- 27 Ağustos 2022
- 555
- 629
- 33
Yerleşme olabilir canım bende de olmuştu. Kahverengi gelmişti sonra geçti çok şükürHepinize tekrardan merhabaaBugün transferimin 7. Günü lekelenmem oldu 2 defa endişelenmeli miyim yoksa yerleşme kanaması olabilir mi? Kahverengi şekilde geldi
Vakit buldukça istirahat etmeye çalis canim allah yardimcimiz olsun umarim bebıslerimiz bize sımsıki tutunur. Allah bu yolda emek veren tum kiz kardeslerimin yardimcisi olsun
İnşallah benimde öyledirYerleşme olabilir canım bende de olmuştu. Kahverengi gelmişti sonra geçti çok şükür
Aa sperm ve yumurtanın en iyi kalite olduğunu gösteriyor. 3.4.5 embriyonun dış hücresinin ya da yapısı sanırım, işte onun genişleme durumunu gösteriyor. Günle alakalı değil. Ne kadar üstündeki zar yapı incelir genişlerse tutulumu o kadar iyi olur gibi bişi. Ama işte duruma göre sanırım transferden sonra incelsin diye ilaç desteği de veriyorlar diye biliyorum. Bi de rahme transfer olunca gün içinde de o kendini geliştiriyormuş. Yani özelte hepimiz sağlıklı bebeklere gebe kalıp kucağınıza alalımSenin de mi öyleydi canım 3 aa orta mı benim de biri 3 aa.önemli olan 5. Ve 6. güne mi gelmesi ben halen anlamış değilim
Amin inşallah çok sağolun allahım kucağımız almayı nasip etsin inşallahElhamdülillah keseyi gördük.Haftaya kalp atışı için gideceğiz inşaallah. Sizin de hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı haberler alırsınız.
Mide bulantınız başladı mı nasıl gidiyor sizin benim iştah gitti ya yemek yiyemiyorum pekElhamdülillah keseyi gördük.Haftaya kalp atışı için gideceğiz inşaallah. Sizin de hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı haberler alırsınız.
Mide bulantısı yok da iştah da biraz kesilme var. Halsizlik ve yorgunluk artışı var.Mide bulantınız başladı mı nasıl gidiyor sizin benim iştah gitti ya yemek yiyemiyorum pek
hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar selammm bugün 2. Transferimi oldum 2 embriyo 5AA ve 4AA olarak. Şimdi 10 gün nasıl geçecekHakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.
İlk transferim 5AA negatif gelince doktorum istersen bu sefer çift deneylim dedi. Yaşım 29 ondan da olabilir belki bilmiyorumhayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben sorduğumda doktorum çift transfer riskli deyip kabul etmedi sizin kendi tercihiniz miydi acaba yoksa doktorunuz mu önerdi çift transfer?
aa aynı yaştayızİlk transferim 5AA negatif gelince doktorum istersen bu sefer çift deneylim dedi. Yaşım 29 ondan da olabilir belki bilmiyorum
Aa yaşıtızaa aynı yaştayızanladım başka etkenler olabilir o zaman hayrolsun hakkınızda güzel haberler alalım inşallah
evet maşaallah emriyo sayısı müsait sizin peki pgt önerdi mi ikincide sanırım bu test kaliteyi daha net belirliyorAa yaşıtızAmiin inşallah. Doktor ilkinden baya ümitliydi herşey tüm değerlerin çok iyi embriyo sağlıksızdı demek ki dedi. Bir de benim dondurulmuş 7 embriyom vardı sayısından dolayı da çift denemek istemiş olabilir.
Bu sefer de olmazsa o zaman öneririm şu anlık bence gerek yok dedi. Doktordan doktora değişiyor sanırım ya da hastaya göre bilemiyorum açıkçasıevet maşaallah emriyo sayısı müsait sizin peki pgt önerdi mi ikincide sanırım bu test kaliteyi daha net belirliyor
Bende Malatya Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezinde görüyorum tedavi 2 tane dondurulmuşum var 6. Güne sonradan gelenBu sefer de olmazsa o zaman öneririm şu anlık bence gerek yok dedi. Doktordan doktora değişiyor sanırım ya da hastaya göre bilemiyorum açıkçasıBir de maliyet de yüksek olduğu için belki ilk etapta da önermemiş olabilir. Bu arada kimler nerede tedavi görüyor. Ben İstanbulda Liv Hospital Ulus’a gidiyorum
doğru haklısınız doktora ve hastaya göre de değişiyor olabilir bizim embriyolar biraz geriden geldi doktor ikinciye teste göndeririz olmazsa yaşınız genç dedi bakalım nasip. ben şişli memorialdeyimBu sefer de olmazsa o zaman öneririm şu anlık bence gerek yok dedi. Doktordan doktora değişiyor sanırım ya da hastaya göre bilemiyorum açıkçasıBir de maliyet de yüksek olduğu için belki ilk etapta da önermemiş olabilir. Bu arada kimler nerede tedavi görüyor. Ben İstanbulda Liv Hospital Ulus’a gidiyorum
Sizin transfer olmuş muydu günü mu bekliyordunuz kacırdım orayı sanırımBende Malatya Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezinde görüyorum tedavi 2 tane dondurulmuşum var 6. Güne sonradan gelen
Evet şanslıyız yaştan yana umudumuzu kaybetmeyelimdoğru haklısınız doktora ve hastaya göre de değişiyor olabilir bizim embriyolar biraz geriden geldi doktor ikinciye teste göndeririz olmazsa yaşınız genç dedi bakalım nasip. ben şişli memorialdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?