Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilerek hic birşey içmedim iyi yada kötü sonuc normal çıksın diye canim clife siparis verdim onu kullancam 3 ay bakalim zaten doktora haftaya randevu alıp gidicem bakalim kesin tedavi te yonlendircekler keyfim kacik
Aslan pençesi FSH ı düşürüyor keşke içseydin

Benim de öyleydi. Erken gebelik yaptım burdaki arkadaşlara attım hatta pozitif dediler inanamadım. Her zamanki gibi hastalanacak gibi belim ağrıdı. Kan testi pozitif cıktı hala ağrıyordu. Insallah devamı gelmez de yerleşmedir. Sabah erken gebelik yap varsa çıkar inşallah.

Erken gebelik testini 4 gün önce yaptım canım negatif çıkmıştı. Sabaha devamı gelmezse erken gebelik testi mi yapayım yoksa normal test mi. Bide olmuş olsaydı eğer 4 gün önce erken gebelikte çıkmazmıydı canım.

Şimdi ben 22 sinde hamile kaldığımı düşünüyorum 2 hafta sonra erken gebelikte cıktı. Yani 8 gün önce çok çok erken. Ama yarın gebelik varsa çıkar. Bi de normalde birkaC gün erken geliyor adetim demissiniz. Varsa yarın eğer geç yumurtlamadıysanız çıkar.

Allahım bende regl oldum ama normalde çok feci ağrılarım olur şu an tık yok ne olduğunu çözemedim ya delireceğimmm

İlgin için çok teşekkür ederim canım. Umarım devamı gelmez ve bende bi beke haberi veririm yarın nasibimde varsa İnşaAllah.

İlgin için çok teşekkür ederim canım. Umarım devamı gelmez ve bende bi beke haberi veririm yarın nasibimde varsa İnşaAllah.
Rica ederim sizi çok iyi anlıyorum bir hafta olmadı daha benim aynı tedirginliği yaşıyordum
şimdi de tutunacak mi bebek diye düşünüyorum. annem annelik hep bir telaş hep bir endişe derdi. Şimdiden başladık. Allahım sizlere de nasip etsin insallah

Amin canım allah'ım razı olsun. Peki son soru olarak senin adet tarihin kaçında ve sen adetinden kaç gün önce öğrendin hamileliğini.
Çok soru sordum değil mi lütfen kusura bakma.

Amin canım allah'ım razı olsun. Peki son soru olarak senin adet tarihin kaçında ve sen adetinden kaç gün önce öğrendin hamileliğini.
Çok soru sordum değil mi lütfen kusura bakma.
Hayır rica ederim hiç sorun değil musaitim sorabilirsiniz ben 28 gün-de bir adet olurum. 8 haziranda olmustum. Bu ay 6 temmuzda gelmesi lazımdı. Benim 4 unde lekelenmem oldu.ertesi gün hastalancam diye bekledim gelmeyince aksam erken gebelik testi aldım pozitif cıktı. Sabahına doktora gittim 199 çıktı hcg. Erken gebelik testi en erken ilişkiden 10 gün sonrayı gosterir. Şuan eğer sizin geç yumurtlama ya da döllenme yoksa gebelik varsa erken gebelikte çıkar inşallah.

Senin için çok sevindim güzel sonuçlar yakındır inşllah
İnşallah bakalım bugün değerlendircem ve yarın
Ama şunu merak ediyorum kızlar eşim doktor olmasına rağmen ona soramıyorum takıyorum diye kızdığı için şimdi pikken mi döllenme oluyor yoksa pik silikleştiği gün mü çünkü gün aşırı ilişki yapıyoduk dün yapmadık atıyorum sperm hala içerdeyken pik olduğunda mı döllüyor yoksa silikleşince mi döllenme oluyor bunda net değilim çünkü silikleşince çatladı deniyor ama eşimin dediğine göre yumurta çatlayıp salınıyomuş o zaman pik oluyomuş

Ayyy canım çok teşekkür ederim Allah razi olsun senden. Rabbim evladını sağlıkla hayır ile kucağına almayı nasip etsin

Benim de 6 temmuz du bat. Ne zman kan verdim canm ben persembe günü kan verdim 106 çıktı hcg.yani 7 temmuzda verdim

Benim de 6 temmuz du bat. Ne zman kan verdim canm ben persembe günü kan verdim 106 çıktı hcg.yani 7 temmuzda verdim
Yaa ne güzel hemen hemen aynı olucak bizim benim 6 temmuzdu 6 sında verdim 199 cıktı. 8 temmuzda verdim 591 çıktı. Işte 15 inde gidicem 1500 u geçmişse keseye baktırcam.

Yaa ne güzel hemen hemen aynı olucak bizim benim 6 temmuzdu 6 sında verdim 199 cıktı. 8 temmuzda verdim 591 çıktı. Işte 15 inde gidicem 1500 u geçmişse keseye baktırcam.
Ay hadi İnşallah bende pazartesi tekrar vereceğim inşallah sağlıkli bir şekilde yükseliş gosteris ,ikimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…