Canım benim bir miktar adet sancısı gibi oluyor bacağıma doğru daha çok, ama aşırı şekilde değil, ikinci gün belim ağrımıştı tek taraflı ama benim normalde de bazen belim ağrır yorulunca falan ben transfere yormadım onu o yüzden, bu sabah da adet benzeri hissettim kısa süreli geçti şu anda yok mesela
Ben genelde yattim 1 hafta rapor almistim yemegi falan annem yapti kac gundur pek yormadim kendimi ara ara kalkip evin icinde yurudum sadece kan dolasimi icin zaten cok su iciyorum kabiz olmamak icin o yuzden surekli wc icin kalkiyorumAynen aynıyız sizinle. Valla olması mı iyi olmaması mı hiç bilemiyor insan ki. Ben sanki kendimi çok yoruyorum gibi geliyor ya günlük hayatıma devam ediyorum ama böyle vücudum yatmak istiyor sanki belim kasıklarım sırtım vs. Yatınca daha bir rahatlıyorum. Siz nasılsınız nasıl geçiyor
Kullandım ben de canım sanki evet benim de döktü az biraz ama bitince ve sonra diğer hormon ilaçlarına başlayınca toparlıyor merak etme.
hoşgeldin aramıza 3aa lar :))Bir tane 4BA iki tane 3aa :))
Senin de mi öyleydi canım 3 aa orta mı benim de biri 3 aa.önemli olan 5. Ve 6. güne mi gelmesi ben halen anlamış değilimhoşgeldin aramıza 3aa lar :))
evet canım benim de öyle.. 5.gün embryosu ben de anlamıyorum o kısımdan ama önemli olan nasip olması onu çok iyi anladımSenin de mi öyleydi canım 3 aa orta mı benim de biri 3 aa.önemli olan 5. Ve 6. güne mi gelmesi ben halen anlamış değilim
Aynen orası öyle kuzum google yazınca orta kalite diyor ama 5. Ve 6. Güne geldiyse iyi yazıyor hangisi daha iyi ben de anlamadımevet canım benim de öyle.. 5.gün embryosu ben de anlamıyorum o kısımdan ama önemli olan nasip olması onu çok iyi anladım
Sabah predictor early yaptım silik ikinci çizgiyi gördümYaptın mı test canm bir daha.
Östrojen yükselince diş eti hassasiyetleri olabiliyormuş canım benim de tedaviye ilk başladığım zamanlar diş etlerim şişince bakmıştım, tuzlu karbonatlı suyla çalkalamıştım geceleri işe yaramıştıKızlar selam kullandığım estrofem iğneler bence ( estrofem ) diş etlerimi şişirdi sanki diş etlerim çekilme varmış gibi sızlıyo günlerdir sinir oldum böyle bir şey yaşayan var mı
İnan sedasyonluk bir durum yok, sadece çok su içmekten sıkışık olmak zorlayıcı, hem sedasyon altında o sıkışıklık sağlanabiliyor mu ki hiç bilmiyorumKızlar sedasyonla transfer olan var mı aranızda sordular sorun yok gerek yok dedim ama internette okuduğum kadarıyla bazen kendini sıkarsan zor oluyormuş yırtılna vn. Panik atağım tuttu opu sonrası da çok zor geçmişti yaptıranlar destek lütfen
İçimi rahatlattın canım kısa bir işlem zaten değil mi? Bir de çift transfer olsa da tek seferde veriyorlar mı acaba çok hissettin miİnan sedasyonluk bir durum yok, sadece çok su içmekten sıkışık olmak zorlayıcı, hem sedasyon altında o sıkışıklık sağlanabiliyor mu ki hiç bilmiyorum
Ay Allah razı olsun canım çok sağol çıldırmak üzereydim vallahi demek ki ilaçlar yapıyorÖstrojen yükselince diş eti hassasiyetleri olabiliyormuş canım benim de tedaviye ilk başladığım zamanlar diş etlerim şişince bakmıştım, tuzlu karbonatlı suyla çalkalamıştım geceleri işe yaramıştı
Ben transfer kısmında değil çişimi tutmakta zorlandığım içinİçimi rahatlattın canım kısa bir işlem zaten değil mi? Bir de çift transfer olsa da tek seferde veriyorlar mı acaba çok hissettin mi
Evet evet hatta ben diş doktorundan randevu bile almıştım herhalde dişim çürüdü diyeAy Allah razı olsun canım çok sağol çıldırmak üzereydim vallahi demek ki ilaçlar yapıyor
Evet çünkü sol taraf komple diş fırçası sandım ki en yumuşak olanı kullanıyorum kaç senedir sonra bi baktım hepsi şişmiş şimdi orta kısımda acıyo inş geçer çok fazla ilaç alıyoruzEvet evet hatta ben diş doktorundan randevu bile almıştım herhalde dişim çürüdü diyeAma değilmiş yani merak etme seninki de ondandır bence
Geçer geçer sen de dene tuzlu karbonatlı su ile çalkalama işiniEvet çünkü sol taraf komple diş fırçası sandım ki en yumuşak olanı kullanıyorum kaç senedir sonra bi baktım hepsi şişmiş şimdi orta kısımda acıyo inş geçer çok fazla ilaç alıyoruz
Benim sedasyonla oldu. Sorun yaşamadım. Uyanınca da 45 dk yatıp dinlenip sonra taburcu oldum.Kızlar sedasyonla transfer olan var mı aranızda sordular sorun yok gerek yok dedim ama internette okuduğum kadarıyla bazen kendini sıkarsan zor oluyormuş yırtılna vn. Panik atağım tuttu opu sonrası da çok zor geçmişti yaptıranlar destek lütfen
Ben genelde yattim 1 hafta rapor almistim yemegi falan annem yapti kac gundur pek yormadim kendimi ara ara kalkip evin icinde yurudum sadece kan dolasimi icin zaten cok su iciyorum kabiz olmamak icin o yuzden surekli wc icin kalkiyorumancak pazartesi calismaya başlayacağım isim de pek yorucu degil masabasi çalışıyorum o yuzden sorun olcagini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?