Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar cahilliğime verin ilk deneyimim.transfer sonrası yemekleri kendiniz yaptınız mı ben sürekli yatamam hadi 2 gün geçiştirip idare ederim de sonra günlük işlerinizi yemeğinizi kendiniz mi yaptınız? Ben ailemden kimseye söylemedim heralde pozitif olursa da bir iki ay söylemem stres olmamak için.O yüzden ben ve eşim bir şekilde idare edicez artık

Ben transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım canım kahvaltıyı eşim hazırladı yemeği ben yaptım doğrusu söylememek

Ben ilk iki günün yemeğini pişirdim, kahvaltıda yenen domatesi salatalığı bile yıkayıp koydum, salata malzemelerini de, ve hatta buzluğa da çıkarıp pişirilecek yemekler hazırladım ne olur ne olmaz diye zaten transfer beklerken insan oyalanmak istiyor ben de böyle şeyler yapmıştım

Çok mantıklı bende akşamdan kolay bir iki şey yapayım bugün anca temizlik çamaşır bir yandan evden calısıyoruz eşimle bugün bunlara ancak yetiştim sağol canım

Ben transferden sonraki gün yemek yapmaya başladım canım kahvaltıyı eşim hazırladı yemeği ben yaptım doğrusu söylememek
Çok sağol canım ben de bi yarın akşam için kolay bir şeyler hazırlarım sonraki gün salata zeytinyağlı vs yaparım.bazıları sürekli yatmış o yüzden sordumm

Çok sağol canım ben de bi yarın akşam için kolay bir şeyler hazırlarım sonraki gün salata zeytinyağlı vs yaparım.bazıları sürekli yatmış o yüzden sordumm
Aynen bn de kolay yiyecekler hazırladım tamamen yatma lüksüm zaten yoktu benim de ama mesela bulaşık makinesi yerleştirmedim eğilmedim çok bunları da eşim yaptı ev filan hala süpürmüyorum eşim yapıyor

Canım pirinçte gluten yok bu arada rahat ye glutensiz makarna ekmek simit herşey var ben çeyrek de olsa canım çekince yiyorum.
ahah hay Allah razı olsun ama pcos var bende insülin direnci yüksek biraz ordan yasaklı kalmış aklımda. aynen artık gidip glutensiz alternatifleri araştıracağım

burada ertesi gün çalışmaya başlayanları bile okumuştum ama tabi burda doktorun dediği de önemli bence. yine de kendinizi yormayın hafif işler hafif yürüyüş ve dinlenme yapın derim bir de ayakları ve karnı sıcak tutmanın iyi geldiğini okudum

hay maşallah bu ne hamaratlık okurken yoruldum tam prenseslik yapabilecek bir dönem şahsen ben kendimi naza çekip işleri eşime yıkmayı düşünüyorum

Ben de söylemedim. Bir annem biliyor. Sıkıntılı bir süreç. Ne olacağı belli olmuyor. Böyle iken bile stresli. Nasipse ilk 3 ay söylemek istemiyorum.

Ben de söylemedim. Bir annem biliyor. Sıkıntılı bir süreç. Ne olacağı belli olmuyor. Böyle iken bile stresli. Nasipse ilk 3 ay söylemek istemiyorum.
Bn bu sefer mecbur kız kardeşlerimle anneme söyledim hamilelik olarak kız kardeşimin düğünü vardı sadece düğüne katılım sağladım öncesinde gitmedim

Bende evde tektim çoğu zaman. kendime kahvaltımı hazırlıyordum evi toparlama yapıyordum ama çoğunluklada uzanıyordum, bi yemek vakti hemen pişecek şeyler yapıyordum max 30 dk ayakta kalıyordum sonra yine uzanıyordum. Ama ev süpür sil vs hiç yapmadım evin içine ettik doğrusu ama değdi pozitifi gördük çok şükür

Yemek yapmaktan ne olur ki? Gerçekten bilmediğim için soruyorum biz transferden sonra sürekli yatacak miyiz? Ben bugün transfer oldum merdiven de çıktım restoranda gidip yemek de yedim, hatta transferden çıkarken odanın kapısı ağırdı direk ayağımla itip çıktım. Çok mu dikkatsiz davranıyorum acaba kendimi sorguladım şimdi. İki üç kere de öksürük krizi tuttu.

Bir de arkadaşlar ben hiç bir şey hissetmiyorum en ufak bir kasık ağrısı yok. Transferin ilk günü bugün. Sadece bel ağrısı var ama o zaten progesteron kullanmaya başladığımdan beri var. Normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…