Benim opu dan 3 4 gün önce e2 16 bindi canım 24 yumurta topladı ve rahim dinlendirme daha iyi her yöndenBende hayirlisiyla yarın opu oluyorum e2 5000 kusurlerdeydi doktor çok yumurta olduğu için dedi rahim dinlendirme yapacak ilaca başlayacağım opudan sonra dostinex tablet 8li hergun 1 tane alacağım
Ay gerçekten öyle bir de ben aşırı rahatına düşkün biriyim sürekli seyahate çıkarım şimdiden stres bastı yeminn ederim yaş oldu 36. artık oldu oldu sonrası kısmet çıldırcaz artıkartık ikiz olurlarsa üşütmemek için birbirimizden destek alır yatıcı filipinli bakıcı numaraları atarızben de anlamıyorum hangi kaliteyse artık "hanım hanım onlar benim yavrularım" diyorum
Amin inşaallahHayırlı olsunbariz belli. Yalnız o kullandığın serum çok faydalı. Ben de kullanıyorum. 3 kere taktırdım. Hoca ,4. isterse yine taktıracağım. Allah sağlıklı güzel sonuçlar versin.
Ben bağışıklığım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bağışıklık bastırıci ilaç ve serum alınca vücudumda olumlu sonuclar aldım. Kesin faydası var. Benim çok şükür pozitif. Serumun faydalı olduğuna inanıyorum.Amin inşaallahevet histeroskopi ve serum ikisi de faydaylıymış.doktor dedi ki bütün tuşlara basıyoruz o yüzden bu defa daha ümitliyim.tutmaması için başka bir neden göremiyorlar,o yüzden bağışıkla ilgili olma ihtimali var tabi,sizde de öyledir belki.sizin transfer ne zaman
Evet bu bile insana yetiyor gerçekten,ama yine de sevinirken bile temkinli seviniyor insan,sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.sizin 2 embriyo transferi mi oldu?5. Gün sanırımBen bu testten daha önce çok yaptım hep tek çizgi gördüm kuruduğunda bile, ama kan için erken bence de bakalım bu umut bana bir süre giderEmbriyo glue yapılmadı hayır, iki transfer için iki kez opu gerekti bir üçüncüye de motivasyonum kalmadı Allah biliyor ya, herşey yolunda gider umarım
Aa ne güzel darısı başıma o zamanBen bağışıklığım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bağışıklık bastırıci ilaç ve serum alınca vücudumda olumlu sonuclar aldım. Kesin faydası var. Benim çok şükür pozitif. Serumun faydalı olduğuna inanıyorum.
Amin amiin inşallah değeriniz yüksek çıkar.Aa ne güzel darısı başıma o zamansağlıkla kucağınıza alın inşaallah. Evet bence de öyledir.bakalım yarın belli olacak artık
Benim tekti zaten transfere uygun, o yüzden tek transfer edildi, 5. gün embriyosuEvet bu bile insana yetiyor gerçekten,ama yine de sevinirken bile temkinli seviniyor insan,sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.sizin 2 embriyo transferi mi oldu?5. Gün sanırım
Valla 2 kutu kendi paramla aldım hadi benim için çok şükür sıkıntı değil ama maddi imkanı olmayan insanlar ne yapsın...Valla devlet günde 1 ilaca kadar karşılıyormuş malesef dolayısıyla 2. Kutu için alım süresi var. Yazdırsanız da geçerli olmuyor ben 1 kutu hariç hep parayla aldım gerisi şeker gibi estrofm kullandığımızdan
Hadi bakalım inşaallahBenim tekti zaten transfere uygun, o yüzden tek transfer edildi, 5. gün embriyosuEvet valla sevinemedim ama iyi geldi
Hayırlı olsun. Benimde 9. Günüm ben de yaptım hiç çizgi çıkmadı. İlk idrarinizla mi yaptınız hayırlı olsun tekrardankızlar bugün 9. Günüm dayanamadım test yaptım ve sonucum böyle çıktı
Eki Görüntüle 3621923
Teşekkür ediyorum yok az önce yaptım ilk idrar değilHayırlı olsun. Benimde 9. Günüm ben de yaptım hiç çizgi çıkmadı. İlk idrarinizla mi yaptınız hayırlı olsun tekrardan
Çok sıkıntılı bir şey ya. Sonuçta dozları doktora yazıyor bize ama devlet 1 doz şeklinde hesaplıyor çok saçma cidden. Duphaston, coraspirin hepsi öyle bu arada.Valla 2 kutu kendi paramla aldım hadi benim için çok şükür sıkıntı değil ama maddi imkanı olmayan insanlar ne yapsın...
Ayyy inşaallahVar gibi duruyor hadi, hayorlı olsun çok sevindim canım sağlıkla gelsin yavrucak
Hayırlısı olsun sağlıklı kucağına alırsın insallahkızlar bugün 9. Günüm dayanamadım test yaptım ve sonucum böyle çıktı
Eki Görüntüle 3621923
Amin herkes inşallahHayırlısı olsun sağlıklı kucağına alırsın insallah
Ayyy maşallah hayırlı olsunkızlar bugün 9. Günüm dayanamadım test yaptım ve sonucum böyle çıktı
TeşekkürlerAyyy maşallah hayırlı olsun
kızlar bugün 9. Günüm dayanamadım test yaptım ve sonucum böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?