyo, yani yumurtladığın gunun öncesi olmuş zaten,ertesi günude degerlendirirsin

Ovulasyon testi alma sırasına geldik yine.

Regl ol ovu tesi al adet bitsin test yap değerlendir değerlendirme bitsin 10 gün bekle regl yaklassin gebelik testi yap yine regl ol sıkıldım!
Bence ovülaayon testleri stres yapıyor oda geciktiriyor, regl bitiminde hamile kalmış arkadaşım çok verimli oluyor dedi,, ay içinde herhangi bir günde kalma ihtimalimiz var ovülasyon testiyle strese girmeye gerek var mı bilemiyoruumm

Testin içini açıp flaşla baktın mı canım, filtre uyguladın mı burada hepimiz çift çizgiyi zorla yaratıyoruz Z zahrada sen testi battan kaç gün önce yapmıştın? En erken sen yakaladın

Insallah canim=)

Ne bilim o olmayanda kaçırıyoruz gibi

Sizce bu ovulasyon testi 2. Yunurtlamaya gider mi

Eklentiler

• SmartSelect_20210706-231712_Gallery.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 20
Yeminle ağrıdan olcem sanki savaş var gibi bu reglde bisi var dünyam başıma yıkıldı öncesinde de çok agridi zaten 3 4 gün boyunca

Bende de yanma var hafiften kızlar ovulasyon döneminde antibiyotik içiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…