Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Testlerin bile yeni sezonu var bak
ahahah gördüm yorumlara baktım vazgeçtim bende öylece eczaneden almıştım hem daha hızlı dedim düşündüğüm an getirttim bi tane aldım bir de ilaçlarımı devamlı aldığım eczane bi tane hediye etmişti bir de onu yaptım

Merhaba arkadaşlar, ben daha transfer aşamasına geçemedim. Opu sonrası ikinci regl ile başlayacak. Çoğunuz transfer olduğunuza göre bilirsiniz diye düşündüm. İkinci regl gecikiyor mu genelde?

Kızlar benimde bugün ilk kontrol 4tane yumurta gelişmiş sadece moralim bozulmadı değil ilk sefere göre az
Benim de ilk ilaç sonrasında 4 tane var demişti. Ancak toplama günü 7 tane olgun yumurta toplandı merak etmeyin mm olarak büyüyenleri sayıyorlar sadece

Kızlar transferin 11. Günü bugün benim. İlaçları bırakınca ne zaman regl oluyoruz? Ben dün bıraktım ilaçları. Normal döngümden 1 gün gecikti şuan

Aybalahanim pazartesi günü transferim olacak inşaallah 5.gün bc kalitesinde doktor embriyo glue ister misin dedi çok kararsız kaldım maddi olarak ta zorlanıyorum sence yapayım mı olacağı varsa olur diye bakıyorum ama olmazsa diye de korkuyorum kalite de kötü kafam çok karışık

Merhaba kızlar benim de 7 Folikül vardı ilk muayenede bugünkünde 3 tanesi büyüdüğünü gördüler biraz keyfim kaçtı

Merhaba embriyo glue konusunda bnm doktorum %1 etkisi dedi bn yaptırdım ama gerekli bi şey değil demişti bana

Merhaba kızlar benim de 7 Folikül vardı ilk muayenede bugünkünde 3 tanesi büyüdüğünü gördüler biraz keyfim kaçtı
Bana 20 saydı 40 küsür topladı ama kaliteydi genetikti derken elde kaldı şimdilik 1, diyeceğim o ki sayıların çok önemi yok önemli olan sağlıklı embriyoya ulaşmak Dilerim en kısa zamanda kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…