- 7 Nisan 2025
- 283
- 154
- 18
- 31
Benim ilk transferimde gece beni de ağrım uyandırmıştı aynı senin gibii bilmiyorum neden olduğu sorduğumda genel birşey söylemişti doktorda ama klimalı ortamda falan yatıyorsan belki üşütmüş olabilirsin ayaklarını falan ?Kızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm oluyor gece uykumdan uyandım karnım ağrıdığı için adet ağrısı gibi hiç belirtim falan da yoktu bugüne kadar şimdi e böyle oldu normal mi acaba böyle ağrı yoksa tutmadığı için mi ağrı oluyor ki üfff belirti olsa bi dert olmasa bi dert ya bu ne böyle
Aaa ben de İzmir'deyiiiimİki hemşehri buldum bende İzmir'deyim
Hayırlısı olsun hakkınızda moralinizi, yüksek tutun benim 2. Deneme ilki5sene önce olduEvet benim ilk amh düşüklüğü var 30 yaşındayım bugün 7 Folikül görüldü ama tabi nasıl olur döllenir mi bilemiyorum nasip.
Yaaa çok mutlu oldumİki hemşehri buldum bende İzmir'deyim
Aaaa ne güzelAaa ben de İzmir'deyiiiim
Evet 1.deneme başarısız sonuçlanınca 2.sinin öncesinde birkaç test yapıldı. Rahim bağışıklığı testi( katil hücre) de yapıldı, oradaki değer yüksek çıkmış. Bakalım umarım Rabbim bu sefer benim ve dileyen herkesin yüzünü güldürsünRahim bağışıklığı testi yaptırdınız mı öncesinde ?
Aynı şeyleri yaşamışız hepEvet 1.deneme başarısız sonuçlanınca 2.sinin öncesinde birkaç test yapıldı. Rahim bağışıklığı testi( katil hücre) de yapıldı, oradaki değer yüksek çıkmış. Bakalım umarım Rabbim bu sefer benim ve dileyen herkesin yüzünü güldürsünamin yarın sabah kan vereceğim hastaneye gidip
Yaaa gerçekten miAynı şeyleri yaşamışız hepBenim de yüksek çıktı o test dediğiniz ilaçlar bana da yapıldı. Ben de yarın sabah tahlil vereceğim umarım olur hepimizin
Istanbuldayım ben adet belirtilerim oldu bu hafta başında (genelde ishal olurum ve başım ağrır) ama test yapmadım hiç negatif çıkarsa üzülmeyeyim diyeYaaa gerçekten misiz hangi şehirdesiniz? Belirtiniz var mı ve idrar testi yaptınız mı evde?
Kız squid game diyorum sadece biraz kanlı ve gerilimAy yok bitmez ooşuan kendini diziye filmlere sarmış kızlar yok mu bu topikte bize öneri yapın
Ben de kullandım transferden 5 gün önce almaya başladım transfer gününde bıraktım. Biri kortizon bağışıklık baskılıyor biri de antibiyotikMerhaba kızlar tranferde hangi ilaçları kullanıyorsunuz prednol ve monodoks kullanan var mı aranizda kafamı karıştırdı o hap biraz sizlere de sormak istedim
Bn de deltacortil kullanıyorum canım prednol gibi içeriği aynı monodox da antibiyotik olmalı ondan da transfere başladığım gün üç gün kullanmıştım sanırımMerhaba kızlar tranferde hangi ilaçları kullanıyorsunuz prednol ve monodoks kullanan var mı aranizda kafamı karıştırdı o hap biraz sizlere de sormak istedim
Benim transfer olduğunda dahi devam edeceğim kullanmaya o biraz karıştırdı kafamı 9 gün kullan sonra bırak dediBen de kullandım transferden 5 gün önce almaya başladım transfer gününde bıraktım. Biri kortizon bağışıklık baskılıyor biri de antibiyotik
Kortizonlu ilaç ben devam ediyorum günde iki tane inşallah kese görmeye gidince teke düşüyor sonra yarım çeyrek şeklinde bitiriyorlarBen de kullandım transferden 5 gün önce almaya başladım transfer gününde bıraktım. Biri kortizon bağışıklık baskılıyor biri de antibiyotik
Bnm de devam transferden sonra başladık kortizonlu ilacaBenim transfer olduğunda dahi devam edeceğim kullanmaya o biraz karıştırdı kafamı 9 gün kullan sonra bırak dedi
Cuma günü prolutex baslicam onlarla birlikte başla 9 gün kullan dedi sorma birakcam işte transfer de 30 temmuzda haliyle ilk kez kullancam sizlere de danışmak istedimBn de deltacortil kullanıyorum canım prednol gibi içeriği aynı monodox da antibiyotik olmalı ondan da transfere başladığım gün üç gün kullanmıştım sanırım
Çok teşekkür ederim cevabın için canım inşallah herşey güzel gider hepimiz içinBnm de devam transferden sonra başladık kortizonlu ilaca
Bir anda bırakılmıyormuş bnm de işte ikiden bire düşecek birden yarıma çeyreğe sonra bırakılacakmışCuma günü prolutex baslicam onlarla birlikte başla 9 gün kullan dedi sorma birakcam işte transfer de 30 temmuzda haliyle ilk kez kullancam sizlere de danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?