- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.020
- 48
- 35
Belki son bi kez ister duruma göre belki de gerek görmez 10gün sonrasına gel filan derPazartesiden sonra tekrar kan vermeye devam edicem mi
Anladım canım teşekkür ederim bide şey peki bu uygulamayı nasıl ayarlıycaz son adet tarihine göre hesaplıyorBelki son bi kez ister duruma göre belki de gerek görmez 10gün sonrasına gel filan der
rica ederim canım doktor da son adet tarihine göre bakıyor ultrasonda gittiğin doktorlar da hep son adet tarihini soracak uygulama daha yüklemedim bilmiyorum kiAnladım canım teşekkür ederim bide şey peki bu uygulamayı nasıl ayarlıycaz son adet tarihine göre hesaplıyor
Embriyo gününe göre hesaplama yapanlarda var normalde bende SAT’ ne göre biliyordum, bugün baktım mesela şöyle açıklamalar gördüm.Anladım canım teşekkür ederim bide şey peki bu uygulamayı nasıl ayarlıycaz son adet tarihine göre hesaplıyor
Evet oldu sonuc bekliyorumSizin transfer olmuş muydu günü mu bekliyordunuz kacırdım orayı sanırım
MerhabaMerhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
Merhaba polip kaç mm sizin?Merhaba
Bende de ufak bir polip var. Acıbadem Cem hoca ike tedaviye başlayacağım, yumurta toplama ile histeroskopiyi eş zamanlı yapmayı önerdi, öyle ilerleyeceğiz
kozyatağı mıAcıbadem Cem hoca
Kızlar transferin 4. Gün akşamından bildiriyorum adet ağrısı gibi alt karın ağrım var. Normalmi sizce. Ayağa kalktığımda yemek yaparken oluyo uzanırken yok. Tecrübeli olanlar yada yaşayanlardan cevap bekliyorum
Ataşehir ile görüştüm sanırım orada başlayacağım. Prof Cem Demirelkozyatağı mı
Küçük bir polip sanırım 8 mm idi, ama Cem hoca çorbadaki sınek gibi mıde bulandırır alalım dediMerhaba polip kaç mm sizin?
Tusemsu sen ne yaptın nasıl gidiyor benden 1 gün önceydin galiba
Küçük bir polip sanırım 8 mm idi, ama Cem hoca çorbadaki sınek gibi mıde bulandırır alalım dedi
Amiiinn hepimize insallahAy çok güzelAllah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba
Bende de ufak bir polip var. Acıbadem Cem hoca ike tedaviye başlayacağım, yumurta toplama ile histeroskopiyi eş zamanlı yapmayı önerdi, öyle ilerleyeceğiz
Hayırlı sonuçlar alalım insallah ne zaman test gününüzEvet oldu sonuc bekliyorum
Aa nasıl oldu ki o.. Neyse için rahat etmiştir en azından yokmuşHayırlısı olsun inşallah. Öyle daha mantıklı evet. Ben de acıbadem internationalda tedavi gördüm. Hsg ve ultrasonda görülen polip nasıl olduysa Histereskopi de çıkmadı ve boşuna histeroskopi oldum ekstradan. Hem narkoz hem para boşa.
Siz nerede sürece başladınız hangi doktorevet evet küçük bazı merkezler içimiz rahat etsin yaklaşımıyla hareket ediyor, özellikle transfr öncesi şansı artırmak için
benim de 5mm bana da histeroskopi dedi doktorum
Merhaba, güncel fiyatları nedir acaba? Hem tüp bebek hem histeroskopi fiyatı oluyor değil miMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?