Hafta sonuna geliyor test günüm tüp bebek merkezi baya uzak hastaneden veririm diye düşünüyordumBugün ben verdim ama kanama lekelenme filan vardı onu söyledim normal bi sebeple bakarlar mı hiç bilmiyorum
O zaman durumu izah et verirsin canım sorun olmazHafta sonuna geliyor test günüm tüp bebek merkezi baya uzak hastaneden veririm diye düşünüyordum
Ben yumurta toplama öncesi 3-4 gün önceden kestim ya zorlanıyorum hala çok kahve içerim baş ağrısı oluyor ama içmemeye çalışıyorum. Transfer olduğundan beri de içmedim en son yumurta toplama günü bir bardak çay içtim. Ama kafeinsiz kahve içeceğinize bir küçük türk kahvesi sakıncası yok demişlerdi. Ya da 2 bardak açık çay.Kızlar az önce arandım transfer için duş alın sonrasında deodorant ve parfüm kullanmayın dediler.Astım olduğum için doktor da tek transfer önermiş hemşireleri iletti.Kafamızın karışıklı geçti en azından.
Transfer sonrası çay kahve içtiniz mi kızlar kafeinsiz kahve içilebilir mi mesela?
Ben de acilden bir kere vermeye çalıştım sağlık ocağından yaptırın demişlerdi. Ben de ne yapacağımı düşünüyorum. Yine acili denesem mi o güne kadın doğum randevusu mu alsam yoksa bilemedim.Hafta sonuna geliyor test günüm tüp bebek merkezi baya uzak hastaneden veririm diye düşünüyordum
Tamam çok teşekkür ederim:)Canım ben eliminasyon diyeti yaptım işte diyetisyenden destek aldım tüp bebekçi yönlendirdi. Şöyle söyliyim ekmeği makarnayı hep glutensiz yedim ve çok az. Unuttum resmen. File markette glutensiz herşey var carrefurda da öyle. Genelde sebze meyve et tavuk balık ağırlıklı beslen. Bir süre zaten alışıyorsun merak etme.
Çok teşekkür ederim ben de çok çay kahve içen biriyim çok zorlanacağım bana halen bir şey söylemediler yarın söyleyecekler muhtemelen.Ben yumurta toplama öncesi 3-4 gün önceden kestim ya zorlanıyorum hala çok kahve içerim baş ağrısı oluyor ama içmemeye çalışıyorum. Transfer olduğundan beri de içmedim en son yumurta toplama günü bir bardak çay içtim. Ama kafeinsiz kahve içeceğinize bir küçük türk kahvesi sakıncası yok demişlerdi. Ya da 2 bardak açık çay.
kimse yok mukızlar selam 19 temmuzda dondurulmuş 5. gün embriyosu transferi oldum. bu 2. transfer. ilkinde malesef kalp atışı duyamamıştık. ancak ilk transferde 7. gün idrar testinde pozitifi görmüştüm. bu kez malesef 7. gün sabah ve 8. güne bağlayan gece test yaptım negatif. yarın test günüm. sabah birkaç damla pembe lekelenme oldu, öğleden sonra da hafif bir kahverengi lekelenme. birkaç gündür regl olacak gibi sancım vardı ama bugün karın ağrım var baya. benzer şeyler yaşayıp pozitif sonuç alan var mı? reglim 31inde normalde. günde 1 progrstan fitil dışında ilaç kullanmıyorum
Ayrılma burdan daha hiç bişey bitmiş değil. Demekki sağlıklı bi gebelik değilmiş her şerde bi hayır mutlaka vardır. Biz burda hepimiz bir bütünüz hepimiz birbirimize desteğiz. Bırakma pes etme etme sakın emin ol mutlaka birgün olucak Allahın izniyle .
Bir tane fitil çok az geldi bana canım günde üç fitil iki günde bir promester iğnem var benim bi kan baktır bnm 8.gün leke gelince beta baktırmıştım varsa çıkıyor zatenkimse yok mu
Çok teşekkür ederim ben de çok çay kahve içen biriyim çok zorlanacağım bana halen bir şey söylemediler yarın söyleyecekler muhtemelen.
ilkinde ben de günde 3 kullanıyordum ama bu kez bir tane fitilim var bir de her hafta bağışıklık baskılama seumu kullanıyorum. yarın test günüm bakalım sabah vereceğim kanı zaten. belki burada benzer bir şey yaşamış olan vardır diye sormak istedimBir tane fitil çok az geldi bana canım günde üç fitil iki günde bir promester iğnem var benim bi kan baktır bnm 8.gün leke gelince beta baktırmıştım varsa çıkıyor zaten
Anladım inşallah güzel haberlerle gelirsinizilkinde ben de günde 3 kullanıyordum ama bu kez bir tane fitilim var bir de her hafta bağışıklık baskılama seumu kullanıyorum. yarın test günüm bakalım sabah vereceğim kanı zaten. belki burada benzer bir şey yaşamış olan vardır diye sormak istedim
aminAnladım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
benim de aynı durum glutenden kaynaklandığını düşünüyorum zaten yer yemez şişkinlik hissediyorum azaltınca rahatlıyorum azalttım da baya ama tamamen bırakmak zor her şeyde var çünkü ekmeği kestim pilavı kesemedim onu da kestim makarnayı bırakamadım ama bebişlerimiz için değer tabikiinşallah en azından transfer sürecinde dikkat edip denicem bakalım teşekkürler cevabın için
Senin ilk lekelenmen 8. Gündemi gelmiştiBir tane fitil çok az geldi bana canım günde üç fitil iki günde bir promester iğnem var benim bi kan baktır bnm 8.gün leke gelince beta baktırmıştım varsa çıkıyor zaten
yok bugün sabah ve öğlen oldu. 9 gün bugünSenin ilk lekelenmen 8. Gündemi gelmişti
Kızlar az önce arandım transfer için duş alın sonrasında deodorant ve parfüm kullanmayın dediler.Astım olduğum için doktor da tek transfer önermiş hemşireleri iletti.Kafamızın karışıklı geçti en azından.
Transfer sonrası çay kahve içtiniz mi kızlar kafeinsiz kahve içilebilir mi mesela?
EvetSenin ilk lekelenmen 8. Gündemi gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?