Oww 12 gün bekledin mi cidden sabrına kurban12 sinde transfer olmuştum tek embriyoydu. Kan verdim sonucumu bekliyorum ama kaç çıkması iyi olur acaba en düşük ?
ben reglimi bekliyorum 3-4 güne olurum tahminim sonra transfer günü belirlenecek. ben acıbadem kozyatağına cem fıçıcıoğluna gidiyorum tüm tüp bebekçiler cem sanırımBrüksele gidiyorum ben canım senin transferin ne zaman aynı doktora mı gidiyoruz acaba ?sen transfer olmadın o zaman değil mi? Cem Çelik canım doktorum.Embriyo glu yu bufğn söyleyip dosyama eklediler hocanın yaptığını biliyordum aşama aşama söylüyorlar burada
O sırada muhteşem yüzyılı bir milyon kez izledikten sonra bu süreçte de tekrar izlemeye başlayan benFringe benim şu hayatta en çok sevdiğim dizimikinci kere izlemiştim bnm dediğimi izlemediysen mutlaka izle o zaman
Kaç çıktı canım. Benim 12 Temmuz transferdi. Salı be bugün kan verdim . Senin artış nasıl? Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahLütfen belirti aramayın
Dinlemeyin kendinizi
10 temmuzda transfer oldum bende bugün Rabbime şükürler olsun güzel haberimi aldım
Ama belirtim yoktu
Bu sefer ki henüz belli değil canım . Evet maddi manevi zor olur, Allah yardımcımız olsunAy hayırlı uğurlu olsun bu sefer de biri mi tuttu?Ben bir anda sorunca 2 sini yapalım mı donduralım mı bazı hastalar bilerek saklatıyor falan dediler bir kafam karıştı.İki bebeğe bakmak büyük sorumluluk maddi manevi yoksa bir anda iki taneyi kim istemez..Hoş belki negatif olacak onu da Allah bilir..2 tane yaptıracağım artık nasipte ne varsa o olsun..
O zaman aldım listeyeFringe benim şu hayatta en çok sevdiğim dizimikinci kere izlemiştim bnm dediğimi izlemediysen mutlaka izle o zaman
Amin canım inşallah.cift embriyo dondurulmuş idi onları transfer edeceğiz nasipse.3. deneme bu iki defa denedik ama kalbi durdu kaybettim bebeklerimi inşallah bu kez doğum ile sağlıcakla alırım kucağımaİnşallah canım takip edelim birbirimizi hayırlısı neyse o olsun inşallah emeklerimizin sonucunu alırız dünyanın ilacını alıyoruz.Senin tek mi çift mi olacak transfer?
Canım ben 12 temmuzda 5. Gün embriyo transferini oldum. 7. Gün test yaptım ilk idrarla da değil baya belirgin silik çizgi çıktı. 10. Gün beta 1018 çıktı. Benimde cesaretim yoktu ama hiç stres yapmadım . Eşime sürpriz için evde test yaptım önce söyliyim diye. Ve belirtim 6. Günden sonra arttı anca 5. Gün embriyosu bir de. Baş ağrısı kaşık ve bel ağrısı oldu. Sabah ağızda kuruluk oldu ama onun harici bi şey olmadı. Bugün 2 bin değerim çıktı ama hiçbir belirti yokNe güzel söylemişsiniz. İlk transferde o anın hayaliyle açtım doktorum aradığında ama malesef nasip olmadı, inşallah şimdi dediğiniz gibi bu sefer o anı yaşamanın umudunu yaşatıyorum içimdeiyi ki var böyle insanlar bu süreçte seni anlayan senin yürüdüğün yoldan gidenlerle yan yana olmak o kadar kıymetli ki… günlerdir buradaki yorumları okuyordum, yazılanlardan kendime iyi gelecek mesajlar arıyordum. Daha fazla dayanamadım üye oldum şimdi birkaç cümle yazıp birkaç cümle duyabilmek için. Çok teşekkür ederim siz İzmir’de mi yaşıyorsunuz smyrna 35 görünce merak ettim, ben de izmirdeyim. Bir de buradaki belirti ile ilgili konu başlığınız nedir?
Embriyo glu yaptirdim bendeKızlar selam az önce kontrolümü oldum haftaya transfer olacağım yaş 36 iki embriyo var.kararsızım tek mi çift mi transfer ettirsem ikiz olma ihtimali de var olmama ihtimali de.bir de alerji hastasıyım ilaçları çok az kullanabileceğim çok kararsızım.bir de embriyo glu yapalım dediler tamam dedim yaptıranınız var mı acaba ?
Bende Prime da yalancılar izliyorum yeni başladım biraz gençlik dizisi gibi ama güzel gidiyorBence de gelecek sankisonu çok içimi acıttı yaa healer izliyorum şimdi 2014yapım ama çok iyi yaa baya aksiyon
Kızlar harikasınızO sırada muhteşem yüzyılı bir milyon kez izledikten sonra bu süreçte de tekrar izlemeye başlayan ben
Olsun hangisi iyi geliyorsa izlenmeliBende Prime da yalancılar izliyorum yeni başladım biraz gençlik dizisi gibi ama güzel gidiyor
Selam kızlar, 4. Gün embriyosu 10. Gün malesef kan sonucu negatif. Uzunca bir süre ara vermeyi düşünüyorum kafamı bedenimi toparlamak için. Ben dokuz eylülde tedavi görüyorum ama izmirdeki arkadaşlar özelde nerde
Canım Allah nasip eder inşallahAmin canım inşallah.cift embriyo dondurulmuş idi onları transfer edeceğiz nasipse.3. deneme bu iki defa denedik ama kalbi durdu kaybettim bebeklerimi inşallah bu kez doğum ile sağlıcakla alırım kucağımasenin de çift mi
Bana da verdiler bu ikisini 5 gün kullanıyorum sadece iğneler devam edecek test gününe kadar.Yan etkilerini okumuyorum artık anksiyetem azıyorBenim transfer olduğunda dahi devam edeceğim kullanmaya o biraz karıştırdı kafamı 9 gün kullan sonra bırak dedi
Benim de regl iken 7 tane göründü ama amh düşüklüğü var acaba bende de çıkar mı bikaç tane daha fazladanMerhabalar bende de 6-7 folikülle başlandı. 10. Günümde 15 e falan çıktım. Yarın yumurta toplamam olacak daha fazla toplanır her zaman saydıklarımızdan dediler içinizi ferah tutun. Önemli olan yumurtaların sayısı değil kalitesi
Üzgünüm hakkında en hayırlısı en güzeli olsun dilerimSelam kızlar, 4. Gün embriyosu 10. Gün malesef kan sonucu negatif. Uzunca bir süre ara vermeyi düşünüyorum kafamı bedenimi toparlamak için. Ben dokuz eylülde tedavi görüyorum ama izmirdeki arkadaşlar özelde nerde kimde tedavi görüyorsunuz?
Canım bakalım sana hangi gün kese muayenesi dıcek Doktor'unÇok şükür canım ben de randevu alcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?