Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım sen biliyorsun teşekkür ederim yaşla ilgisi yok bilginin 39 olucam birşey bildiğim yok işte
Estağfurullah kuzum ikimiz de geç evlenmişiz anca öğreniyoruz:) Yaşla alakası yok tabi 18 yaşında anne olan biri bizden tecrübeli sonuçta:))

Ya benim akrabam doktor ona sorduğumda asla 0 çıkmaz demişti sonuçlar bekleniyor demişti benim de ilk 0 dı sonra dedi ki bekle ertesi gün 1,20 çıkmıştı
Kuzum 0-5 arası oluyor yani 0 çıkabilir asla diye bi kavram bence yanlış çünkü kasım da 0 yine gördüm onu bulamadığım için martı attım

Ay napıyım asko zaten öyle yada böyle 4 ay geçecek. Balayımızda yaklaşıyor kocamla rakı balıklı eğlenceler yaparız ben o açıdan bakıp kendimi motive ediyorum şuan

Gynopol 60 şase
Kafam atıyo gidip bende mi yaptırsam napsam 3 ayım çöpe gidicek ama göze alamıyorum

Kızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınım Hali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Yaaa canm çok üzüldüm yaaa, testin mi negatif çıktı regl mi oldun ,rabbim hayırlısını versin herşeyde var bi hayir inşallah bir dahaki ay olur,moralini yüksek tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…