Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Pgtli kesin tutunacak diye bir imaj çiziyor doktorlarda yani kesin yaptırılmalı gibi. Haberinize çok üzüldüm gerçekten. Neden tutunmadığına dair bir konuşma yaptınız mı doktorunuzla ?
Benim de ilk transferimde pgtli tutunmamıştı mesela, çok üzülmüştüm, ama pgt için hiç de garanti dememişti o zamanki doktorumuz da, bu sadece bir eleme ve bana kalırsa gerekli, bir sürü embriyom transfer edilemez döndü benim, onlardan biriyle de pozitifi görüp kaybedebileceğimi farkedince belli koşullarda pgtnin gerekli olduğuna karar verdim kendimce, ordan sonrası da Allaha kalıyor

Ama bende amh düşüklüğü var zaten pek iyi yanıt vermemiş foliküller
Benimde en son üç adet görünüyordu son kontrolde ve benimde Amh çok düşük beş olgunyumurta topladılar benden. Bi de canını sıkma önemli olan sayı değil kaliteli döllenecek bir iki adet yumurta çıkması.

Ama hemen yelkenleri suya indirma lütfen gününü bekle kan ver lütfen 6. Gün çok erken zaten herkesin hikayesi farklı kiminin idrarda negatif kanda pozitif oluyor okuduk bunlarin hepsini uzup strese girme lütfen inşallah seninledir bebeğin

Kızlar teste son iki gün. Hiç test yapmadım ama sabırsızlanmıyor da değilim sizden naber

Merhaba arkadaşlar, ben daha transfer aşamasına geçemedim. Opu sonrası ikinci regl ile başlayacak. Çoğunuz transfer olduğunuza göre bilirsiniz diye düşündüm. İkinci regl gecikiyor mu genelde?
Benim gecikmemişti canım genelde öyle bir söylenti var ama en fazla 1-2 gün yani. Herkeste farklı bence

Kızlar teste son iki gün. Hiç test yapmadım ama sabırsızlanmıyor da değilim sizden naber
Benimde pazartesi test günüm bekliyorum sabırsızlıkla, belki yarın kan veririm ama bilemiyorum günümüde bekleyebilirim ama idrar yapmıycam kendime söz verdim

Benimde pazartesi test günüm bekliyorum sabırsızlıkla, belki yarın kan veririm ama bilemiyorum günümüde bekleyebilirim ama idrar yapmıycam kendime söz verdim
Kız bnde yapmıcam kan testi gününe kadar diyodum ama dünden beri bi kıpırtı içimde duramıyorum. Yapabilirim idrar testi işim belli olmaz

Pgtli kesin tutunacak diye bir imaj çiziyor doktorlarda yani kesin yaptırılmalı gibi. Haberinize çok üzüldüm gerçekten. Neden tutunmadığına dair bir konuşma yaptınız mı doktorunuzla ?
canım pgt yapmadı benim doktorum belki embriyo sayım az olduğu için mi bilmiyorum. Ama genelde 35+ yaş için mutlaka öneriyorlar.
ben de merak ediyorum pgt siz embryolar ile nasıl olacak diye..

Estrofem cinsiyet değiştirme ameliyatlarında kullanıldığı için takibi çok sıkı yapılan bir ilaç maalesef 9 güne bir başkası adına filan yazdırıyoruz 3. Aya kadar kullanılacak çünkü. Reçete yoksa eczane depodan bile çekemiypr ilacı

Teşekkür ederim evet doktorlar öyle konuşuyor biz de çok ümitleniyoruz pgt’li olunca kesin tutacakmış gibi hissediyoruz. Doktorumla konuştum ama net bir şey diyemiyorlar. Rahim kalınlığı ve kan değerlerim de çok uygundu. Embriyo kalitesinden dolayı tutmamış olabilir dedi, benimki hatching BB kaliteydi. Başka embriyomuz da yok maalesef tekrar başlayacağız bakalım.

ya kızlar transfer öncesi cyclo progynova kullanan oldu mu? benim saçlarımı döktü saçımın 3te 1i döküldü resmen çok psikolojimi bozdu
avuç avuç saçla çıkıyorum duştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…