Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kizlar merhaba kabizlik şikayetiniz varmi ben afedersiniz makatimin üstüne zor oturuyorum
Bende yok şükür tam tersine hergün rahat çıkıyorum. Her sabah yarım avakako 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum. Günde 2,5 litre su mutlaka içiyorum. Bi avuç veya iki avuç kabak çekirdeği yiyorum. Bi tane havuç tüketiyorum. Sulu et suyu yada tavuk suyu içiyorum. İlk iki gün zar zor kefir içmiştim yarım bardak. Sakın ıkınmayın ilaç alın geçmiyosa.

Evet ya bizimki de prp, histereskopi ve havuz yöntemi Allah ne verdiyse yapalım dedi önerdi bana sağolsun da gerçekten gerekli mi para için mi insan çözemiyor ticarethaneye dönmüş heryer

Aynı gün transfer olmuşuz ben de yapasım geliyor ama tutuyorum kendimi demek ki yapsam benim de çıkmayacakmış. Neyse bir iki gün daha bekliyip bi denerim belki bende

Aynı gün transfer olmuşuz ben de yapasım geliyor ama tutuyorum kendimi demek ki yapsam benim de çıkmayacakmış. Neyse bir iki gün daha bekliyip bi denerim belki bende
Benimde yapasım geliyor :)))
bugün kalça iğnem var acilde belki eve gelirken eczaneden bi erken gebelik testi alırım can sıkıntısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…