- 17 Temmuz 2025
- 33
- 20
- 3
- 26
Katıldım7.gün mağduru.. gel bacım kan bekleyenler kervanına sende katıl..Bugün 8.günüm adet olacakmışım gibi bir hareket var bedenimde sende nedir durumlar
Aynı şekilde ama ama ben test yaptım ve 7.gün negatif çıktı. O yüzden kan verene kadar pek bir hamilemiyim acaba diye söylemlerimi bıraktım yani.Katıldımgece adet sancisi gibi bir süre agrim oldu başkada hiç belirtim yok ne adete dair ne hamileliğe
Sen bi idrar testi yap istersen belki çıkarSelam canım onu ben dün akşam boyunca yaşadım.. Benim 8. Gün
Senin için Daha çok erken bişey söylemek için ama belki rahme yerleşiyor diye biraz huzursuz hissediyorsundur inşallah.
Canım dün baktım sabah tek çizgi. Hemde iyi bir testle baktım yaniSen bi idrar testi yap istersen belki çıkar
Bende diyemiyorum birsey suanlik inşallah pozitife dönerizAynı şekilde ama ama ben test yaptım ve 7.gün negatif çıktı. O yüzden kan verene kadar pek bir hamilemiyim acaba diye söylemlerimi bıraktım yani.
Bilmiyorum bu ilaçları kullanırken adet gören oluyor mu ?
2 gün daha bekle.Canım dün baktım sabah tek çizgi. Hemde iyi bir testle baktım yani
Canım senin 5. Günde böyle kasık ağrın ve bel ağrın artmış mıydı. Sanki dün gece ve bu sabah daha bi arttı benim korkuyorum regl olcam diye valla. Geçen yıl bi kimyasal gebelik oldum düşerken böyle şiddetli ağrılar olmuştu ben de panikledim şimdi. Kanama falan yok ama.Ben ilk teansferde kullandım bir süre o zaman bişey farketmemiştim ama son zamanlarda benim de saçım daha çok dökülüyor gibi geldi ilaçlardan herhalde
Kız zaten pazartesi kan günüm2 gün daha bekle.
Senin kaçıncı transferin ? Yaş kaç? Pgtlimi ?Bende diyemiyorum birsey suanlik inşallah pozitife döneriz
Adet gören olmuyor sanırım ilaçları bıraktıktan sonra geliyormuş kanama
Canım benim bir miktar adet sancısı gibi oluyor bacağıma doğru daha çok, ama aşırı şekilde değil, ikinci gün belim ağrımıştı tek taraflı ama benim normalde de bazen belim ağrır yorulunca falan ben transfere yormadım onu o yüzden, bu sabah da adet benzeri hissettim kısa süreli geçti şu anda yok meselaCanım senin 5. Günde böyle kasık ağrın ve bel ağrın artmış mıydı. Sanki dün gece ve bu sabah daha bi arttı benim korkuyorum regl olcam diye valla. Geçen yıl bi kimyasal gebelik oldum düşerken böyle şiddetli ağrılar olmuştu ben de panikledim şimdi. Kanama falan yok ama.
O ağrılar hafiften bendede başladı. Ama iğnelerden ve haplardan dolayıdır diyorum. Vajinal ağrıda var oda bebeğim yerleşiyodur diyorum. 4. Günden selamCanım senin 5. Günde böyle kasık ağrın ve bel ağrın artmış mıydı. Sanki dün gece ve bu sabah daha bi arttı benim korkuyorum regl olcam diye valla. Geçen yıl bi kimyasal gebelik oldum düşerken böyle şiddetli ağrılar olmuştu ben de panikledim şimdi. Kanama falan yok ama.
Çok saçma ya sonuçta reçetem var ivf tedavisi görüyorum belli doktorum belli başka ne için kullanıcaz sanki. Ben 1 tanesini devlet katkısıyla aldım 2 kutuyu da kendi paramla allahtan alabildim yaniEstrofem cinsiyet değiştirme ameliyatlarında kullanıldığı için takibi çok sıkı yapılan bir ilaç maalesef 9 güne bir başkası adına filan yazdırıyoruz 3. Aya kadar kullanılacak çünkü. Reçete yoksa eczane depodan bile çekemiypr ilacı
İlk transferim 25 yaşındayımSenin kaçıncı transferin ? Yaş kaç? Pgtlimi ?
Bunları yazdıysan görmemişimdiirr
Çok çok haklısınız maalesef sistem bu şekilde.Çok saçma ya sonuçta reçetem var ivf tedavisi görüyorum belli doktorum belli başka ne için kullanıcaz sanki. Ben 1 tanesini devlet katkısıyla aldım 2 kutuyu da kendi paramla allahtan alabildim yani
Kullandım ben de canım sanki evet benim de döktü az biraz ama bitince ve sonra diğer hormon ilaçlarına başlayınca toparlıyor merak etme.ya kızlar transfer öncesi cyclo progynova kullanan oldu mu? benim saçlarımı döktü saçımın 3te 1i döküldü resmen çok psikolojimi bozdu
avuç avuç saçla çıkıyorum duştan
Benim 5. Günüm bugün benim de var canım adet olacakmış gibi kasık üstüm belim sanki göğüslerim de bi hassasiyet var anlamadımKızlar selam transferin bugün 4. günü dünden beri alt karın ağrım var hafif düzeyde ama can sıkan böyle adet olcakmışım gibi. Çok korkuyorum. Böyle olan varmı aranızda. Alt karın ağrısı ve sanki vajinal ağrı gibi hani adete 1 gün kala olurya öyle bişey…
Anladım canımCanım benim bir miktar adet sancısı gibi oluyor bacağıma doğru daha çok, ama aşırı şekilde değil, ikinci gün belim ağrımıştı tek taraflı ama benim normalde de bazen belim ağrır yorulunca falan ben transfere yormadım onu o yüzden, bu sabah da adet benzeri hissettim kısa süreli geçti şu anda yok mesela
Evet bakalım inşallah yaO ağrılar hafiften bendede başladı. Ama iğnelerden ve haplardan dolayıdır diyorum. Vajinal ağrıda var oda bebeğim yerleşiyodur diyorum. 4. Günden selam
Aynı gundeyiz 2 gündür bende pek bir belirti yok inşallah bir sıkıntı yokturBenim 5. Günüm bugün benim de var canım adet olacakmış gibi kasık üstüm belim sanki göğüslerim de bi hassasiyet var anlamadım
i
Aynı gundeyiz 2 gündür bende pek bir belirti yok inşallah bir sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?