Ben de onu iccicektim =)Parol içebilirsin. 2 gr kadar izin var. 500 mg 2 tablet alabilirsin. Şimdi alsan 15-20 dk sonra etkisi başlar…
Ya inşallah bekleyip yeniden yapcamBenım ilk oğlumda bat günü negatifti 3 gun gecikince silik çizgi çıkmıştı
O kadar zor soru sordun kiIyi gecelee benim de sat 15 haziran.bat 13 temmuz. 28 gunde bir olan döngu ilk kez gecen ay stresten 1 hafta erken oldu. Adet 8 gun suruyor.takvime gore 29 haziran (adetin 15.günü) ovulasyon gunu idi ama onu takip ederek iliski olmadi.sadece adetin 10. Ve 13. Gunu oldu. Nisandan beri deniyoruz.ama her ay düsunmekten sanirim olmuyor.bugun adete 7 gun varken evde test yaptim ve negatif. Adet gunune kadar acaba var mi yok mu diye dusunmekten kurtulurum.mesajlari da okuyunca "acaba" 7 gune kadar birseyler degisir mi?
Ben yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyorum. Test negatif mi çıktı?Canım 7 temmuz gözüküyor ara ara kasıklara ağrı girmeye başladı şu vakitlerde yarına yada bi kac güne refl gelir heralde hesaplarıma gore çatlama sonrasi 12. gundeyim
Test yapmadım canim pozitif olcağı yok zaten bekliyorum bi an önce olayım da doktora giderim bariBen yumurtlamadan 16 gün sonra adet oluyorum. Test negatif mi çıktı?
Hadi hayırlı haberler alalım inşallahKızlar malum ben çok sabırsızım hastaneye geldik kan vericem
Güzel haberler getir bizeeeKızlar malum ben çok sabırsızım hastaneye geldik kan vericem
Yay gripten ölüyorum 1 yıl boyunca hasta olmadım hamile kaldım yatalaklık gribim bakamadım gruba hiiç şimdi görsüm kuuş
Daha önce çıkabilir canım sürekli kontrol etAllahım zaferle çıkmayı nasip etsin iki saat geçmez şimdi
İyi de kuzum beta hiç bir zman 0.00 çıkmaz 0.01 yada 0.02 falan 0.00 hiç yoktur hiç hemdeYok kuzum dün gece dayanamadım acilden kan verdim 0 çıkmış beta.. adete 3 gün var bugünde biterse iki .. adet döngüm düzensiz pko yok dedi ama 28-35 gün canı ne zaman isterse oluyo bence var pkoBu ay 22.gün yuumrtladım inş bu ay erken yumurtlarım
Sonuç çıkmadığı İÇİN öyle yazıyor daha sisteme girilmiş ama sonuçbrklryorİyi de kuzum beta hiç bir zman 0.00 çıkmaz 0.01 yada 0.02 falan 0.00 hiç yoktur hiç hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?