- 4 Eylül 2015
- 90
- 51
- 88
- 29
Canını sıkma kaç tane embriyo oluyor sağlıksız oluyor sayısı hiç önemli değil inan kiMerhaba kızlar pazartesi günü taze 3. Gün embriyosu transferi yapılacak . 6 yumurta toplandı 2 si döllendi 1 tanesi iyi dedi doktor. 5. Güne götürmek istiyoruz ama başka embriyo yok elimizde tehlikeye atmayalım dedi. Biraz moralim bozuldu
Benim de bugün daha fazla oldu gün içinde, 7. günüm, uzanınca rahatlıyorum ben de o yüzden sürekli yatma molası veriyorumKızlar transferin 4. Gün akşamından bildiriyorum adet ağrısı gibi alt karın ağrım var. Normalmi sizce. Ayağa kalktığımda yemek yaparken oluyo uzanırken yok. Tecrübeli olanlar yada yaşayanlardan cevap bekliyorum
Test yaptınız mı :)Benim de bugün daha fazla oldu gün içinde, 7. günüm, uzanınca rahatlıyorum ben de o yüzden sürekli yatma molası veriyorum
Tusemsu sen ne yaptın nasıl gidiyor benden 1 gün önceydin galibaAmin amin canım
Yaptım çok şükür silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm doğruysa tabiiTest yaptınız mı :)
Haklısın canım doktor pazartesi gününe hazırlan ilaçlarını saati saatine kullan dedi. Embriyolog daha doğrusu. şimdi aklımda 3. Güne gelebilir mi diye düşüncem var . 1. Günden belli oluyor mu 3. Güne geleceği acabaCanını sıkma kaç tane embriyo oluyor sağlıksız oluyor sayısı hiç önemli değil inan ki
Ay çok güzelKızlar selammm bugün 2. Transferimi oldum 2 embriyo 5AA ve 4AA olarak. Şimdi 10 gün nasıl geçecekHakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin.
Hiç moralini bozma zaten bir tane sağlıklı embriyo olmuş ne güzel. O da rahminde gelişmeye devam eder Allah’ın izniyle. Güzel düşünMerhaba kızlar pazartesi günü taze 3. Gün embriyosu transferi yapılacak . 6 yumurta toplandı 2 si döllendi 1 tanesi iyi dedi doktor. 5. Güne götürmek istiyoruz ama başka embriyo yok elimizde tehlikeye atmayalım dedi. Biraz moralim bozuldu
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım . Sağol. sadece embriyolog anlar mı 1 . Gün 3. Güne geleceğini embriyonun. Direk pazartesi transfer için aradığımızda gelirsin dedi onun için tedirgin oldum 1 tane gelişimi sıkıntılı olsaydı der miydi diyeHiç moralini bozma zaten bir tane sağlıklı embriyo olmuş ne güzel. O da rahminde gelişmeye devam eder Allah’ın izniyle. Güzel düşün
Şimdi embriyon kaç günlük ? Bugün döllenmesinin ilk günü mü ?Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım . Sağol. sadece embriyolog anlar mı 1 . Gün 3. Güne geleceğini embriyonun. Direk pazartesi transfer için aradığımızda gelirsin dedi onun için tedirgin oldum 1 tane gelişimi sıkıntılı olsaydı der miydi diye
Evet sabah aradığında 24 saati dolmuştuŞimdi embriyon kaç günlük ? Bugün döllenmesinin ilk günü mü ?
Normalde izlemeye alıyorlar diye biliyorum ama bölünmesini görüp 3. Güne geleceğini öngörmüş olabilirler. Sen ama içini ferah tutmaya çalış ve biliyorum çok zor oluyor. Bu ilk denemen mi bilmiyorum ama ben ilk denemede 3 yumurta toplattım oradan 1 embriyom oldu ve havuz yöntemi önerdiler iki üç döngü hiç yumurta çıkaramadım en son geçen döngümde iki adet daha çıktı. Yani demem o ki biliyorum sancılı geçiyor bu zamanlar ama sen kalbine kendine bedenine güven rahatlatmaya çalış kendini :) inşallah dileğim embriyon sağlıkla büyür ve tutunur sana ve kucağına alırsın bebeğini :) ben de bi iki haftaya transfer olcam. Bebek gelişimi ile ilgili postlarda buluşuruz inşallah :)Evet sabah aradığında 24 saati dolmuştu
İnşallah buluşuruz 4 aşılama denedik ilki tuttu 6. Haftada kan pıhtılaşmam varmış iğne vermemişti doktor düşük yaptım. Sonra ki 3 aşılamam tutmadı. Amh düşük tek embriyom var şuan eşimin sprm değerleri de düşmüş geçen yıldan bu yıla . Yorulmak değil de sadece tükenmişlik sendromu var ya ona takılmaktan korkuyorum. Zor süreçlr gerçektenNormalde izlemeye alıyorlar diye biliyorum ama bölünmesini görüp 3. Güne geleceğini öngörmüş olabilirler. Sen ama içini ferah tutmaya çalış ve biliyorum çok zor oluyor. Bu ilk denemen mi bilmiyorum ama ben ilk denemede 3 yumurta toplattım oradan 1 embriyom oldu ve havuz yöntemi önerdiler iki üç döngü hiç yumurta çıkaramadım en son geçen döngümde iki adet daha çıktı. Yani demem o ki biliyorum sancılı geçiyor bu zamanlar ama sen kalbine kendine bedenine güven rahatlatmaya çalış kendini :) inşallah dileğim embriyon sağlıkla büyür ve tutunur sana ve kucağına alırsın bebeğini :) ben de bi iki haftaya transfer olcam. Bebek gelişimi ile ilgili postlarda buluşuruz inşallah :)
İnşallah senin bebeğin de sana sımsıkı tutunur.Normalde izlemeye alıyorlar diye biliyorum ama bölünmesini görüp 3. Güne geleceğini öngörmüş olabilirler. Sen ama içini ferah tutmaya çalış ve biliyorum çok zor oluyor. Bu ilk denemen mi bilmiyorum ama ben ilk denemede 3 yumurta toplattım oradan 1 embriyom oldu ve havuz yöntemi önerdiler iki üç döngü hiç yumurta çıkaramadım en son geçen döngümde iki adet daha çıktı. Yani demem o ki biliyorum sancılı geçiyor bu zamanlar ama sen kalbine kendine bedenine güven rahatlatmaya çalış kendini :) inşallah dileğim embriyon sağlıkla büyür ve tutunur sana ve kucağına alırsın bebeğini :) ben de bi iki haftaya transfer olcam. Bebek gelişimi ile ilgili postlarda buluşuruz inşallah :)
Çok geçmiş olsun. Çok haklısın, hayırlı haberlerini bekliyorum buradanİnşallah buluşuruz 4 aşılama denedik ilki tuttu 6. Haftada kan pıhtılaşmam varmış iğne vermemişti doktor düşük yaptım. Sonra ki 3 aşılamam tutmadı. Amh düşük tek embriyom var şuan eşimin sprm değerleri de düşmüş geçen yıldan bu yıla . Yorulmak değil de sadece tükenmişlik sendromu var ya ona takılmaktan korkuyorum. Zor süreçlr gerçekten
Amin amin inşallahİnşallah senin bebeğin de sana sımsıkı tutunur.Tekrar aynı işlemleri yaşamayız. Tüm boyutlarıyla zor elbette ama psikolojik boyutu apayrı
Merhaba canım değerin iyice arttıktan sonra bir hafta sonra diyor mesela bnm perşembe günü 640çıktı haftaya cuma kese için randevu alabilirsiniz dediKızlar merhaba ben 16 Temmuz da transfer oldum ve bugün 10. Gün beta 65 çıktı pazartesi normalde test günü tekrar kan vericem orda da artış olursa gebelik kesinleşmiş olacak oraya kadar tamam şimdi ben kaç günlük hamileyim mesela veya pazartesi kandan sonra ne zaman doktora gitmeliyim kese için ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum gebelik gününü öğrenmek için uygulama indirdim son adet tarihini girin diyor girince 3 haftalık diyo daha da kafam karıştı bilgisi olan varsa bi beni aydınlatabilir mi
Pazartesiden sonra tekrar kan vermeye devam edicem miMerhaba canım değerin iyice arttıktan sonra bir hafta sonra diyor mesela bnm perşembe günü 640çıktı haftaya cuma kese için randevu alabilirsiniz dediinşallah sağlıkla güzelce artar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?