- 7 Nisan 2025
- 283
- 154
- 18
- 31
Ah canım kader ortağım. 18 inde transfer oldum bende ama Pazartesi 28 i kan vereceğim. Benimde adet olacakmışımda çatlayacakmışım gibi böyle derinden bir sızım varKizlar 18inde transfer oldum. Yarin hem kan testi gunum, hem de normal sartlarda adet gunum. Ama su an regl agrisi gibi bir agrim varsizlerde olmus muydu
Ama sonuç olarak bizim son adet tarihiyle hiç bi alakamız yok çünkü ben 2 Temmuz da adet oldum 7 Temmuz da bitti 16 Temmuz da transfer oldumrica ederim canım doktor da son adet tarihine göre bakıyor ultrasonda gittiğin doktorlar da hep son adet tarihini soracak uygulama daha yüklemedim bilmiyorum ki
Hiç anlamıyorum böyle şeyleri yaEmbriyo gününe göre hesaplama yapanlarda var normalde bende SAT’ ne göre biliyordum, bugün baktım mesela şöyle açıklamalar gördüm.
- 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
- 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir.
29 temmuz benimki sizin kiHayırlı sonuçlar alalım insallah ne zaman test gününüz
Umarimmm baska birisi sey demis benim de adet zamani hep agridi, su an gebeyim demis, sanirim olabiliyormus..Ah canım kader ortağım. 18 inde transfer oldum bende ama Pazartesi 28 i kan vereceğim. Benimde adet olacakmışımda çatlayacakmışım gibi böyle derinden bir sızım var
Umarım adet olmaya hazırlamıyordur vücut kendini allahıımmm nolur
Normal gebelik olsa o tarihler yumurtalama tarihi oluyor ilişki sonrası bebek oluyor öyle düşün ve son adet baz alınıyor yine canımAma sonuç olarak bizim son adet tarihiyle hiç bi alakamız yok çünkü ben 2 Temmuz da adet oldum 7 Temmuz da bitti 16 Temmuz da transfer oldum
Tedavi içeriğine göre fiyat değişiyor ancak yumurta dondurma hariç tüp bebek ücreti 130.000 TL. Dondurma işlemi yapılacaksa yaklaşık 28.000 tl ilaç ücreti var. Histeroskopiyi özel sağlık sigortası ile yaptıracağız diye konuştuk hocayla.Merhaba, güncel fiyatları nedir acaba? Hem tüp bebek hem histeroskopi fiyatı oluyor değil mi
evet evet küçük bazı merkezler içimiz rahat etsin yaklaşımıyla hareket ediyor, özellikle transfr öncesi şansı artırmak için
benim de 5mm bana da histeroskopi dedi doktoruma
Aa nasıl oldu ki o.. Neyse için rahat etmiştir en azından yokmuş
Merhaba hanımlar benimde bugün 6. Günüm pazartesi transfer olmuştum 2. Bebeğim için ilki 3 yaşında çok şükürBugün 6. Günüm çok çok silik bir çizgi var gibi yarın tekrar test yapacağım
Hiç kafam gelmedi valla inşallah sonuç güzel olur da keseyi görmeye gittiğimiz de öğrenirizNormal gebelik olsa o tarihler yumurtalama tarihi oluyor ilişki sonrası bebek oluyor öyle düşün ve son adet baz alınıyor yine canım
Aynı gün transfer olmuşuz. Chatgptye transferden 14 gün öncesi son adet tarihi olarak kabul edilmeli diyo yani 2 temmuz buna göre şu an 3+4 oluyorKızlar merhaba ben 16 Temmuz da transfer oldum ve bugün 10. Gün beta 65 çıktı pazartesi normalde test günü tekrar kan vericem orda da artış olursa gebelik kesinleşmiş olacak oraya kadar tamam şimdi ben kaç günlük hamileyim mesela veya pazartesi kandan sonra ne zaman doktora gitmeliyim kese için ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum gebelik gününü öğrenmek için uygulama indirdim son adet tarihini girin diyor girince 3 haftalık diyo daha da kafam karıştı bilgisi olan varsa bi beni aydınlatabilir mi
O zaman uygulama da aynı şeyi kabul ediyor orda da aynı çıktı benim son adet tarihi olarakAynı gün transfer olmuşuz. Chatgptye transferden 14 gün öncesi son adet tarihi olarak kabul edilmeli diyo yani 2 temmuz buna göre şu an 3+4 oluyor
Son adet tarihi baz alınıyor. Doktorum son adet tarihine göre haftayı söyledi. Sizin de 2 temmuza göre alınacak.Ama sonuç olarak bizim son adet tarihiyle hiç bi alakamız yok çünkü ben 2 Temmuz da adet oldum 7 Temmuz da bitti 16 Temmuz da transfer oldum
evet pek de gerek yokmuş ama şifa olsun enfeksiyon çıkmış. histeroskopiyi biraz ticarete dönüştürdüklerini düşünmeye başladım. benim doktorum da şubatta histeroskopi olduğumu unutup "önce bir histeroskopi yapalım" deyince anladımValla ben de anlamadım ama evet hafif bir enfeksiyon da varmış o da görülmüş oldu bu şekilde transfer etseydik düşerdi vs dedi ama tabi bunca şeye gerek varmıydı o enfeksiyonu anlamak için başka bir yol yok muydu onu bilemiyorum tabi
acıbadem kozyatağıSiz hangi doktora gidiyorsunuz hangi hastane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?