Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ben yumurta toplama öncesi 3-4 gün önceden kestim ya zorlanıyorum hala çok kahve içerim baş ağrısı oluyor ama içmemeye çalışıyorum. Transfer olduğundan beri de içmedim en son yumurta toplama günü bir bardak çay içtim. Ama kafeinsiz kahve içeceğinize bir küçük türk kahvesi sakıncası yok demişlerdi. Ya da 2 bardak açık çay.

Kızlar bana merkez direk 12. Gün kan testi verin ve doktorunuza haber verin dedi Beni 12. Gün de çağırmayacak yani. Sağlık ocağı ertesi güne kadar sonucu çıkarmıyor. Acilden mi veriyorsunuz testi. Herkes tedavi olduğu merkeze mi gitti nasıl yaptınız. Daha 9 günüm var ama onun hesabına başladım ben

Hafta sonuna geliyor test günüm tüp bebek merkezi baya uzak hastaneden veririm diye düşünüyordum
Ben de acilden bir kere vermeye çalıştım sağlık ocağından yaptırın demişlerdi. Ben de ne yapacağımı düşünüyorum. Yine acili denesem mi o güne kadın doğum randevusu mu alsam yoksa bilemedim.

Tamam çok teşekkür ederim:) ben bu Cylo ve Zoladexi kullandım bu döngümde regl gelince transfer hazırlığına giricem ama gelmedi reglim. Yaşayan var mı aranız da merak ettim 3 gün geçti.

Çok teşekkür ederim ben de çok çay kahve içen biriyim çok zorlanacağım bana halen bir şey söylemediler yarın söyleyecekler muhtemelen.

kimse yok mu

Teşekkür ederimm cansınız hepiniz. Güzel haberlerinizi takip edeceğim burdan

Çok teşekkür ederim ben de çok çay kahve içen biriyim çok zorlanacağım bana halen bir şey söylemediler yarın söyleyecekler muhtemelen.
Hakkınızda hayırlısı inşallahhh söylemezse de siz sorun gene de Eşim için yumurta toplama öncesinde 2 fincan ile sınırladılar bana da 1 küçük fincan

Bir tane fitil çok az geldi bana canım günde üç fitil iki günde bir promester iğnem var benim bi kan baktır bnm 8.gün leke gelince beta baktırmıştım varsa çıkıyor zaten
ilkinde ben de günde 3 kullanıyordum ama bu kez bir tane fitilim var bir de her hafta bağışıklık baskılama seumu kullanıyorum. yarın test günüm bakalım sabah vereceğim kanı zaten. belki burada benzer bir şey yaşamış olan vardır diye sormak istedim

Anladım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Canım pirinçte gluten yok bu arada rahat ye glutensiz makarna ekmek simit herşey var ben çeyrek de olsa canım çekince yiyorum.

Canım benim doktor transfer öncesi birşey demedi günde 1 kahve ya da çay ama transfer sonrası hepsini yasakladı ağzıma süremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…