Benim de ilk transferimde pgtli tutunmamıştı mesela, çok üzülmüştüm, ama pgt için hiç de garanti dememişti o zamanki doktorumuz da, bu sadece bir eleme ve bana kalırsa gerekli, bir sürü embriyom transfer edilemez döndü benim, onlardan biriyle de pozitifi görüp kaybedebileceğimi farkedince belli koşullarda pgtnin gerekli olduğuna karar verdim kendimce, ordan sonrası da Allaha kalıyorPgtli kesin tutunacak diye bir imaj çiziyor doktorlarda yani kesin yaptırılmalı gibi. Haberinize çok üzüldüm gerçekten. Neden tutunmadığına dair bir konuşma yaptınız mı doktorunuzla ?
Benimde en son üç adet görünüyordu son kontrolde ve benimde Amh çok düşük beş olgunyumurta topladılar benden. Bi de canını sıkma önemli olan sayı değil kaliteli döllenecek bir iki adet yumurta çıkması.Ama bende amh düşüklüğü var zaten pek iyi yanıt vermemiş foliküller
Pazartesi verebilirsin aslında cesaretle test yaptın inşallah kanida ver al inşallah güzel haberi canımAminteşekkür ederim umarım gerçekten pozitiftir 29unda kan vericem bugün 6. günüm daha
İnşallah kaliteli olanlar olur. Sizin için de bol şans umarım güzel sonuçlanırBenimde en son üç adet görünüyordu son kontrolde ve benimde Amh çok düşük beş olgunyumurta topladılar benden. Bi de canını sıkma önemli olan sayı değil kaliteli döllenecek bir iki adet yumurta çıkması.
Amin inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere gebe kalır mutlulukla alırız kucağımızaİnşallah kaliteli olanlar olur. Sizin için de bol şans umarım güzel sonuçlanır
Ama hemen yelkenleri suya indirma lütfen gününü bekle kan ver lütfen 6. Gün çok erken zaten herkesin hikayesi farklı kiminin idrarda negatif kanda pozitif oluyor okuduk bunlarin hepsini uzup strese girme lütfen inşallah seninledir bebeğinMerhaba, dilerim herkesin hayalleri bir bir gerçek olur hepimiz pozitifleri görürüz
19 temmuzda 5. Gün 5AA embriyo transferi oldum burada herkes erkenden idrar testi yapıp güzel sonuçlar olunca bugün yani 6. Günümde bir umut belki benimde olur diyerek test yaptık negatif çıktı çok üzülüyorum
ay hadi inşallah güzel olurAmin inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere gebe kalır mutlulukla alırız kucağımızaben de regl olmayı bekliyorum sonra transfer günü belli olcak :)
Amin canım amin hepimiz güzel haber alalımPazartesi verebilirsin aslında cesaretle test yaptın inşallah kanida ver al inşallah güzel haberi canım
Benim gecikmemişti canım genelde öyle bir söylenti var ama en fazla 1-2 gün yani. Herkeste farklı benceMerhaba arkadaşlar, ben daha transfer aşamasına geçemedim. Opu sonrası ikinci regl ile başlayacak. Çoğunuz transfer olduğunuza göre bilirsiniz diye düşündüm. İkinci regl gecikiyor mu genelde?
Ohh süper :) hiç istemiyorum biraz daha ötelensinBenim gecikmemişti canım genelde öyle bir söylenti var ama en fazla 1-2 gün yani. Herkeste farklı bence
Benimde pazartesi test günüm bekliyorum sabırsızlıkla, belki yarın kan veririm ama bilemiyorum günümüde bekleyebilirim ama idrar yapmıycam kendime söz verdimKızlar teste son iki gün. Hiç test yapmadım ama sabırsızlanmıyor da değilim sizden naber
Kız bnde yapmıcam kan testi gününe kadar diyodum ama dünden beri bi kıpırtı içimde duramıyorum. Yapabilirim idrar testi işim belli olmazBenimde pazartesi test günüm bekliyorum sabırsızlıkla, belki yarın kan veririm ama bilemiyorum günümüde bekleyebilirim ama idrar yapmıycam kendime söz verdim
Ay hiç cesaretim yok tek çizgi görmeyeKız bnde yapmıcam kan testi gününe kadar diyodum ama dünden beri bi kıpırtı içimde duramıyorum. Yapabilirim idrar testi işim belli olmaz
inşş.. 3 tane transfer etmeleri çok iyiAy bi yandan çok heyecanlıyım bi yandan korkudan stresten ölüyorum:) rabbim hepimize sağlıklı bebeler nasip etsin alıp kucağımıza sevip büyütelim aşkla
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun bugün randevunuz vardı sanırım kese ve kalp atışını görebildiniz mı benimde transfer 3 temmuz daha gidemedimİki
Benim bir abla vardı. Aşırı sigara içiyordu. Tedaviyi etkiliyor. Sigarayı bırakınca gebe kaldı.
canım pgt yapmadı benim doktorum belki embriyo sayım az olduğu için mi bilmiyorum. Ama genelde 35+ yaş için mutlaka öneriyorlar.Pgtli kesin tutunacak diye bir imaj çiziyor doktorlarda yani kesin yaptırılmalı gibi. Haberinize çok üzüldüm gerçekten. Neden tutunmadığına dair bir konuşma yaptınız mı doktorunuzla ?
Estrofem cinsiyet değiştirme ameliyatlarında kullanıldığı için takibi çok sıkı yapılan bir ilaç maalesef 9 güne bir başkası adına filan yazdırıyoruz 3. Aya kadar kullanılacak çünkü. Reçete yoksa eczane depodan bile çekemiypr ilacıAy ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?
Teşekkür ederim evet doktorlar öyle konuşuyor biz de çok ümitleniyoruz pgt’li olunca kesin tutacakmış gibi hissediyoruz. Doktorumla konuştum ama net bir şey diyemiyorlar. Rahim kalınlığı ve kan değerlerim de çok uygundu. Embriyo kalitesinden dolayı tutmamış olabilir dedi, benimki hatching BB kaliteydi. Başka embriyomuz da yok maalesef tekrar başlayacağız bakalım.Pgtli kesin tutunacak diye bir imaj çiziyor doktorlarda yani kesin yaptırılmalı gibi. Haberinize çok üzüldüm gerçekten. Neden tutunmadığına dair bir konuşma yaptınız mı doktorunuzla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?