- 30 Eylül 2024
- 164
- 129
- 18
- 31
Tebrik ederim sağlikla kucaginiza alin insallahBugün 6. Günüm çok çok silik bir çizgi var gibi yarın tekrar test yapacağım
Anladım teşekkür ederimSon adet tarihi baz alınıyor. Doktorum son adet tarihine göre haftayı söyledi. Sizin de 2 temmuza göre alınacak.
Merhaba benimde 5. GunumTransferin 5. Gününden günaydıııın kızlarrr :)
Duphalac şurup alınKizlar merhaba kabizlik şikayetiniz varmi ben afedersiniz makatimin üstüne zor oturuyorum
Bende yok şükür tam tersine hergün rahat çıkıyorum. Her sabah yarım avakako 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Günde 2,5 litre su mutlaka içiyorum. Bi avuç veya iki avuç kabak çekirdeği yiyorum. Bi tane havuç tüketiyorum. Sulu et suyu yada tavuk suyu içiyorum. İlk iki gün zar zor kefir içmiştim yarım bardak. Sakın ıkınmayın ilaç alın geçmiyosa.Kizlar merhaba kabizlik şikayetiniz varmi ben afedersiniz makatimin üstüne zor oturuyorum
Evet onu iciyorum ama içim şişmiş gibi gaz bile çıkaramıyorum çok sancilaniyorumDuphalac şurup alın
Kuru kayısı, yoğurt, bol su içerek destekle olmadı, evin içinde kısa yürüyüşler de lazım sürekli yatınca da kabızlık artıyormuşEvet onu iciyorum ama içim şişmiş gibi gaz bile çıkaramıyorum çok sancilaniyorum
Merhaba benim doktorum sabah öğle akşam yemekten yarım saat önce aç karnına önerdi. Ve bol su ile içiyorum bu şekilde deneyin bir deEvet onu iciyorum ama içim şişmiş gibi gaz bile çıkaramıyorum çok sancilaniyorum
Kuru kayısı alıp biraz kaynatıp blend edip su ile karıştırıp içerseniz meyve suyu gibi fayda görürsünüz ve gaz icinde kimyon ile yoğurt karıştırıp tuketebilirsinizEvet onu iciyorum ama içim şişmiş gibi gaz bile çıkaramıyorum çok sancilaniyorum
evet pek de gerek yokmuş ama şifa olsun enfeksiyon çıkmış. histeroskopiyi biraz ticarete dönüştürdüklerini düşünmeye başladım. benim doktorum da şubatta histeroskopi olduğumu unutup "önce bir histeroskopi yapalım" deyince anladım
Merhaba hanımlar benimde bugün 6. Günüm pazartesi transfer olmuştum 2. Bebeğim için ilki 3 yaşında çok şükürdayanamayıp bende yaptım ama hiç bir iz yok modum düştü biraz biliyorum erken ama elimde değil
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kizlarr ben de pozitifi gordum çok şükür
Benimde yapasım geliyor :)))Aynı gün transfer olmuşuz ben de yapasım geliyor ama tutuyorum kendimi demek ki yapsam benim de çıkmayacakmış. Neyse bir iki gün daha bekliyip bi denerim belki bende
Benimde yapasım geliyor :)))Aynı gün transfer olmuşuz ben de yapasım geliyor ama tutuyorum kendimi demek ki yapsam benim de çıkmayacakmış. Neyse bir iki gün daha bekliyip bi denerim belki bende
bugün kalça iğnem var acilde belki eve gelirken eczaneden bi erken gebelik testi alırım can sıkıntısı :))Aynı gün transfer olmuşuz ben de yapasım geliyor ama tutuyorum kendimi demek ki yapsam benim de çıkmayacakmış. Neyse bir iki gün daha bekliyip bi denerim belki bende
Merhaba kizlarr ben de pozitifi gordum çok şükür
Benimde yapasım geliyor :)))
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına aldırsınMerhaba kizlarr ben de pozitifi gordum çok şükür
Benimde yapasım geliyor :)))
bugün kalça iğnem var acilde belki eve gelirken eczaneden bi erken gebelik testi alırım can sıkıntısı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?