Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Anladım canım teşekkür ederim bide şey peki bu uygulamayı nasıl ayarlıycaz son adet tarihine göre hesaplıyor
Embriyo gününe göre hesaplama yapanlarda var normalde bende SAT’ ne göre biliyordum, bugün baktım mesela şöyle açıklamalar gördüm.
  • 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
  • 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir.

Kizlar 18inde transfer oldum. Yarin hem kan testi gunum, hem de normal sartlarda adet gunum. Ama su an regl agrisi gibi bir agrim var sizlerde olmus muydu

Merhaba

Bende de ufak bir polip var. Acıbadem Cem hoca ike tedaviye başlayacağım, yumurta toplama ile histeroskopiyi eş zamanlı yapmayı önerdi, öyle ilerleyeceğiz

Aynı ben de öyle yatarken bişi yok kalkınca ve az eğilince sırtım belim kopuyor. Şöyle söyliyim araba kullanamıyorum hoplamasından belim gitti.

Tusemsu sen ne yaptın nasıl gidiyor benden 1 gün önceydin galiba

Evet 21 inde oldum canım işte. Valla bende anca bel kasık ve sırt ağrısıyla mücadele hatta burdaki arkadaşların da yaşadığı tüm yan etkileri ağız yarasından tut da hafiften idrar yolu yanmasına kadar herşeyi aralıksız yaşıyorum, evde test yapmaya korkuyor sessizce test gününü bekliyorum lekelenme hala olmadı o biraz meraklandırıyor beni ama hayırlısı bakalım.. senin nasıl gidiyor cnm

Merhaba

Bende de ufak bir polip var. Acıbadem Cem hoca ike tedaviye başlayacağım, yumurta toplama ile histeroskopiyi eş zamanlı yapmayı önerdi, öyle ilerleyeceğiz

Hayırlısı olsun inşallah. Öyle daha mantıklı evet. Ben de acıbadem internationalda tedavi gördüm. Hsg ve ultrasonda görülen polip nasıl olduysa Histereskopi de çıkmadı ve boşuna histeroskopi oldum ekstradan. Hem narkoz hem para boşa.

Aa nasıl oldu ki o.. Neyse için rahat etmiştir en azından yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…