- 16 Ekim 2024
- 1.477
- 1.023
- 48
- 35
Bn kısır gibi kinoadan salata yapıyorum içine salça koymuyorum bi onun dışında istediğim sevdiğim şeyleri koyuyorum kinoaları haşlıyorum sonrası salata yapıyorum ekmekle bnm aram pek yoktur ama sabahları tam buğday unlu iki dilim ekmekle peynirli domatesli tost yapıyorum ama tereyağlı filan değil yağsız onun dışında hiç ekmek yemem şekerle aram yoktur bu ara biraz hormonlardan dondurma ve çikolataya zaafım var bu araCanım glutensiz beslenirken neler yapıyorsun örnek bir günün yazar mısın benim kilom normalden fazla şekeri tamamen bıraktım bir haftadır çok zorlanıyorum.mesela glutensiz lavaşlardan sipariş verdim kahvaltıda yiyorum sorun olmaz heralde glutensiz yedikten sonra değil mi?
Evet özel hastane.Özel mi orası
Ne kadar tuttu acabaEvet özel hastane.
Vallaha şöyle diyeyim. İlk transferim negatif idi. İlk transfer+ ikinci transfer + tüm ilaçlar ve iğneler 200 bini geçti.Ne kadar tuttu acaba
Bir dahakine yüzün güler dilerim, Allah kucağını en kısa zamanda en kolay ve en güzel şekilde doldursunBenim sonuç çıktı kocaman bir negatif. 2.denemem di.. Hemşirem ilaçları bırak dedi. Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın, bekleyen, pozitif gören herkesin umarım güzel ilerler süreçleri ve sonuçları hoşçakalıınşimdilik
Çok üzgünüm canım Allah sana da tez zamanda sağlıklıca nasip etsin duacıyımBenim sonuç çıktı kocaman bir negatif. 2.denemem di.. Hemşirem ilaçları bırak dedi. Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın, bekleyen, pozitif gören herkesin umarım güzel ilerler süreçleri ve sonuçları hoşçakalıınşimdilik
Cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah canımPerfect kız gebeliğin kaç haftalık?
Hadi hayırlısı olsun. Kanamalara dikkat et. İnsanı korkutuyor. Kanaması olmayan gebe neredeyse yok. Ağrın olmasın da..Cuma günü kese görmeye gideceğim inşallah canım
Ayy canım teşekkürler vallahi öyleGeçmiş olsun. Şu kanamalar tüm gebelerin kabusubol bol istirahat et.
Şimdi nasılsın peki?Ayy canım teşekkürler vallahi öyle
Sabah ağrıyla birlikte olunca çok korktum iğneden sonra daha iyiyim çok şükürHadi hayırlısı olsun. Kanamalara dikkat et. İnsanı korkutuyor. Kanaması olmayan gebe neredeyse yok. Ağrın olmasın da..
Böyle adet ağrısı gibi bastırarak geldi dimi.Sabah ağrıyla birlikte olunca çok korktum iğneden sonra daha iyiyim çok şükür
Daha iyiyim promester iğneden sonra sağ ol canımŞimdi nasılsın peki?
Yani kasıklarımda bi ağrı vardı dedim ki tuvaletimi mi tuttum bu neBöyle adet ağrısı gibi bastırarak geldi dimi.
Çok geçmiş olsun. Promester gerçekten güçlü bir iğne. Umarım kısa zamanda kesilir.Yani kasıklarımda bi ağrı vardı dedim ki tuvaletimi mi tuttum bu neve damla damla gördüm tuvalette
Ay hadi tekrarlamasın inşallah bundan sonra da sağlıkla ilerlesinDaha iyiyim promester iğneden sonra sağ ol canımcuma gidcm beta verdim son kez o da iyi çok şükür
Amin canım Allah razı olsunAy hadi tekrarlamasın inşallah bundan sonra da sağlıkla ilerlesin
Kesinlikle öyle teşekkürler canımÇok geçmiş olsun. Promester gerçekten güçlü bir iğne. Umarım kısa zamanda kesilir.
Maşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar kan sonucum 355 geldi
Çok duygusalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?