- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Tahmin alayım sizce bende var mı yok mu MeleklerimmDaha önce çıkabilir canım sürekli kontrol ethep öyle diyolar darlamayalım diye heralde
Benimde Martta 0 çıkmıştıİyi de kuzum beta hiç bir zman 0.00 çıkmaz 0.01 yada 0.02 falan 0.00 hiç yoktur hiç hemde
Dün regl oldum@Noonameee @melekburak35 bat gününüz kızlar durumlar nedir?
Ya benim akrabam doktor ona sorduğumda asla 0 çıkmaz demişti sonuçlar bekleniyor demişti benim de ilk 0 dı sonra dedi ki bekle ertesi gün 1,20 çıkmıştıBenimde Martta 0 çıkmıştı
Estağfurullah kuzum ikimiz de geç evlenmişiz anca öğreniyoruz:) Yaşla alakası yok tabi 18 yaşında anne olan biri bizden tecrübeli sonuçta:))Anladım canım sen biliyorsun teşekkür ederim yaşla ilgisi yok bilginin 39 olucam birşey bildiğim yok işte
Kuzum 0-5 arası oluyor yani 0 çıkabilir asla diye bi kavram bence yanlış çünkü kasım da 0 yine gördüm onu bulamadığım için martı attımYa benim akrabam doktor ona sorduğumda asla 0 çıkmaz demişti sonuçlar bekleniyor demişti benim de ilk 0 dı sonra dedi ki bekle ertesi gün 1,20 çıkmıştı
Kimsenin benden umudu yokTahmin alayım sizce bende var mı yok mu Meleklerimm
Kafam atıyo gidip bende mi yaptırsam napsam 3 ayım çöpe gidicek ama göze alamıyorumAy napıyım asko zaten öyle yada böyle 4 ay geçecek. Balayımızda yaklaşıyor kocamla rakı balıklı eğlenceler yaparızben o açıdan bakıp kendimi motive ediyorum şuan
Gynopol 60 şase
Canm hatırlamıyorum ki, paketini attım eczaneden aldim o heyecanla ismine bakmadım açıkçası ,ama söyledigin olabilieBu test markası bebe time mı acaba
Bugüm tam kan vercem randevu aldım bakıyım ne alemdelerBen onları bilmiyorum folik asitimde var b12
Valla bilmiyorum daha hala etkisini üzerimden atamadım ekledim zaten sonucu direk 0 yazıyo yaniİyi de kuzum beta hiç bir zman 0.00 çıkmaz 0.01 yada 0.02 falan 0.00 hiç yoktur hiç hemde
Darısı başımaDün regl oldum
Yaaa canm çok üzüldüm yaaa, testin mi negatif çıktı regl mi oldun ,rabbim hayırlısını versin herşeyde var bi hayir inşallah bir dahaki ay olur,moralini yüksek tutmaya çalışKızlar bukadar pozitif testin kan sonucu negatif çıktı çok umutlanmıştım ve çok şaşkınımHali canım hamile değilim o emojiyi kaldırabilirsin bir günlük sevinç yetti
Bu marka yanlış mı sonuç veriyor hay Allah yaaa insanların umutlarını mahvediuorlarEki Görüntüle 2884037
kızlarrrr bakın ne geldi sabah sabahyapıyım mı hazır betada 0 ken anca bunla çift çizgi görürüm
Yap yap yapEki Görüntüle 2884037
kızlarrrr bakın ne geldi sabah sabahyapıyım mı hazır betada 0 ken anca bunla çift çizgi görürüm
Valla artık ben de şu çift çizgiyi yalan da olsa görmek için alacam şu merettenEki Görüntüle 2884037
Valla artık ben de şu çift çizgiyi yalan da olsa görmek için alacam şu meretten
Dur yapıyımYap yap yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?