Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah. Birşey soracaktım. Intralipid serum 2 defa almışsınız. Hangi günler aldınız? Transfer öncesi mi, transfer günü mü?

Mutlaka yaptır. Olumlu sonuç alan çok. Ben de öyle düşündüm ilk. Ama eşim yaptıralım dedi. Biz neyin faydalı olacağını bilemeyiz. Embriyo kaliten de güzel. Pozitif ol ki sonucun güzel gelsin. Umarım pozitif sonuç alırsın.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın inşallah. Birşey soracaktım. Intralipid serum 2 defa almışsınız. Hangi günler aldınız? Transfer öncesi mi, transfer günü mü?
Ben aldım. Transfer öncesi, transfer sonrası olmak üzere 4 kere.

Keseyi falan görene kadar tam net gününü bilmiyorlar ama son adet tarihim ile farklı bir hesaplama yapmıştı benim doktorum canım hatırlamıyorum ama şimdi tam olarak yanlış birşey söylemek istemem

Merhaba, dilerim herkesin hayalleri bir bir gerçek olur hepimiz pozitifleri görürüz
19 temmuzda 5. Gün 5AA embriyo transferi oldum burada herkes erkenden idrar testi yapıp güzel sonuçlar olunca bugün yani 6. Günümde bir umut belki benimde olur diyerek test yaptık negatif çıktı çok üzülüyorum

Kaçtı amh sizin benim de amh düşüklüğüm var. 4 tane demişti 3 bir yerde 1 bir yerde diye ben de çok moralimi bozdum 2 gün sonra 6 dedi 2 gün sonra da toplam 7 adet olgun çıkmış önemli olan kalitesi zaten çok çıkması bir şey ifade etmiyor dediler bana da moralini bozma

18 inde transferim oldu benimde bende bu sabah negatifi gördüm idrar testinde Kaliteside çok iyiymiş ya… kaçıncı transferiniz ?

Adetimden sonra estrofem kullanmaya başladım ben daha sonra progestan fitile başladım onları kullanırken hiç bir belirtim yoktu transfer sonrasına baktığımda aynı şeyleri ve iğneleri kullanmaya devam ettim ama ara ara kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor şuan göğüsümde hassasiyet yok transfer sonrası 4. Günümde sanki kasıklarımda çekilme oldu çok şiddetli bi ağrı girdi oturduğum yerden kalktım ağrıdan fakat lekelenme kanama hiç olmadı sağ kasığım ağrıyor genelde ama belirti mi onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…