Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Basmati pirinç ye normal pilav yeme kinoa salatası maş fasulye salatası yap öğün olarak çok doyurucu hafif oluyor glütensiz olduğu için

Kızlar az önce arandım transfer için duş alın sonrasında deodorant ve parfüm kullanmayın dediler.Astım olduğum için doktor da tek transfer önermiş hemşireleri iletti.Kafamızın karışıklı geçti en azından.
Transfer sonrası çay kahve içtiniz mi kızlar kafeinsiz kahve içilebilir mi mesela?

Basmati pirinç ye normal pilav yeme kinoa salatası maş fasulye salatası yap öğün olarak çok doyurucu hafif oluyor glütensiz olduğu için
Canım glutensiz beslenirken neler yapıyorsun örnek bir günün yazar mısın benim kilom normalden fazla şekeri tamamen bıraktım bir haftadır çok zorlanıyorum.mesela glutensiz lavaşlardan sipariş verdim kahvaltıda yiyorum sorun olmaz heralde glutensiz yedikten sonra değil mi?

Hayırlı olsun inşallah kucağına alana ka dar umutla mutlulukla sağlıkla devam eder. Ben her gün 1 türk kahvesi içtim. Çünkü ben günde kupa kupa kahve içen insanım o kadar azaltabildim. Ama şu 3-4 gündür yine 2-3 kupa kahve içtim. Yalnız türk kahvesi diğer kahveler ağır sert ve muhtemelen süreç için asıl onlar zararlıdır. İlk hamileliğimde de türk kahvesi hep içmiştim.

Kızlar ikinci kontrolde estradiol (e2) değeriniz, kaç çıltı biliyor musunuz

Bizde doktor 3.kontrol istedi yumurtaların gelişimi yavaşmış sizde oldu mu öyle, birşey

Bak şey de yapabilirsin chatgbt kullanıyorsan, arkadaşlar bilir benim chatgbt ile aram çok iyidir Ona tüp bebek sürecinde olduğunu söyle, özel olarak yiyemediğin yiyecek varsa onu söyle ve işte sizin konuşutuğunuz konu üzerinden gidersek glutensiz beslenmeye uygun olsun de günlük kalori, protein ve kalsiyum ihtiyacını karşılayacak şekilde menü yazdır, alternatifler de içersin de süper oluyor

Neden umutsuzsun bebeğim test sonucun bir çıksın… en kötü 1 kez daha denersin yeter ki sağlık olsun o bebeler buraya gelecek.
Benim sonuç çıktı kocaman bir negatif. 2.denemem di.. Hemşirem ilaçları bırak dedi. Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın, bekleyen, pozitif gören herkesin umarım güzel ilerler süreçleri ve sonuçları hoşçakalıın şimdilik

İnşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırsın Her şey zamanı gelince oluyor.

İnşallah bir dahaki pozitif olur sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…