Hayırlı olsunKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunkaçıncı gününüzdesiniz transferin
Beşinci gün yapmış mıydınızÇok teşekkür ederim6.günüm bugün
Anladım aynı yaştaymışız dualarımız kabul olsun bu mübarek günde hepimizin inşallahYaşım 33. Bizim eşimin kronik rahatsızlığı dolayısıyla sadece tüp bebek ile bebek sahibi olabiliriz malesef tedavisine başlamadan önce dondurduğu spermleri kullanıyoruz sadece. Normal yolla malesef olamıyor
Yok yok ilk testim buBeşinci gün yapmış mıydınız
Benim yarın beşinci gün benim de test kargoda yapmayı düşünüyorum yarınYok yok ilk testim bu
Ay maşallah baya bariz. Kanda da görün inşallah. Darısı bizlerekızlar bugün 9. Günüm dayanamadım test yaptım ve sonucum böyle çıktı
Eki Görüntüle 3621923
Güvenilir bi yerden alsaydın canım sahteleri de varmış haBenim 3lü predictor early kargosu dağıtıma çıkmış kızlar çişimizi tutuyoruz kargo gelene kadar o zaman
Hayırlı olsunnn canım benim yaaakızlar bugün 9. Günüm dayanamadım test yaptım ve sonucum böyle çıktı
Eki Görüntüle 3621923
Benim de dağıtıma çıkmış 3lü almıştım tek tek yaparım artık bir kere test yapan bir daha iflah olmuyorBenim yarın beşinci gün benim de test kargoda yapmayı düşünüyorum yarın
Haydaaa yeni korku kilidi açıldıGüvenilir bi yerden alsaydın canım sahteleri de varmış ha
Bence bu kesin sonucu göstermez daha gününe çok varHayırlı olsunnn canım benim yaaane mutlu ne güzelll
Bende yaptım bu sabah cık ! Olmadı.. tek çizgiyi 7. Gündü. Benim hikayem başka bahara kaldı.. şimdilik
İyi o zamanHaydaaa yeni korku kilidi açıldıDur şimdi yok normal iyi yerden aldım
Aa yaptın mı sende, erken gebelik testimiydi normal miHayırlı olsunnn canım benim yaaane mutlu ne güzelll
Bende yaptım bu sabah cık ! Olmadı.. tek çizgiyi 7. Gündü. Benim hikayem başka bahara kaldı.. şimdilik
Aminnn inşallahAnladım aynı yaştaymışız dualarımız kabul olsun bu mübarek günde hepimizin inşallahbenim de çikolata kistim var ondan olmuyordu bakalım nasip
İki tane gördüm trenyolda birinin kapağı şeffaf pembe, birinin koyu pembe ben koyu pembeyi yapmıştım önceden acaba diğeri yeni falan mı kız durduk yere fobi yaptın bana ahbsbsİyi o zamanbn korkudan bi tane eczaneden almıştım vicdansızlar çok pahalı satıyorlar
Testlerin bile yeni sezonu var bakİyi o zamanbn korkudan bi tane eczaneden almıştım vicdansızlar çok pahalı satıyorlar
Bnm aklıma uyup da bir de eczaneden alma yeterİki tane gördüm trenyolda birinin kapağı şeffaf pembe, birinin koyu pembe ben koyu pembeyi yapmıştım önceden acaba diğeri yeni falan mı kız durduk yere fobi yaptın bana ahbsbs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?