Kızlar benim de 23 temmuz batım suan calısmalardayız 9 temmuz yumurtalamam gün aşrı mı devam edeyim yoksa hergün müSizin gene yakın ben 1 agustosu nasıl beklicem acaba daha cocugu yapmadık bile
Önümüzde ki aya kaldık hepimiz
battan bir hafta once varsa da pek cikmaz. ben 5 gun kala ogrendim. o da belli belirsiz. bikac gun sonra tekrar dene bence.Kızlar merhaba, bat daha bir hafta var. Ama dayanmayıp test yaptım negatif çıktıYalnız kasıklarımda ağrı var. Ve bugün belli belirsiz bir kan lekesi gördüm. Acaba regl yaklaşıyor diye mi yoksa başka bişey mi bilemedim. Bat den bir hafta öncesinde test yapan var mı hiç ?
Amin cnmİnşallah kuzum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Benım ilk oğlumda bat günü negatifti 3 gun gecikince silik çizgi çıkmıştıMerabalar herkese regli günüm yarın ben dayanamayıp test yaptım malesef negatif sizce halen şansım var mı böyle olup sonra pozitif çıkan oldu mu ?
Benim de oğlumda kaset testte 3 gün gecikince çıktı 5 tl lik testlerde geç çıkıyor ama erken gebelik testinde çıkması kazımBenım ilk oğlumda bat günü negatifti 3 gun gecikince silik çizgi çıkmıştı
Kesinlikle öyle olacağı varsa oluyor zatenKizlar bende de hafif düzeyde pco dedi doktor bir kızım var toplam 3 gebelik yaşadım hic takmayın pco yu arkadaşım ileri düzeyde hasta 6 ayda bir adet görüyorum 2 tane oğlu var
Haklısın canım hayırlısı çıkar insallahBen amh istemedim doktordan sadece hormonlarıma detaylı baktırmak istiyorum hazır adetin 3.gününü yakalamışken dedim. Yanı umudu kesecek bir şey yok kuzum her şey Allahtan
Halicim seni çok iyi anlıyorum insan özellikle böyle hassas bi konuda kafaya taktı mı başka şey düşünemiyor acaba hata mı ediyoruz insanların beklemediği anda imkansız dediği zamanda oluyor ya da ilgilenmeyi bıraktım dediği anda gebelik öğreniyor ya biz de böyle yapmalıyız ya da bu durumla başa çıkmayı öğrenmeliyiz.. ama umutsuzluğa düşme üzülme de hiç stresin olumsuz etkilediği bi gerçek.. en doğru zamanda gelsinler dua edelimOvulasyon testi alma sırasına geldik yine.
Regl ol ovu tesi al adet bitsin test yap değerlendir değerlendirme bitsin 10 gün bekle regl yaklassin gebelik testi yap yine regl ol sıkıldım!
Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyo, yani yumurtladığın gunun öncesi olmuş zaten,ertesi günude degerlendirirsinKızlar ovü testlerime bi bakarmısınız ben dün pik sandım gece değerlendirdik ama asıl pik bugünmüş eşimde sperm sorunu var o yüzden bugün değerlendiremem yarın değerlendirsem kaçırmış olurmuyum
Bence ovülaayon testleri stres yapıyor oda geciktiriyor, regl bitiminde hamile kalmış arkadaşım çok verimli oluyor dedi,, ay içinde herhangi bir günde kalma ihtimalimiz var ovülasyon testiyle strese girmeye gerek var mı bilemiyoruummOvulasyon testi alma sırasına geldik yine.
Regl ol ovu tesi al adet bitsin test yap değerlendir değerlendirme bitsin 10 gün bekle regl yaklassin gebelik testi yap yine regl ol sıkıldım!
Testin içini açıp flaşla baktın mı canım, filtre uyguladın mıKızlar merhaba, bat daha bir hafta var. Ama dayanmayıp test yaptım negatif çıktıYalnız kasıklarımda ağrı var. Ve bugün belli belirsiz bir kan lekesi gördüm. Acaba regl yaklaşıyor diye mi yoksa başka bişey mi bilemedim. Bat den bir hafta öncesinde test yapan var mı hiç ?
Insallah canim=)Halicim seni çok iyi anlıyorum insan özellikle böyle hassas bi konuda kafaya taktı mı başka şey düşünemiyor acaba hata mı ediyoruz insanların beklemediği anda imkansız dediği zamanda oluyor ya da ilgilenmeyi bıraktım dediği anda gebelik öğreniyor ya biz de böyle yapmalıyız ya da bu durumla başa çıkmayı öğrenmeliyiz.. ama umutsuzluğa düşme üzülme de hiç stresin olumsuz etkilediği bi gerçek.. en doğru zamanda gelsinler dua edelim
Ne bilim o olmayanda kaçırıyoruz gibiBence ovülaayon testleri stres yapıyor oda geciktiriyor, regl bitiminde hamile kalmış arkadaşım çok verimli oluyor dedi,, ay içinde herhangi bir günde kalma ihtimalimiz var ovülasyon testiyle strese girmeye gerek var mı bilemiyoruumm
Ewet bugünü es geçicem kısmet artık hem belki yarında çatlamazSpermler 3 güne kadar canlı kalabiliyo, yani yumurtladığın gunun öncesi olmuş zaten,ertesi günude degerlendirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?