Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

0.39 amh benim sizin kaç. Bende ilk regl iken muayenede 7 tane göründü bugün hala 7 duruyor ama 3 tanesi büyüme eğilimi göstermiş

Her hissettiğimiz ufak tefek şeyler belirti diye okuyoruz buralarda. Bu arada yaşını sormayı unuttum embriyon da çok güzel bence sıkma canını. Başka hangi ilaçları kullanıyorsun bu arada ?

Her hissettiğimiz ufak tefek şeyler belirti diye okuyoruz buralarda. Bu arada yaşını sormayı unuttum embriyon da çok güzel bence sıkma canını. Başka hangi ilaçları kullanıyorsun bu arada ?
Yaşım 26 benim bende pcos var o yüzden donmuş embriyo oldu ayriyetten embriyo glue yaptırdım mesela şuanda çok kasık ağrım var inşallah adet olmam Evet herkes bi belirti söylüyor okumayayım diyorum ama buraya girmeden de duramıyorum sürekli buralardayım bazılarını hiç tanımadan pozitif alınca çok seviniyorum :) kullandığım ilaçlar her gün oksapar ve 1 gün arayla prolutex

Çok gençsiiiiin Bende de pcos ve endometriozis var buraya girmeden olmuyor. Girince de olmuyor işte test yapıp kendimizi darlıyoruz neyseeee hem ilk denemen hemde çok gençsin inşallah ilkinde tutturursun

Çok gençsiiiiin Bende de pcos ve endometriozis var buraya girmeden olmuyor. Girince de olmuyor işte test yapıp kendimizi darlıyoruz neyseeee hem ilk denemen hemde çok gençsin inşallah ilkinde tutturursun
Çok teşekkür ederiiim Dilerim hepimiz tuttururuz sonucunuzu öğrendiğinizde güzel haberlerle tekrar yazışalım olur muuu? Dilerim çok güzel olur her şey Sizin transferiniz nasıldı? Yumurtalarınız yani

Çok teşekkür ederiiim Dilerim hepimiz tuttururuz sonucunuzu öğrendiğinizde güzel haberlerle tekrar yazışalım olur muuu? Dilerim çok güzel olur her şey Sizin transferiniz nasıldı? Yumurtalarınız yani
Benim ikinci transferim bu transferimde 3BB ydi yanlış hatırlamıyorsam transfer edilen. Kistlerim olduğu için şansım biraz daha düşük diye doktorum söyledi ama rahimin kalınlaşması vs herşey harikaydı. Ben genetiğe göndermedim embriyolarımı o yüzden tutunmuyorsa vardır bir problemi diyerek avutacağım kendimi

Merhaba,kaset test mi yaptınız yoksa erken gebelik testi mi?

Umarım ya eşimle tekrardan görüşeyim inşaallah ilk denemede pozitifi görebilirim

Bende genetiğe göndermedim

Sende benin gibisin canım bende bugün negatifi aldım, inş toparlayacağız mentali vakti zamanı var daha demek ki bende bıraktım ilaçları benim de 10. Gündü bugün
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Ben de Pazartesi negatif haberini almıştım. 12 Temmuz’da pgt’li tek embriyo transfer edilmişti ama tutunmadı kaç gündür anca kendime gelmeye çalışıyorum çok zor oluyor.

Transfer olup yakında sonuç bekleyen herkese hayırlı pozitif haberleri almak nasip olsun inşallah

Bizim de inşallah bir sonraki sefere yüzümüz güler

Pgtli kesin tutunacak diye bir imaj çiziyor doktorlarda yani kesin yaptırılmalı gibi. Haberinize çok üzüldüm gerçekten. Neden tutunmadığına dair bir konuşma yaptınız mı doktorunuzla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…