Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benim ilk transferimde gece beni de ağrım uyandırmıştı aynı senin gibii bilmiyorum neden olduğu sorduğumda genel birşey söylemişti doktorda ama klimalı ortamda falan yatıyorsan belki üşütmüş olabilirsin ayaklarını falan ?

İnşallah hayırlısı olsun moralinizi yüksek tutun yaşınız daha genç benim 2. Deneme ilki 5sene önce oldu şimdi tekrar başladık

Rahim bağışıklığı testi yaptırdınız mı öncesinde ?
Evet 1.deneme başarısız sonuçlanınca 2.sinin öncesinde birkaç test yapıldı. Rahim bağışıklığı testi( katil hücre) de yapıldı, oradaki değer yüksek çıkmış. Bakalım umarım Rabbim bu sefer benim ve dileyen herkesin yüzünü güldürsün amin yarın sabah kan vereceğim hastaneye gidip

Aynı şeyleri yaşamışız hep Benim de yüksek çıktı o test dediğiniz ilaçlar bana da yapıldı. Ben de yarın sabah tahlil vereceğim umarım olur hepimizin

Merhaba kızlar tranferde hangi ilaçları kullanıyorsunuz prednol ve monodoks kullanan var mı aranizda kafamı karıştırdı o hap biraz sizlere de sormak istedim

Merhaba kızlar tranferde hangi ilaçları kullanıyorsunuz prednol ve monodoks kullanan var mı aranizda kafamı karıştırdı o hap biraz sizlere de sormak istedim
Ben de kullandım transferden 5 gün önce almaya başladım transfer gününde bıraktım. Biri kortizon bağışıklık baskılıyor biri de antibiyotik

Bn de deltacortil kullanıyorum canım prednol gibi içeriği aynı monodox da antibiyotik olmalı ondan da transfere başladığım gün üç gün kullanmıştım sanırım

Ben de kullandım transferden 5 gün önce almaya başladım transfer gününde bıraktım. Biri kortizon bağışıklık baskılıyor biri de antibiyotik
Kortizonlu ilaç ben devam ediyorum günde iki tane inşallah kese görmeye gidince teke düşüyor sonra yarım çeyrek şeklinde bitiriyorlar

Bn de deltacortil kullanıyorum canım prednol gibi içeriği aynı monodox da antibiyotik olmalı ondan da transfere başladığım gün üç gün kullanmıştım sanırım
Cuma günü prolutex baslicam onlarla birlikte başla 9 gün kullan dedi sorma birakcam işte transfer de 30 temmuzda haliyle ilk kez kullancam sizlere de danışmak istedim

Cuma günü prolutex baslicam onlarla birlikte başla 9 gün kullan dedi sorma birakcam işte transfer de 30 temmuzda haliyle ilk kez kullancam sizlere de danışmak istedim
Bir anda bırakılmıyormuş bnm de işte ikiden bire düşecek birden yarıma çeyreğe sonra bırakılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…