Hayırlı uğurlu olsun inşallahHanımlar,cumartesi test günüm,kan verecem,bu 3. Denemem,genetik taramalı tüp bebek yaptırıyoruz hep.bu son sağlıklı embriyomuz,bu defa histeroskopi oldum,2 defa intralipid serum aldım ve bir sürü takviye.dayanamadım evde test yaptım5. Gün embriyosu,6. Gün erken gebelik,7. Gün kaset test.yarına testim yok elimde,cumartesi kan verecem artık zaten,sizce varmıdır?daha önce bir defa kimyasal oldu,o yüzden korkuyorum aslında.böyle olup değeri iyi olan var mı?
Peki sonucunuz pozitif miMerhaba embriyo glue konusunda bnm doktorum %1 etkisi dedi bn yaptırdım ama gerekli bi şey değil demişti bana
İnşallah herkes sağlıkla kavuşur, çok teşekkür ederimBana 20 saydı 40 küsür topladı ama kaliteydi genetikti derken elde kaldı şimdilik 1, diyeceğim o ki sayıların çok önemi yok önemli olan sağlıklı embriyoya ulaşmakDilerim en kısa zamanda kavuşun
Mutlaka yaptır. Olumlu sonuç alan çok. Ben de öyle düşündüm ilk. Ama eşim yaptıralım dedi. Biz neyin faydalı olacağını bilemeyiz. Embriyo kaliten de güzel. Pozitif ol ki sonucun güzel gelsin. Umarım pozitif sonuç alırsın.Aybalahanim pazartesi günü transferim olacak inşaallah 5.gün bc kalitesinde doktor embriyo glue ister misin dedi çok kararsız kaldım maddi olarak ta zorlanıyorum sence yapayım mı olacağı varsa olur diye bakıyorum ama olmazsa diye de korkuyorum kalite de kötü kafam çok karışık
Pozitif haftaya cuma kese görmeye gideceğim inşallahPeki sonucunuz pozitif mi
Ben aldım. Transfer öncesi, transfer sonrası olmak üzere 4 kere.Hayırlı uğurlu olsun inşallahsağ salim kucağınıza alın inşallah. Birşey soracaktım. Intralipid serum 2 defa almışsınız. Hangi günler aldınız? Transfer öncesi mi, transfer günü mü?
Reçete olmadığı taktirde vermiyorlar canım eczaneler Ankara dayım sağlık ocağından yazdırdım ücretle eczaneden oylelikle alabildimEstrofem tek bir kutu mu alınabiliyor kızlar? Benim bugün ilaç bitiyor tamamen yeniden doktora gidip yazdırmam mı gerekiyor?
Bencede pozitif görünüyor kan günün ne zamandi canim tebrik ediyorum seniKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından
Keseyi falan görene kadar tam net gününü bilmiyorlar ama son adet tarihim ile farklı bir hesaplama yapmıştı benim doktorum canım hatırlamıyorum ama şimdi tam olarak yanlış birşey söylemek istememKızlar yine soracağım ilk denemem çünkü 29 u transfer olacağım 12. Gün kan testi verecekmişim diyelim pozitif sonuç aldım kaç haftalık oluyor 5. ve 6. Gün embriyoları. Bir de keseyi ne zaman görüyorsunuz arada çok zaman oluyor mu
AminBencede pozitif görünüyor kan günün ne zamandi canim tebrik ediyorum seni
Ben daha yarın transfer olacağım allahın izniyleSizinki sonuçlandı mı
Ama bende amh düşüklüğü var zaten pek iyi yanıt vermemiş foliküller
18 inde transferim oldu benimde bende bu sabah negatifi gördüm idrar testindeMerhaba, dilerim herkesin hayalleri bir bir gerçek olur hepimiz pozitifleri görürüz
19 temmuzda 5. Gün 5AA embriyo transferi oldum burada herkes erkenden idrar testi yapıp güzel sonuçlar olunca bugün yani 6. Günümde bir umut belki benimde olur diyerek test yaptık negatif çıktı çok üzülüyorum
Bu benim ilk transferim18 inde transferim oldu benimde bende bu sabah negatifi gördüm idrar testindeKaliteside çok iyiymiş ya… kaçıncı transferiniz ?
Benim bugün 7.günüm seninde 6.günün bende çıkar umuduyla güzel haberlerin gazıyla baktım ama bu sabah yine tek çizgi.Bu benim ilk transferim
Adetimden sonra estrofem kullanmaya başladım ben daha sonra progestan fitile başladım onları kullanırken hiç bir belirtim yoktu transfer sonrasına baktığımda aynı şeyleri ve iğneleri kullanmaya devam ettim ama ara ara kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor şuan göğüsümde hassasiyet yok transfer sonrası 4. Günümde sanki kasıklarımda çekilme oldu çok şiddetli bi ağrı girdi oturduğum yerden kalktım ağrıdan fakat lekelenme kanama hiç olmadı sağ kasığım ağrıyor genelde ama belirti mi onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?