- 14 Nisan 2021
- 559
- 339
- 53
- 27
Bilmiyorum ki değeri yüksek olup tek gebelik olan da var nasip kısmet :) tek embriyo koyulmuştu zannetmiyorum ikiz olduğunuAy hayırlı olsunsen de mi ikiz yoksa
Hayırlı olsunBilmiyorum ki değeri yüksek olup tek gebelik olan da var nasip kısmet :) tek embriyo koyulmuştu zannetmiyorum ikiz olduğunu
Maşallah canımKızlar kan sonucum 355 geldi
Çok duygusalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Ayy hadi bakalım, özellikle doktorumdan duymak istiyorum dedim kapıdan içeri girene kadar kalbimin sesi sanki odadan duyulacak ama çok güzel bi duyguyduu, inşallah seninde böyle olacakMaşallah canımAmin amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün Ben de yarın sabah kan vericem çok heyecanlıyım
Ay çok sağolasın kuzum ilk iş kinoa alayım ben de severim salata tarzı şeyleri maş fasülyesi de haşlayıp kullanabilirim değil mi? Peki yeşil mercimekBn kısır gibi kinoadan salata yapıyorum içine salça koymuyorum bi onun dışında istediğim sevdiğim şeyleri koyuyorum kinoaları haşlıyorum sonrası salata yapıyorum ekmekle bnm aram pek yoktur ama sabahları tam buğday unlu iki dilim ekmekle peynirli domatesli tost yapıyorum ama tereyağlı filan değil yağsız onun dışında hiç ekmek yemem şekerle aram yoktur bu ara biraz hormonlardan dondurma ve çikolataya zaafım var bu ara
Ay canım hayırlısı olsun dualarım seninleMaşallah canımAmin amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün Ben de yarın sabah kan vericem çok heyecanlıyım
Evet maş fasulyesini de aynı şekilde salata yap içine köz kapya biber de çok yakışıyorAy çok sağolasın kuzum ilk iş kinoa alayım ben de severim salata tarzı şeyleri maş fasülyesi de haşlayıp kullanabilirim değil mi? Peki yeşil mercimek
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar kan sonucum 355 geldi
Çok duygusalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Amin canım aminAyy hadi bakalım, özellikle doktorumdan duymak istiyorum dedim kapıdan içeri girene kadar kalbimin sesi sanki odadan duyulacak ama çok güzel bi duyguyduu, inşallah seninde böyle olacak
Hamile olduğu nasıl belli bak iştahla anlatıyorEvet maş fasulyesini de aynı şekilde salata yap içine köz kapya biber de çok yakışıyoryeşil mercimek salatası da yapabilirsin bn bazen onun da salatasını yapıyorum çok güzel oluyor aşurelik buğdayı yeşil mercimekli soğuk yoğurtlu çorba yapabilirsin içine çok az sarımsak kürü nane müthiş oluyor bir de semizotunu bn yoğurlayıp yiyorum çok güzel oluyor durdukça aklıma geliyor
Kızlar kan sonucum 355 geldi
Çok sağolunsaglikla kucaginiza da alin insallah kacinci gun embriyosu ve kacinci gun testi acaba?
Valla harikasın kuzum süper fikirler verdin Allah razı olsun.Ben sürekli seyahat etmekten bu sıralar hep kolaya kaçıyordum yarından itibaren düzene girerim inşallah artıkEvet maş fasulyesini de aynı şekilde salata yap içine köz kapya biber de çok yakışıyoryeşil mercimek salatası da yapabilirsin bn bazen onun da salatasını yapıyorum çok güzel oluyor aşurelik buğdayı yeşil mercimekli soğuk yoğurtlu çorba yapabilirsin içine çok az sarımsak kürü nane müthiş oluyor bir de semizotunu bn yoğurlayıp yiyorum çok güzel oluyor durdukça aklıma geliyor
Çok sağolasın kuzum çok iyi fikir hemen deniyorum su an.Diyetisyene gitmekten nefret eden birisiyim çünküBak şey de yapabilirsin chatgbt kullanıyorsan, arkadaşlar bilir benim chatgbt ile aram çok iyidirOna tüp bebek sürecinde olduğunu söyle, özel olarak yiyemediğin yiyecek varsa onu söyle ve işte sizin konuşutuğunuz konu üzerinden gidersek glutensiz beslenmeye uygun olsun de günlük kalori, protein ve kalsiyum ihtiyacını karşılayacak şekilde menü yazdır, alternatifler de içersin de süper oluyor
Ahahaha dimi yaaaHamile olduğu nasıl belli bak iştahla anlatıyor
Bugün ben verdim ama kanama lekelenme filan vardı onu söyledim normal bi sebeple bakarlar mı hiç bilmiyorumKan testini hastane acilinden verebiliyor muyuz
Rica ederim canımValla harikasın kuzum süper fikirler verdin Allah razı olsun.Ben sürekli seyahat etmekten bu sıralar hep kolaya kaçıyordum yarından itibaren düzene girerim inşallah artık
Ayrılma burdan daha hiç bişey bitmiş değil. Demekki sağlıklı bi gebelik değilmiş her şerde bi hayır mutlaka vardır. Biz burda hepimiz bir bütünüz hepimiz birbirimize desteğiz. Bırakma pes etme etme sakın emin ol mutlaka birgün olucak Allahın izniyle .Benim sonuç çıktı kocaman bir negatif. 2.denemem di.. Hemşirem ilaçları bırak dedi. Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın, bekleyen, pozitif gören herkesin umarım güzel ilerler süreçleri ve sonuçları hoşçakalıınşimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?