Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

ben reglimi bekliyorum 3-4 güne olurum tahminim sonra transfer günü belirlenecek. ben acıbadem kozyatağına cem fıçıcıoğluna gidiyorum tüm tüp bebekçiler cem sanırım
senin ne zaman transferin neler kullanıyosun

Lütfen belirti aramayın
Dinlemeyin kendinizi
10 temmuzda transfer oldum bende bugün Rabbime şükürler olsun güzel haberimi aldım
Ama belirtim yoktu
Kaç çıktı canım. Benim 12 Temmuz transferdi. Salı be bugün kan verdim . Senin artış nasıl? Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu sefer ki henüz belli değil canım . Evet maddi manevi zor olur, Allah yardımcımız olsun

İnşallah canım takip edelim birbirimizi hayırlısı neyse o olsun inşallah emeklerimizin sonucunu alırız dünyanın ilacını alıyoruz.Senin tek mi çift mi olacak transfer?
Amin canım inşallah.cift embriyo dondurulmuş idi onları transfer edeceğiz nasipse.3. deneme bu iki defa denedik ama kalbi durdu kaybettim bebeklerimi inşallah bu kez doğum ile sağlıcakla alırım kucağıma senin de çift mi

Canım ben 12 temmuzda 5. Gün embriyo transferini oldum. 7. Gün test yaptım ilk idrarla da değil baya belirgin silik çizgi çıktı. 10. Gün beta 1018 çıktı. Benimde cesaretim yoktu ama hiç stres yapmadım . Eşime sürpriz için evde test yaptım önce söyliyim diye. Ve belirtim 6. Günden sonra arttı anca 5. Gün embriyosu bir de. Baş ağrısı kaşık ve bel ağrısı oldu. Sabah ağızda kuruluk oldu ama onun harici bi şey olmadı. Bugün 2 bin değerim çıktı ama hiçbir belirti yok

Embriyo glu yaptirdim bende

Canım Allah nasip eder inşallah benim de Salı günü çift var ama ben tek transfer istiyorum eşim çift istiyor.ikiz gebelikler riskli diye korkuyorum bir de işim dolayısıyla fazla seyahat ediyorum sorumluluk alamıyorum açıkçası.Çift yaparsak yüzde 5 artar dediler 36 yaşında olduğum için çift yapabiliyorum ama korkuyorum kafam karışık.Bir yandan da dünyanın ilacını alıyorum tutmazsa diye korkuyorum pişman olur muyum diyorum kafamda deli sorular p tesine kadar zamanım var

Benim transfer olduğunda dahi devam edeceğim kullanmaya o biraz karıştırdı kafamı 9 gün kullan sonra bırak dedi
Bana da verdiler bu ikisini 5 gün kullanıyorum sadece iğneler devam edecek test gününe kadar.Yan etkilerini okumuyorum artık anksiyetem azıyor

Benim de regl iken 7 tane göründü ama amh düşüklüğü var acaba bende de çıkar mı bikaç tane daha fazladan

Üzgünüm hakkında en hayırlısı en güzeli olsun dilerim Benim doktorum Emre Başer, hem kendisinden hem embriyologlardan memnunum tavsiye ederim bir gidip görüşmeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…