- 16 Ekim 2024
- 1.475
- 1.021
- 48
- 35
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım biz deBakalım bende neler olucak. Ben artık cumaya kadar test yapmicam. Cuma günü kan vericem. Çok dua ediyorum hepimiz için
Basmati pirinç kullanıyorum ben zaten pilav ve dolmada bile sanırım o da zararsız sayılırCanım pirinçte gluten yok bu arada rahat yeglutensiz makarna ekmek simit herşey var ben çeyrek de olsa canım çekince yiyorum.
Ay sigara çay kahve hepsi yok Allah yardımcımız olsun gerçektenCanım benim doktor transfer öncesi birşey demedi günde 1 kahve ya da çay ama transfer sonrası hepsini yasakladı ağzıma süremiyorum
Ben transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım canımKızlar cahilliğime verin ilk deneyimim.transfer sonrası yemekleri kendiniz yaptınız mı ben sürekli yatamam hadi 2 gün geçiştirip idare ederim de sonra günlük işlerinizi yemeğinizi kendiniz mi yaptınız? Ben ailemden kimseye söylemedim heralde pozitif olursa da bir iki ay söylemem stres olmamak için.O yüzden ben ve eşim bir şekilde idare edicez artık
Ben ilk iki günün yemeğini pişirdim, kahvaltıda yenen domatesi salatalığı bile yıkayıp koydum, salata malzemelerini de, ve hatta buzluğa da çıkarıp pişirilecek yemekler hazırladım ne olur ne olmaz diye zaten transfer beklerken insan oyalanmak istiyor ben de böyle şeyler yapmıştımKızlar cahilliğime verin ilk deneyimim.transfer sonrası yemekleri kendiniz yaptınız mı ben sürekli yatamam hadi 2 gün geçiştirip idare ederim de sonra günlük işlerinizi yemeğinizi kendiniz mi yaptınız? Ben ailemden kimseye söylemedim heralde pozitif olursa da bir iki ay söylemem stres olmamak için.O yüzden ben ve eşim bir şekilde idare edicez artık
Çok mantıklı bende akşamdan kolay bir iki şey yapayım bugün anca temizlik çamaşır bir yandan evden calısıyoruz eşimle bugün bunlara ancak yetiştim sağol canımBen ilk iki günün yemeğini pişirdim, kahvaltıda yenen domatesi salatalığı bile yıkayıp koydum, salata malzemelerini de, ve hatta buzluğa da çıkarıp pişirilecek yemekler hazırladım ne olur ne olmaz diye zaten transfer beklerken insan oyalanmak istiyor ben de böyle şeyler yapmıştım
Çok sağol canım ben de bi yarın akşam için kolay bir şeyler hazırlarım sonraki gün salata zeytinyağlı vs yaparım.bazıları sürekli yatmış o yüzden sordummBen transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım canımkahvaltıyı eşim hazırladı yemeği ben yaptım doğrusu söylememek
Rica ederim ne demek herşey iyi gitsin dilerimÇok mantıklı bende akşamdan kolay bir iki şey yapayım bugün anca temizlik çamaşır bir yandan evden calısıyoruz eşimle bugün bunlara ancak yetiştim sağol canım
Aynen bn de kolay yiyecekler hazırladım tamamen yatma lüksüm zaten yoktu benim deÇok sağol canım ben de bi yarın akşam için kolay bir şeyler hazırlarım sonraki gün salata zeytinyağlı vs yaparım.bazıları sürekli yatmış o yüzden sordumm
ahah hay Allah razı olsunCanım pirinçte gluten yok bu arada rahat yeglutensiz makarna ekmek simit herşey var ben çeyrek de olsa canım çekince yiyorum.
burada ertesi gün çalışmaya başlayanları bile okumuştum ama tabi burda doktorun dediği de önemli bence. yine de kendinizi yormayın hafif işler hafif yürüyüş ve dinlenme yapın derimKızlar cahilliğime verin ilk deneyimim.transfer sonrası yemekleri kendiniz yaptınız mı ben sürekli yatamam hadi 2 gün geçiştirip idare ederim de sonra günlük işlerinizi yemeğinizi kendiniz mi yaptınız? Ben ailemden kimseye söylemedim heralde pozitif olursa da bir iki ay söylemem stres olmamak için.O yüzden ben ve eşim bir şekilde idare edicez artık
hay maşallah bu ne hamaratlık okurken yoruldumBen ilk iki günün yemeğini pişirdim, kahvaltıda yenen domatesi salatalığı bile yıkayıp koydum, salata malzemelerini de, ve hatta buzluğa da çıkarıp pişirilecek yemekler hazırladım ne olur ne olmaz diye zaten transfer beklerken insan oyalanmak istiyor ben de böyle şeyler yapmıştım
canım benim de cyclo prş günü bitti ve bugün regl başladı. senin ne kadar oldu hap biteli?Tamam çok teşekkür ederim:)ben bu Cylo ve Zoladexi kullandım bu döngümde regl gelince transfer hazırlığına giricem ama gelmedi reglim. Yaşayan var mı aranız da merak ettim 3 gün geçti.
Ben de söylemedim. Bir annem biliyor. Sıkıntılı bir süreç. Ne olacağı belli olmuyor. Böyle iken bile stresli. Nasipse ilk 3 ay söylemek istemiyorum.Ben transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım canımkahvaltıyı eşim hazırladı yemeği ben yaptım doğrusu söylememek
Bn bu sefer mecbur kız kardeşlerimle anneme söyledim hamilelik olarak kız kardeşimin düğünü vardıBen de söylemedim. Bir annem biliyor. Sıkıntılı bir süreç. Ne olacağı belli olmuyor. Böyle iken bile stresli. Nasipse ilk 3 ay söylemek istemiyorum.
Bende evde tektim çoğu zaman. kendime kahvaltımı hazırlıyordum evi toparlama yapıyordum ama çoğunluklada uzanıyordum, bi yemek vakti hemen pişecek şeyler yapıyordum max 30 dk ayakta kalıyordum sonra yine uzanıyordum. Ama ev süpür sil vs hiç yapmadım evin içine ettik doğrusuKızlar cahilliğime verin ilk deneyimim.transfer sonrası yemekleri kendiniz yaptınız mı ben sürekli yatamam hadi 2 gün geçiştirip idare ederim de sonra günlük işlerinizi yemeğinizi kendiniz mi yaptınız? Ben ailemden kimseye söylemedim heralde pozitif olursa da bir iki ay söylemem stres olmamak için.O yüzden ben ve eşim bir şekilde idare edicez artık
Yemek yapmaktan ne olur ki? Gerçekten bilmediğim için soruyorum biz transferden sonra sürekli yatacak miyiz? Ben bugün transfer oldum merdiven de çıktım restoranda gidip yemek de yedim, hatta transferden çıkarken odanın kapısı ağırdı direk ayağımla itip çıktım. Çok mu dikkatsiz davranıyorum acaba kendimi sorguladım şimdi. İki üç kere de öksürük krizi tuttu.Kızlar cahilliğime verin ilk deneyimim.transfer sonrası yemekleri kendiniz yaptınız mı ben sürekli yatamam hadi 2 gün geçiştirip idare ederim de sonra günlük işlerinizi yemeğinizi kendiniz mi yaptınız? Ben ailemden kimseye söylemedim heralde pozitif olursa da bir iki ay söylemem stres olmamak için.O yüzden ben ve eşim bir şekilde idare edicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?