Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Katıldım gece adet sancisi gibi bir süre agrim oldu başkada hiç belirtim yok ne adete dair ne hamileliğe
Aynı şekilde ama ama ben test yaptım ve 7.gün negatif çıktı. O yüzden kan verene kadar pek bir hamilemiyim acaba diye söylemlerimi bıraktım yani.
Bilmiyorum bu ilaçları kullanırken adet gören oluyor mu ?

Aynı şekilde ama ama ben test yaptım ve 7.gün negatif çıktı. O yüzden kan verene kadar pek bir hamilemiyim acaba diye söylemlerimi bıraktım yani.
Bilmiyorum bu ilaçları kullanırken adet gören oluyor mu ?
Bende diyemiyorum birsey suanlik inşallah pozitife döneriz
Adet gören olmuyor sanırım ilaçları bıraktıktan sonra geliyormuş kanama

Ben ilk teansferde kullandım bir süre o zaman bişey farketmemiştim ama son zamanlarda benim de saçım daha çok dökülüyor gibi geldi ilaçlardan herhalde
Canım senin 5. Günde böyle kasık ağrın ve bel ağrın artmış mıydı. Sanki dün gece ve bu sabah daha bi arttı benim korkuyorum regl olcam diye valla. Geçen yıl bi kimyasal gebelik oldum düşerken böyle şiddetli ağrılar olmuştu ben de panikledim şimdi. Kanama falan yok ama.

Canım benim bir miktar adet sancısı gibi oluyor bacağıma doğru daha çok, ama aşırı şekilde değil, ikinci gün belim ağrımıştı tek taraflı ama benim normalde de bazen belim ağrır yorulunca falan ben transfere yormadım onu o yüzden, bu sabah da adet benzeri hissettim kısa süreli geçti şu anda yok mesela

O ağrılar hafiften bendede başladı. Ama iğnelerden ve haplardan dolayıdır diyorum. Vajinal ağrıda var oda bebeğim yerleşiyodur diyorum. 4. Günden selam

Çok saçma ya sonuçta reçetem var ivf tedavisi görüyorum belli doktorum belli başka ne için kullanıcaz sanki. Ben 1 tanesini devlet katkısıyla aldım 2 kutuyu da kendi paramla allahtan alabildim yani

ya kızlar transfer öncesi cyclo progynova kullanan oldu mu? benim saçlarımı döktü saçımın 3te 1i döküldü resmen çok psikolojimi bozdu
avuç avuç saçla çıkıyorum duştan
Kullandım ben de canım sanki evet benim de döktü az biraz ama bitince ve sonra diğer hormon ilaçlarına başlayınca toparlıyor merak etme.

Benim 5. Günüm bugün benim de var canım adet olacakmış gibi kasık üstüm belim sanki göğüslerim de bi hassasiyet var anlamadım

Anladım canım

i

Aynı gundeyiz 2 gündür bende pek bir belirti yok inşallah bir sıkıntı yoktur

Aynen aynıyız sizinle. Valla olması mı iyi olmaması mı hiç bilemiyor insan ki. Ben sanki kendimi çok yoruyorum gibi geliyor ya günlük hayatıma devam ediyorum ama böyle vücudum yatmak istiyor sanki belim kasıklarım sırtım vs. Yatınca daha bir rahatlıyorum. Siz nasılsınız nasıl geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…