- 17 Kasım 2023
- 573
- 794
- 23
- 36
Ben de bugün 5. Gün embriyosu transferi oldum. Hiç bir şey hissetmiyorum şuan sizde durumlar nedir?Kızlar bende bugün transfer olduminşaallah emeklerimin karşılığını alabilirim
Benim geçen pazartesi bitti. Bi hafta olmuşcanım benim de cyclo prş günü bitti ve bugün regl başladı. senin ne kadar oldu hap biteli?
Zaten bir günlük dinlenmeden sonra normal hayatınıza dönün diyor uzmanlar. Sadece işte çok sıcaak duş almayın çok kasığınızı zorlayacak hareket yapmayın hoplamayın zıplamayın falan filan ben böyle biliyorum.Yemek yapmaktan ne olur ki? Gerçekten bilmediğim için soruyorum biz transferden sonra sürekli yatacak miyiz? Ben bugün transfer oldum merdiven de çıktım restoranda gidip yemek de yedim, hatta transferden çıkarken odanın kapısı ağırdı direk ayağımla itip çıktım. Çok mu dikkatsiz davranıyorum acaba kendimi sorguladım şimdi. İki üç kere de öksürük krizi tuttu.
Bir de arkadaşlar ben hiç bir şey hissetmiyorum en ufak bir kasık ağrısı yok. Transferin ilk günü bugün. Sadece bel ağrısı var ama o zaten progesteron kullanmaya başladığımdan beri var. Normal mi?
Bence sen doğrusunu yaptın canım forumu okuyunca bende senin gibi acaba dedim.Benim de alerjik öksürüğüm var.sonucumuzu aynı tarihte alacağız ay hadi hayırlısı olsun inş.Transfer sonrası ağrı sızı yaşadın mı ya da transfer sırasında? Bir de kısa mı sürüyor işlem?doktor çay kahve için bir şey dedi mi ya da uyarıları ne oldu canımYemek yapmaktan ne olur ki? Gerçekten bilmediğim için soruyorum biz transferden sonra sürekli yatacak miyiz? Ben bugün transfer oldum merdiven de çıktım restoranda gidip yemek de yedim, hatta transferden çıkarken odanın kapısı ağırdı direk ayağımla itip çıktım. Çok mu dikkatsiz davranıyorum acaba kendimi sorguladım şimdi. İki üç kere de öksürük krizi tuttu.
Bir de arkadaşlar ben hiç bir şey hissetmiyorum en ufak bir kasık ağrısı yok. Transferin ilk günü bugün. Sadece bel ağrısı var ama o zaten progesteron kullanmaya başladığımdan beri var. Normal mi?
Benim ilk transferim geç evlendim biraz bilgisizim tüp bebek konusunda. Bana transfer gününün sabahı kahve içebilirsin demislerdi ama ben bir iki yudum icebildim canım istemedi, çay ile ilgili bir şey demediler bugün üç bardak felan çay içtim transferden sonra :) ağır işler hariç hafif ev işleri yapabilirsin dediler, bir de ilişki ve denize girmek yasakmış... Başka bişi demediler canım. Bugün mü transfer oldun kaçıncı gün embriyosuydu? İşlem kısa suruyor 5 dakika toplam. Transferde de sonrasında öyle aman aman bir ağrı olmuyor Allah'a şükürBence sen doğrusunu yaptın canım forumu okuyunca bende senin gibi acaba dedim.Benim de alerjik öksürüğüm var.sonucumuzu aynı tarihte alacağız ay hadi hayırlısı olsun inş.Transfer sonrası ağrı sızı yaşadın mı ya da transfer sırasında? Bir de kısa mı sürüyor işlem?doktor çay kahve için bir şey dedi mi ya da uyarıları ne oldu canım
Ben de senin durumundayım canım ilk deneme yaş 36 ve sıfır araştırmayla başladım bu işe . 2 embriyo oluştu şubat ayında dondurduk ama araya seyahatlerim girdi işim yoğundu derken yarın transfer olacağım tek transfer olacağım astımım ve alerjim var korktum o yüzden çift transfer olmuyorum.5. Ve 6. Güne gelen 2 embriyo var ama hangisini transfer edecekler bende bilmiyorum biri 3aa diğeri 4 bc idi yanılmıyorsam.Benim ilk transferim geç evlendim biraz bilgisizim tüp bebek konusunda. Bana transfer gününün sabahı kahve içebilirsin demislerdi ama ben bir iki yudum icebildim canım istemedi, çay ile ilgili bir şey demediler bugün üç bardak felan çay içtim transferden sonra :) ağır işler hariç hafif ev işleri yapabilirsin dediler, bir de ilişki ve denize girmek yasakmış... Başka bişi demediler canım. Bugün mü transfer oldun kaçıncı gün embriyosuydu? İşlem kısa suruyor 5 dakika toplam. Transferde de sonrasında öyle aman aman bir ağrı olmuyor Allah'a şükür
Kaç gün sonra kan testi ver dediler canım senin de tek transfer miydi?senin kaçıncı gündü?ben de stres oldum yarın için vallahi bir an önce olsun bitsin istiyorumBenim ilk transferim geç evlendim biraz bilgisizim tüp bebek konusunda. Bana transfer gününün sabahı kahve içebilirsin demislerdi ama ben bir iki yudum icebildim canım istemedi, çay ile ilgili bir şey demediler bugün üç bardak felan çay içtim transferden sonra :) ağır işler hariç hafif ev işleri yapabilirsin dediler, bir de ilişki ve denize girmek yasakmış... Başka bişi demediler canım. Bugün mü transfer oldun kaçıncı gün embriyosuydu? İşlem kısa suruyor 5 dakika toplam. Transferde de sonrasında öyle aman aman bir ağrı olmuyor Allah'a şükür
6 Ağustos test günüm tek embriyo transfer edildi. Stres olacak birşey yok Allah uzun ömürlü saglikli iyi evlat olacaksa gebeliği nasip etsinKaç gün sonra kan testi ver dediler canım senin de tek transfer miydi?senin kaçıncı gündü?ben de stres oldum yarın için vallahi bir an önce olsun bitsin istiyorum
Ya ben strese girince ev işi yapıyorum rahatlatıyor beni o fırsattan yararlandımhay maşallah bu ne hamaratlık okurken yoruldumtam prenseslik yapabilecek bir dönem şahsen ben kendimi naza çekip işleri eşime yıkmayı düşünüyorum
Yemek yapmak değil problem aslında ama insan yemek yapim diye işe girişince hazırla, sonra onun bulaşığı derken ayakta durma süresi çok uzun oluyor, ilk üç gün için çok önemli olduğu ayakta durma sürelerini kısa tutmam söylenmişti mesela bana, eğilmek, kaldırmak, çömelmek vs yok dendi ben de üstüne 300-500 daha katıp dikkat ettim korkumdanYemek yapmaktan ne olur ki? Gerçekten bilmediğim için soruyorum biz transferden sonra sürekli yatacak miyiz? Ben bugün transfer oldum merdiven de çıktım restoranda gidip yemek de yedim, hatta transferden çıkarken odanın kapısı ağırdı direk ayağımla itip çıktım. Çok mu dikkatsiz davranıyorum acaba kendimi sorguladım şimdi. İki üç kere de öksürük krizi tuttu.
Anladım. Yani ben bugün eve gelince çömelip dolabın altına kaçan terliklerimi bile çıkardim. kendime kızıyorum şuan sanırım daha dikkatli olmam gerekiyor :) Embriyo transferinin en zor tarafi bu galiba aşırı dikkat etmek :)Yemek yapmak değil problem aslında ama insan yemek yapim diye işe girişince hazırla, sonra onun bulaşığı derken ayakta durma süresi çok uzun oluyor, ilk üç gün için çok önemli olduğu ayakta durma sürelerini kısa tutmam söylenmişti mesela bana, eğilmek, kaldırmak, çömelmek vs yok dendi ben de üstüne 300-500 daha katıp dikkat ettim korkumdan
Benim ağrılarım var hem kasıklarım hemde belim ağrıyor ilk günden böyle olması normal mi hiç bilmiyorumBen de bugün 5. Gün embriyosu transferi oldum. Hiç bir şey hissetmiyorum şuan sizde durumlar nedir?
Bende 5. Gün oldum ama kalitesi biraz kötüydü sizin kalitesi neydiBen de bugün 5. Gün embriyosu transferi oldum. Hiç bir şey hissetmiyorum şuan sizde durumlar nedir?
Benim de kalitesi kötüydü sanırım, artık embriyo kalitesine takilmamaya karar verdim :)Bende 5. Gün oldum ama kalitesi biraz kötüydü sizin kalitesi neydi
Progesteron ilacının etkisi olabilir, benim belim ilaçları kullanmaya başladığımdan beri agriyorBenim ağrılarım var hem kasıklarım hemde belim ağrıyor ilk günden böyle olması normal mi hiç bilmiyorum
Aynen bn de kolay yiyecekler hazırladım tamamen yatma lüksüm zaten yoktu benim deama mesela bulaşık makinesi yerleştirmedim eğilmedim çok bunları da eşim yaptı ev filan hala süpürmüyorum eşim yapıyor
Ben de söylemedim. Bir annem biliyor. Sıkıntılı bir süreç. Ne olacağı belli olmuyor. Böyle iken bile stresli. Nasipse ilk 3 ay söylemek istemiyorum.
hay maşallah bu ne hamaratlık okurken yoruldumtam prenseslik yapabilecek bir dönem şahsen ben kendimi naza çekip işleri eşime yıkmayı düşünüyorum
Annem sır küpü. Kimseye demez. Bir de geceleri uyuyamıyordu. Ne olacak diye. Haberi verince çok sevindi. Ama her zaman temkinli ve ayakları yere basan bir kadındır. Şimdi ise sadece sabrı tavsiye ediyor. Allah ne derse o olur diyor.Vallahi benim annem dahil kimse bilmiyordu üç ay sakladım Rabbim eşim ben doktorlar biliyordu
Annem sır küpü. Kimseye demez. Bir de geceleri uyuyamıyordu. Ne olacak diye. Haberi verince çok sevindi. Ama her zaman temkinli ve ayakları yere basan bir kadındır. Şimdi ise sadece sabrı tavsiye ediyor. Allah ne derse o olur diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?