- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.020
- 48
- 35
ahahahTestlerin bile yeni sezonu var bak
Teşekkür ederimHayırlı olsunnn canım benim yaaane mutlu ne güzelll
Bende yaptım bu sabah cık ! Olmadı.. tek çizgiyi 7. Gündü. Benim hikayem başka bahara kaldı.. şimdilik
Tabii kesin sonucu göstermez bencede. Böyle sol yumurtalığım biraz huzursuz adet olacak gibi. Birde benim çikolata kistlerim sol tarafımda. Orada Bişeyler oluyor ama neeBence bu kesin sonucu göstermez daha gününe çok var
Doğruu daha vaktim var pazartesiye kadarTeşekkür ederimbence yine de kan testi yaptır idrarda negatif olup kanda pozitif görenler de olmuş belli olmaz nasip
Evet canım benim 11 yumurta toplandı inşallah güzel sonuçlar alırızBenim opu dan 3 4 gün önce e2 16 bindi canım 24 yumurta topladı ve rahim dinlendirme daha iyi her yönden
Ay bi yandan çok heyecanlıyım bi yandan korkudan stresten ölüyorum:) rabbim hepimize sağlıklı bebeler nasip etsin alıp kucağımıza sevip büyütelim aşklacanım aynı süreçlerdeymişiz.. benim de ilk deneme ben de reglimi bekliyorum 2 embryo transfer edecekler 38 yaş
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğini kucağına alırsınEvet canım benim 11 yumurta toplandı inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim de ilk ilaç sonrasında 4 tane var demişti. Ancak toplama günü 7 tane olgun yumurta toplandı merak etmeyin mm olarak büyüyenleri sayıyorlar sadeceKızlar benimde bugün ilk kontrol 4tane yumurta gelişmiş sadece moralim bozulmadı değil ilk sefere göre az
Sizinki sonuçlandı mıBenim de ilk ilaç sonrasında 4 tane var demişti. Ancak toplama günü 7 tane olgun yumurta toplandı merak etmeyin mm olarak büyüyenleri sayıyorlar sadece
Amin canım hepimiz inşallahHayırlısı olsun canım inşallah bebeğini kucağına alırsın
Bana da 4-5 demişti 11 toplandıMerhaba kızlar benim de 7 Folikül vardı ilk muayenede bugünkünde 3 tanesi büyüdüğünü gördüler biraz keyfim kaçtı
Merhaba embriyo glue konusunda bnm doktorum %1 etkisi dedi bn yaptırdım ama gerekli bi şey değil demişti banaAybalahanim pazartesi günü transferim olacak inşaallah 5.gün bc kalitesinde doktor embriyo glue ister misin dedi çok kararsız kaldım maddi olarak ta zorlanıyorum sence yapayım mı olacağı varsa olur diye bakıyorum ama olmazsa diye de korkuyorum kalite de kötü kafam çok karışık
Ben önceki seferde 3 gün sonra olmuştumKızlar transferin 11. Günü bugün benim. İlaçları bırakınca ne zaman regl oluyoruz? Ben dün bıraktım ilaçları. Normal döngümden 1 gün gecikti şuan
Ama bende amh düşüklüğü var zaten pek iyi yanıt vermemiş foliküllerBana da 4-5 demişti 11 toplandı
Bana 20 saydı 40 küsür topladı ama kaliteydi genetikti derken elde kaldı şimdilik 1, diyeceğim o ki sayıların çok önemi yok önemli olan sağlıklı embriyoya ulaşmakMerhaba kızlar benim de 7 Folikül vardı ilk muayenede bugünkünde 3 tanesi büyüdüğünü gördüler biraz keyfim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?