Ben ilk teansferde kullandım bir süre o zaman bişey farketmemiştim ama son zamanlarda benim de saçım daha çok dökülüyor gibi geldi ilaçlardan herhaldeya kızlar transfer öncesi cyclo progynova kullanan oldu mu? benim saçlarımı döktü saçımın 3te 1i döküldü resmen çok psikolojimi bozdu
avuç avuç saçla çıkıyorum duştan
Benim de aynı şekilde 3 tane embriyo transfer edilemez gelmişti. Hem de kalite olarak sağlıklı gelen embriyodan daha iyidiler. Pgt yapmasaydık iyi kalire oldukları için bunları transfer edecektik dedi doktorum. O yüzden iyi ki pgt yaptırmışım diyorum.Benim de ilk transferimde pgtli tutunmamıştı mesela, çok üzülmüştüm, ama pgt için hiç de garanti dememişti o zamanki doktorumuz da, bu sadece bir eleme ve bana kalırsa gerekli, bir sürü embriyom transfer edilemez döndü benim, onlardan biriyle de pozitifi görüp kaybedebileceğimi farkedince belli koşullarda pgtnin gerekli olduğuna karar verdim kendimce, ordan sonrası da Allaha kalıyor
hadi ya bak benim de ilk başta hiç yan etki olmadı. sonradan başladı dökülmeye.. Ok ilaç etkisiBen ilk teansferde kullandım bir süre o zaman bişey farketmemiştim ama son zamanlarda benim de saçım daha çok dökülüyor gibi geldi ilaçlardan herhalde
Bnde kullandım ama farketmedim saç dokülmesiniya kızlar transfer öncesi cyclo progynova kullanan oldu mu? benim saçlarımı döktü saçımın 3te 1i döküldü resmen çok psikolojimi bozdu
Bilemiyorum ki var mı biraz midem tuhaf ama ilaçlardan da olabilir, yarın sabah bir test daha yapıcam bakalım nasıl çıkacakhadi ya bak benim de ilk başta hiç yan etki olmadı. sonradan başladı dökülmeye.. Ok ilaç etkisi
Sen nasılsınn belirtilerin var mı
Evet ben de o gerçekle yüzleşince iyi ki dedim, Allah sağlıkla kavuştursun hepimiziBenim de aynı şekilde 3 tane embriyo transfer edilemez gelmişti. Hem de kalite olarak sağlıklı gelen embriyodan daha iyidiler. Pgt yapmasaydık iyi kalire oldukları için bunları transfer edecektik dedi doktorum. O yüzden iyi ki pgt yaptırmışım diyorum.
Aaaa nasıl ya. Çok enteresan. Ben 2 ay önce kullanmıştım kist dolayısıyla hiç öyle bir etki yapmadı. Başka olasılıkları elediniz mi?ya kızlar transfer öncesi cyclo progynova kullanan oldu mu? benim saçlarımı döktü saçımın 3te 1i döküldü resmen çok psikolojimi bozdu
Evet çünkü rahim dinlendirmede olduğum için sadece bu ilacı verdi doktor bir de folik asit içiyordum zaten.. sanırım nadir görünen bir yan etkiymişAaaa nasıl ya. Çok enteresan. Ben 2 ay önce kullanmıştım kist dolayısıyla hiç öyle bir etki yapmadı. Başka olasılıkları elediniz mi?
Çokk heyecanlıBilemiyorum ki var mı biraz midem tuhaf ama ilaçlardan da olabilir, yarın sabah bir test daha yapıcam bakalım nasıl çıkacak
Ben son 3 ay baktırmadım açıkcası morel bozmamak adına 8 ayda ani düşüş sonucu başladım tedaviye 3.65 den 1.12 ye düştü. Ailemde erken menapoz sıkıntısı var maalesef. Gönlünüzü ferah tutun büyümemiş olması büyümez demek değil0.39 amh benim sizin kaç. Bende ilk regl iken muayenede 7 tane göründü bugün hala 7 duruyor ama 3 tanesi büyüme eğilimi göstermiş
Teşekkür ederimAa hadi hayırlısı, güzel, haberlerizizi bekliyoruz
Teşekkür ederimBol şans dilerim inşallah güzelce tutunur bebeğin
Yaşım 38. İlk denememde 1 4BA diğer denememde iki adet 3 aa çıktı arada iki döngü de hiç çıkaramadım. Amh 0.23 benim.ay hadi inşallah güzel olurembriyolarınız belli mi peki kaç tane dolu çıktı yani sizin kaç amh değeriniz yaşınız
Bir tane 4BA iki tane 3aa :))inşş.. 3 tane transfer etmeleri çok iyi
senin minişler hangi kalite
Elhamdülillah keseyi gördük.Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun bugün randevunuz vardı sanırım kese ve kalp atışını görebildiniz mı benimde transfer 3 temmuz daha gidemedim
Bende 5. Gün yaptım benimkide negatif yarın tekrar deneyeceğimBugun 7. Günüm test yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı sanırım
7.gün mağduru.. gel bacım kan bekleyenler kervanına sende katıl..Bugun 7. Günüm test yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı sanırım
Selam canım onu ben dün akşam boyunca yaşadım.. Benim 8. GünKızlar selam transferin bugün 4. günü dünden beri alt karın ağrım var hafif düzeyde ama can sıkan böyle adet olcakmışım gibi. Çok korkuyorum. Böyle olan varmı aranızda. Alt karın ağrısı ve sanki vajinal ağrı gibi hani adete 1 gün kala olurya öyle bişey…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?