Regli gününde gecikme yaşamışmıydın? 20 gun önce kimyasal gebelik olmuştu benim kanama başladıgı günün ertesi günu ağrıdan mahvoldum dik duramıyodum eğile eğile vcye gittim öyle bi ihtimal olabilirmi sendedeYeminle ağrıdan olcem sanki savaş var gibi bu reglde bisi var dünyam başıma yıkıldı öncesinde de çok agridi zaten 3 4 gün boyunca
Sonrası büyük vicdan azabıı...Ne bilim o olmayanda kaçırıyoruz gibi
Allah AllahYeminle ağrıdan olcem sanki savaş var gibi bu reglde bisi var dünyam başıma yıkıldı öncesinde de çok agridi zaten 3 4 gün boyunca
İlkini degerlendirdiysen gebelik olunca da koyu çıkmaya baslıyormuş. Hep mi böyle çıkıyor?Sizce bu ovulasyon testi 2. Yunurtlamaya gider mi
YaşıtızÖzel hastaneye gittim ben canım 27 yasındayım
İlk defa duydumOzel saglik varsa ödüyor gebelik cikarsa odeme yapmiyormuş benim 13 çıkmıştı kimyasaldi o yuzden odendi
Şimdi baktığımda koyu kahverengi birşeylet gelmiş. Regl desen değil. İlk defa başıma geliyor. Biraz da fazlaydı korktum. Ya da stresten regl erken geldi bir haftabattan bir hafta once varsa da pek cikmaz. ben 5 gun kala ogrendim. o da belli belirsiz. bikac gun sonra tekrar dene bence.
Evet oldum canım 3 gün önce:))Yaşıtızadet oldun mu? En son negatif demiştin.
Fsh yüksek çıkarsa bakıyorlar canim ozaman bir hormon yaptır tekrar her ay değişiyor bu hormonlarPek amh bakmıyorlar 30 yaş altı olunca ve 1 yıl dolmamışsa
Bugün adetin 4.günüydü diye yapmadı. 2 veya 3.gün olmalıymış. Zaten adetimde 3.gün sabah kesildi. Şimdi damla damla çok az. Hayırlısı olsun hakkımızdan.Fsh yüksek çıkarsa bakıyorlar canim ozaman bir hormon yaptır tekrar her ay değişiyor bu hormonlar
Bilmiyorumki hayirlisi olsunRegli gününde gecikme yaşamışmıydın? 20 gun önce kimyasal gebelik olmuştu benim kanama başladıgı günün ertesi günu ağrıdan mahvoldum dik duramıyodum eğile eğile vcye gittim öyle bi ihtimal olabilirmi sendede
Hoc bilmiyorum valla =/Allah Allahhayatım benim kimyasal biterken hiç yasamadigim sancılar yaşadım acaba herkeste oluyor mu bilmiyorum
He valla =))Sonrası büyük vicdan azabıı...
Mevsimsel olabilir canim yada başka sıkıntıdan olabilir herşeyin hayırlısı hakkımızda hayırlı kapılar açsın Allah bende bi bilinmezdeyim regl olsamda doktora gitsem diyorum acilenBugün adetin 4.günüydü diye yapmadı. 2 veya 3.gün olmalıymış. Zaten adetimde 3.gün sabah kesildi. Şimdi damla damla çok az. Hayırlısı olsun hakkımızdan.
Geçti mi regl canımMevsimsel olabilir canim yada başka sıkıntıdan olabilir herşeyin hayırlısı hakkımızda hayırlı kapılar açsın Allah bende bi bilinmezdeyim regl olsamda doktora gitsem diyorum acilen
Canım 7 temmuz gözüküyor ara ara kasıklara ağrı girmeye başladı şu vakitlerde yarına yada bi kac güne refl gelir heralde hesaplarıma gore çatlama sonrasi 12. gundeyimGeçti mi regl canım
Parol içebilirsin. 2 gr kadar izin var. 500 mg 2 tablet alabilirsin. Şimdi alsan 15-20 dk sonra etkisi başlar…Neyse kendime hafifinden ısmarlayım uyunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?