- 16 Ekim 2024
- 1.460
- 1.013
- 48
- 35
Bakalım heyecanla bekliyorumCanım bakalım sana hangi gün kese muayenesi dıcek Doktor'un
Emre Başer bakayım canım bi. Kendi özel muayenesi var sanırım. Hangi merkezle çalışıyor peki? Bir de total de ne kadar yapıyor işlemleri? Ya devlette 2 hakkım daha var. Dondurulmuş embriyomda var bi tane her ne kadar 4. Gün olsa da. Bilmiyorum ne yapacağımı açıkçası.Üzgünüm hakkında en hayırlısı en güzeli olsun dilerimBenim doktorum Emre Başer, hem kendisinden hem embriyologlardan memnunum tavsiye ederim bir gidip görüşmeni
Günler geçmiyor diziler sarmıyorBakalım heyecanla bekliyorumdaha yazmadı
Şimdiye kadar ne kadar ödediğimizin hesabı inan kaçtı bilmiyorum ek şeyler de yapılması gerekti çünkü, özel sağlık hastanesi nde, her şey orada yapılıyorEmre Başer bakayım canım bi. Kendi özel muayenesi var sanırım. Hangi merkezle çalışıyor peki? Bir de total de ne kadar yapıyor işlemleri? Ya devlette 2 hakkım daha var. Dondurulmuş embriyomda var bi tane her ne kadar 4. Gün olsa da. Bilmiyorum ne yapacağımı açıkçası.
Aynen kuzum sonu güzel olsun daGünler geçmiyor diziler sarmıyordizi izlerken uyuya kalıyorum şimdi kese günü bekle, sonra kalp atışı ohooo sabırla beklicez kuzum sonu güzel olsunda
Bugün kan testi verdim. Beta değerim 1.2 çıktı malesef olmamış doktor ilaçları bırakmamı söyledi…Canım ben 12 temmuzda 5. Gün embriyo transferini oldum. 7. Gün test yaptım ilk idrarla da değil baya belirgin silik çizgi çıktı. 10. Gün beta 1018 çıktı. Benimde cesaretim yoktu ama hiç stres yapmadım . Eşime sürpriz için evde test yaptım önce söyliyim diye. Ve belirtim 6. Günden sonra arttı anca 5. Gün embriyosu bir de. Baş ağrısı kaşık ve bel ağrısı oldu. Sabah ağızda kuruluk oldu ama onun harici bi şey olmadı. Bugün 2 bin değerim çıktı ama hiçbir belirti yok
Tüp bebeğin aynı fiyatını tekrar ödüyosun havuz yönteminde yani 2 kez. E zaten şansını deneyip tutmazsa da yine tekrar aynı ücreti verip deneyebilirsin tüp bebeği belki tutar ilkinde. Ben öyle yaptım nasip işte tabiBenim de amh düşüklüğüm var da yaparsak sonrası için kalırsa daha iyi olur dedi. Ama şu an 7 Folikül gördü dün daha yeni başladım tedaviye ilk defa Gonal f vurulmaya başladım. Şu an net havuz demiyorum bakalım kaç tanesi dolu çıkacak falan dedi ama tekrar toplatmak da bayağı bir maliyetliymiş
Bak o uyuya kalma işi bende de varGünler geçmiyor diziler sarmıyordizi izlerken uyuya kalıyorum şimdi kese günü bekle, sonra kalp atışı ohooo sabırla beklicez kuzum sonu güzel olsunda
Yok kuzum tek değilsin dizinin yeni bölümüne başlıyorum bi bakmışsın ben yokumBak o uyuya kalma işi bende de varbu konuda tekim zannediyordum. Birde telefondan izlerken uykum geliyor yaa elim sallanmaya başlıyor:) aha diyorum uyku geldi yine
Aynı benim gibi yaaYok kuzum tek değilsin dizinin yeni bölümüne başlıyorum bi bakmışsın ben yokumeşim diyor kaç gündür aynı bölümü izleyip duruyorsun
Bir de dizinin son bölümlerine doğru uyuyakaliyorsam o kısmı hatirlamiyorumYok kuzum tek değilsin dizinin yeni bölümüne başlıyorum bi bakmışsın ben yokumeşim diyor kaç gündür aynı bölümü izleyip duruyorsun
Aynı benim gibi yaakaçırdım diye tekrar tekrar başa sarıyorum bu arada haftaya cuma gelebilirsin dedi doktorum
Ah benim hormonlu güzel arkadaşlarimBir de dizinin son bölümlerine doğru uyuyakaliyorsam o kısmı hatirlamiyorumişin enterasan yani yeni bölüme geçiyorum. O kısmı bir daha izlemiyorum
İnşallah canımAh benim hormonlu güzel arkadaşlarimçok tatlısınız bu arada çok sevindim P perfectbaby kesemizi görüp gelicez allahın izniyle
Aybalahanim bu kadar olur inan aynı ben neyse oyalıyor yinede bizleri diziler
Merak etmeyin verdikleri ilaçları ve iğneleri zamanında kullanmaya dikkat edin ve dengeli besleninBenim de regl iken 7 tane göründü ama amh düşüklüğü var acaba bende de çıkar mı bikaç tane daha fazladan
Bugün de benim 4. Gün hiçbişi hissetmiyorun sanki kasık ve bel ağrılarım da azaldı gibi tövbe yarabbim içim boş gibiKızlar 4. gün insan bişiler hisseder mi ben hissetmiyorum da
Benim de 4. Gün kasık ve bel ağrılarım hafifledi sankiKızlar merhaba benim bugün transferden sonraki 4. Günüm.
İlk günden beri çok şiddetli sırt ağrım vardı dünden şimdiye hafifledi.
O şiddetle tutunma olmuş mudur çok umutsuzum.
Kasık batması vs hiç bir belirtim yok
Belirtileriniz neler kızlar
Benim de 4 gün bende hissetmiyorum ağrı da bi geliyor bi gidiyorBugün de benim 4. Gün hiçbişi hissetmiyorun sanki kasık ve bel ağrılarım da azaldı gibi tövbe yarabbim içim boş gibi
Benim hemşire sadece parol al günde 3 kez alabilirsin dedi. Hamilelikte de dahil dedi. Migrenime o şekilde iyi gelmişti. Parolun serumunu da taktırabilirsiniz demiştiKızlar bu süreçte ağrı kesici kullandınız mı 2dir başım ağırıyor parol alıyorum sadece etkiler mı sizce
Pergovaris iğğne cnmKızlar opu öncesi büyütme için hangi ilacı kullandınız acaba
Bende hep biri tutmazsa biri tutar diye çift transfer oldumCanım Allah nasip eder inşallahbenim de Salı günü çift var ama ben tek transfer istiyorum eşim çift istiyor.ikiz gebelikler riskli diye korkuyorum bir de işim dolayısıyla fazla seyahat ediyorum sorumluluk alamıyorum açıkçası.Çift yaparsak yüzde 5 artar dediler 36 yaşında olduğum için çift yapabiliyorum ama korkuyorum kafam karışık.Bir yandan da dünyanın ilacını alıyorum tutmazsa diye korkuyorum pişman olur muyum diyorum kafamda deli sorular p tesine kadar zamanım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?