Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeminle ağrıdan olcem sanki savaş var gibi bu reglde bisi var dünyam başıma yıkıldı öncesinde de çok agridi zaten 3 4 gün boyunca
Regli gününde gecikme yaşamışmıydın? 20 gun önce kimyasal gebelik olmuştu benim kanama başladıgı günün ertesi günu ağrıdan mahvoldum dik duramıyodum eğile eğile vcye gittim öyle bi ihtimal olabilirmi sendede

Yeminle ağrıdan olcem sanki savaş var gibi bu reglde bisi var dünyam başıma yıkıldı öncesinde de çok agridi zaten 3 4 gün boyunca
Allah Allah hayatım benim kimyasal biterken hiç yasamadigim sancılar yaşadım acaba herkeste oluyor mu bilmiyorum

Kizlar tatildeyim Kac gundur yazamiyorum kimler hamile pek takipte edemedim hamile olanları tebrik ediyorum ben adetimin bitmesini bekliyorum yeni ay yeni umut diyerek

battan bir hafta once varsa da pek cikmaz. ben 5 gun kala ogrendim. o da belli belirsiz. bikac gun sonra tekrar dene bence.
Şimdi baktığımda koyu kahverengi birşeylet gelmiş. Regl desen değil. İlk defa başıma geliyor. Biraz da fazlaydı korktum. Ya da stresten regl erken geldi bir hafta

Fsh yüksek çıkarsa bakıyorlar canim ozaman bir hormon yaptır tekrar her ay değişiyor bu hormonlar
Bugün adetin 4.günüydü diye yapmadı. 2 veya 3.gün olmalıymış. Zaten adetimde 3.gün sabah kesildi. Şimdi damla damla çok az. Hayırlısı olsun hakkımızdan.

Bilmiyorumki hayirlisi olsun

Bugün adetin 4.günüydü diye yapmadı. 2 veya 3.gün olmalıymış. Zaten adetimde 3.gün sabah kesildi. Şimdi damla damla çok az. Hayırlısı olsun hakkımızdan.
Mevsimsel olabilir canim yada başka sıkıntıdan olabilir herşeyin hayırlısı hakkımızda hayırlı kapılar açsın Allah bende bi bilinmezdeyim regl olsamda doktora gitsem diyorum acilen

Saat kaç oldu ya agri da nasıl ağrıysa uyunmuyor iş var iş sabah ilaçta icemiyoz

Neyse kendime hafifinden ısmarlayım uyunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…