- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.160
- 78
Eee gitmisken kan verin işte :)) ben öyle yaptım. Test ile bir daha niye uğraşıyorsunuz.Benimde yapasım geliyor :)))
bugün kalça iğnem var acilde belki eve gelirken eczaneden bi erken gebelik testi alırım can sıkıntısı :))
Cokk tesekkur ederim siz de insallahGözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Cokk tesekkurler insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza da alirizGözün aydın Allah sağlıkla kucağına aldırsın
Cokk tesekkurlerGözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Kanı 9. Gün fln veririm diyodum :)Eee gitmisken kan verin işte :)) ben öyle yaptım. Test ile bir daha niye uğraşıyorsunuz.
Maşallah gözün aydın darısı isteyen herkese olsun kaçıncı gün öğrendin sonucunu kaçırmış olabilirim yazdıysanMerhaba kizlarr ben de pozitifi gordum çok şükür
Ya belli olmaz canım belki seninki çıkardı ama yapmaman iyi olmuş erken olduğunu bile bile göremeyince çizgiyi çok etkilendim ha akıllanır mıyım yarın tekrar yapacağımAynı gün transfer olmuşuz ben de yapasım geliyor ama tutuyorum kendimi demek ki yapsam benim de çıkmayacakmış. Neyse bir iki gün daha bekliyip bi denerim belki bende
Eşim diyor yetmeyecek sana ben biraz daha alıp geleyimEvde 30 tane test olsa 30unu da yaparım şu an
Ay yakındaki nöbetçi eczanede bir tek artımed mi ne şu sürekli yanlış çıkandan varmış bir tek, başka marka olsaydı alacaktım sırf markasını sormak için aradım eczaneyiEşim diyor yetmeyecek sana ben biraz daha alıp geleyim
Benim elimde de Albi var nasıl acaba yanılma payı falanAy yakındaki nöbetçi eczanede bir tek artımed mi ne şu sürekli yanlış çıkandan varmış bir tek, başka marka olsaydı alacaktım sırf markasını sormak için aradım eczaneyi
Ya burada bir başlık bile vardı sanki yalancı pozitif veren testler mi ne öyle bişey ordan bakmak lazım ona ben hiç bilmiyorum avox mu ne iyiymiş, miratech iyiymiş, predictor e güveniyoruz ama onu da beğenmeyenler varmış bilemiyorum ben de güvenicek miyiz güvenmicek miyizBenim elimde de Albi var nasıl acaba yanılma payı falan
Kızlar merhaba ben 16 Temmuz da transfer oldum ve bugün 10. Gün beta 65 çıktı pazartesi normalde test günü tekrar kan vericem orda da artış olursa gebelik kesinleşmiş olacak oraya kadar tamam şimdi ben kaç günlük hamileyim mesela veya pazartesi kandan sonra ne zaman doktora gitmeliyim kese için ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum gebelik gününü öğrenmek için uygulama indirdim son adet tarihini girin diyor girince 3 haftalık diyo daha da kafam karıştı bilgisi olan varsa bi beni aydınlatabilir mi
Gözünüz aydınnnMerhaba kizlarr ben de pozitifi gordum çok şükür
Haa o zaman beklemekte fayda var :)Kanı 9. Gün fln veririm diyodum :)
40 tl ymiş erken gebelik bi tane alırım bi saat sonra fln sonucu yazarım buraya maksat can sıkıntısı :) predocror 350 tl dedi onu almam.Haa o zaman beklemekte fayda var :)
İnşallah canımHiç kafam gelmedi valla inşallah sonuç güzel olur da keseyi görmeye gittiğimiz de öğreniriz
Gözün Aydın çok sevindim sağlıkla devam etsinMerhaba kizlarr ben de pozitifi gordum çok şükür
Cem fıcıcıoglu mu?acıbadem kozyatağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?