- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.021
- 48
- 35
Basmati pirinç ye normal pilav yeme kinoa salatası maş fasulye salatası yap öğün olarak çok doyurucu hafif oluyor glütensiz olduğu içinbenim de aynı durum glutenden kaynaklandığını düşünüyorum zaten yer yemez şişkinlik hissediyorum azaltınca rahatlıyorum azalttım da baya ama tamamen bırakmak zor her şeyde var çünkü ekmeği kestim pilavı kesemedim onu da kestim makarnayı bırakamadım ama bebişlerimiz için değer tabikiinşallah en azından transfer sürecinde dikkat edip denicem bakalım teşekkürler cevabın için
Canım glutensiz beslenirken neler yapıyorsun örnek bir günün yazar mısın benim kilom normalden fazla şekeri tamamen bıraktım bir haftadır çok zorlanıyorum.mesela glutensiz lavaşlardan sipariş verdim kahvaltıda yiyorum sorun olmaz heralde glutensiz yedikten sonra değil mi?Basmati pirinç ye normal pilav yeme kinoa salatası maş fasulye salatası yap öğün olarak çok doyurucu hafif oluyor glütensiz olduğu için
Teşekkür ederimay tebrik ederim maşallah
Hayırlı olsun inşallah kucağına alana ka dar umutla mutlulukla sağlıkla devam eder.Kızlar az önce arandım transfer için duş alın sonrasında deodorant ve parfüm kullanmayın dediler.Astım olduğum için doktor da tek transfer önermiş hemşireleri iletti.Kafamızın karışıklı geçti en azından.
Transfer sonrası çay kahve içtiniz mi kızlar kafeinsiz kahve içilebilir mi mesela?
Ay hayırlı olsun12. Gün beta sonucum 1001 kızlar
Benim ilk gebelikte 1001çıkmıştı hayırlı olsun sağlıkşa gelsin inşallah12. Gün beta sonucum 1001 kızlar
Bak şey de yapabilirsin chatgbt kullanıyorsan, arkadaşlar bilir benim chatgbt ile aram çok iyidirCanım glutensiz beslenirken neler yapıyorsun örnek bir günün yazar mısın benim kilom normalden fazla şekeri tamamen bıraktım bir haftadır çok zorlanıyorum.mesela glutensiz lavaşlardan sipariş verdim kahvaltıda yiyorum sorun olmaz heralde glutensiz yedikten sonra değil mi?
Ay ne güzel maşallah maşallah darısı başımızaTeşekkür ederimdoktor da onayladı bu arada haftaya kese görmeye çağırdı bu haberleri bekleyen tüm herkese tez zamanda nasip olsun inşallah aminnnn
Benim sonuç çıktı kocaman bir negatif. 2.denemem di.. Hemşirem ilaçları bırak dedi. Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın, bekleyen, pozitif gören herkesin umarım güzel ilerler süreçleri ve sonuçları hoşçakalıınNeden umutsuzsun bebeğimtest sonucun bir çıksın… en kötü 1 kez daha denersin yeter ki sağlık olsun o bebeler buraya gelecek.
Pendik Yüzyıl Doç.Dr.Serap SimavlıMerhaba hangi hastanede tedavi gördünüz acaba
İnşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırsınBenim sonuç çıktı kocaman bir negatif. 2.denemem di.. Hemşirem ilaçları bırak dedi. Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın, bekleyen, pozitif gören herkesin umarım güzel ilerler süreçleri ve sonuçları hoşçakalıınşimdilik
İnşallah bir dahaki pozitif olur sağlıkla kucağına alırsınBenim sonuç çıktı kocaman bir negatif. 2.denemem di.. Hemşirem ilaçları bırak dedi. Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın, bekleyen, pozitif gören herkesin umarım güzel ilerler süreçleri ve sonuçları hoşçakalıınşimdilik
Geçmiş olsun. Şu kanamalar tüm gebelerin kabusuBak adını andık bugün sabah kasık ağrısıyla uyandım kahverengimsi damla damla tuvalete geldi doktorum beta istedi tekrardan promester iğne yaptırdım
1001 gece masallları12. Gün beta sonucum 1001 kızlar
Perfect kız gebeliğin kaç haftalık?Bak adını andık bugün sabah kasık ağrısıyla uyandım kahverengimsi damla damla tuvalete geldi doktorum beta istedi tekrardan promester iğne yaptırdım
Özel mi orasıPendik Yüzyıl Doç.Dr.Serap Simavlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?