Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ay çok sağolasın kuzum ilk iş kinoa alayım ben de severim salata tarzı şeyleri maş fasülyesi de haşlayıp kullanabilirim değil mi? Peki yeşil mercimek

Ay çok sağolasın kuzum ilk iş kinoa alayım ben de severim salata tarzı şeyleri maş fasülyesi de haşlayıp kullanabilirim değil mi? Peki yeşil mercimek
Evet maş fasulyesini de aynı şekilde salata yap içine köz kapya biber de çok yakışıyor yeşil mercimek salatası da yapabilirsin bn bazen onun da salatasını yapıyorum çok güzel oluyor aşurelik buğdayı yeşil mercimekli soğuk yoğurtlu çorba yapabilirsin içine çok az sarımsak kürü nane müthiş oluyor bir de semizotunu bn yoğurlayıp yiyorum çok güzel oluyor durdukça aklıma geliyor

Hamile olduğu nasıl belli bak iştahla anlatıyor

kızlar selam 19 temmuzda dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi oldum. bu 2. transfer. ilkinde malesef kalp atışı duyamamıştık. ancak ilk transferde 7. gün idrar testinde pozitifi görmüştüm. bu kez malesef 7. gün sabah ve 8. güne bağlayan gece test yaptım negatif. yarın test günüm. sabah birkaç damla pembe lekelenme oldu, öğleden sonra da hafif bir kahverengi lekelenme. birkaç gündür regl olacak gibi sancım vardı ama bugün karın ağrım var baya. benzer şeyler yaşayıp pozitif sonuç alan var mı? reglim 31inde normalde. günde 1 progrstan fitil dışında ilaç kullanmıyorum

Valla harikasın kuzum süper fikirler verdin Allah razı olsun.Ben sürekli seyahat etmekten bu sıralar hep kolaya kaçıyordum yarından itibaren düzene girerim inşallah artık

Çok sağolasın kuzum çok iyi fikir hemen deniyorum su an.Diyetisyene gitmekten nefret eden birisiyim çünkü

Ayrılma burdan daha hiç bişey bitmiş değil. Demekki sağlıklı bi gebelik değilmiş her şerde bi hayır mutlaka vardır. Biz burda hepimiz bir bütünüz hepimiz birbirimize desteğiz. Bırakma pes etme etme sakın emin ol mutlaka birgün olucak Allahın izniyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…