Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

canım benim de cyclo prş günü bitti ve bugün regl başladı. senin ne kadar oldu hap biteli?
Benim geçen pazartesi bitti. Bi hafta olmuş çok çok az belli belirsiz bi ağrım oluyor ama hiç gelecek gibi değil. Ben yarın bi doktora sorayım. Benim döngüm 26-28 gün arası normalde bugün de 28. Gün ama çok nadir olur. Normalde en geç 27 de gelirdi

Zaten bir günlük dinlenmeden sonra normal hayatınıza dönün diyor uzmanlar. Sadece işte çok sıcaak duş almayın çok kasığınızı zorlayacak hareket yapmayın hoplamayın zıplamayın falan filan ben böyle biliyorum.

Bence sen doğrusunu yaptın canım forumu okuyunca bende senin gibi acaba dedim.Benim de alerjik öksürüğüm var.sonucumuzu aynı tarihte alacağız ay hadi hayırlısı olsun inş.Transfer sonrası ağrı sızı yaşadın mı ya da transfer sırasında? Bir de kısa mı sürüyor işlem?doktor çay kahve için bir şey dedi mi ya da uyarıları ne oldu canım

Benim ilk transferim geç evlendim biraz bilgisizim tüp bebek konusunda. Bana transfer gününün sabahı kahve içebilirsin demislerdi ama ben bir iki yudum icebildim canım istemedi, çay ile ilgili bir şey demediler bugün üç bardak felan çay içtim transferden sonra :) ağır işler hariç hafif ev işleri yapabilirsin dediler, bir de ilişki ve denize girmek yasakmış... Başka bişi demediler canım. Bugün mü transfer oldun kaçıncı gün embriyosuydu? İşlem kısa suruyor 5 dakika toplam. Transferde de sonrasında öyle aman aman bir ağrı olmuyor Allah'a şükür

Ben de senin durumundayım canım ilk deneme yaş 36 ve sıfır araştırmayla başladım bu işe . 2 embriyo oluştu şubat ayında dondurduk ama araya seyahatlerim girdi işim yoğundu derken yarın transfer olacağım tek transfer olacağım astımım ve alerjim var korktum o yüzden çift transfer olmuyorum.5. Ve 6. Güne gelen 2 embriyo var ama hangisini transfer edecekler bende bilmiyorum biri 3aa diğeri 4 bc idi yanılmıyorsam.

Kaç gün sonra kan testi ver dediler canım senin de tek transfer miydi?senin kaçıncı gündü?ben de stres oldum yarın için vallahi bir an önce olsun bitsin istiyorum

Kaç gün sonra kan testi ver dediler canım senin de tek transfer miydi?senin kaçıncı gündü?ben de stres oldum yarın için vallahi bir an önce olsun bitsin istiyorum
6 Ağustos test günüm tek embriyo transfer edildi. Stres olacak birşey yok Allah uzun ömürlü saglikli iyi evlat olacaksa gebeliği nasip etsin sonradan düşük yapmak daha zor oluyor

Yemek yapmak değil problem aslında ama insan yemek yapim diye işe girişince hazırla, sonra onun bulaşığı derken ayakta durma süresi çok uzun oluyor, ilk üç gün için çok önemli olduğu ayakta durma sürelerini kısa tutmam söylenmişti mesela bana, eğilmek, kaldırmak, çömelmek vs yok dendi ben de üstüne 300-500 daha katıp dikkat ettim korkumdan

Anladım. Yani ben bugün eve gelince çömelip dolabın altına kaçan terliklerimi bile çıkardim. kendime kızıyorum şuan sanırım daha dikkatli olmam gerekiyor :) Embriyo transferinin en zor tarafi bu galiba aşırı dikkat etmek :)

Ben yattim valla. Yemegimi yedim suyumu ictim tuvaletime gittim, yattim. Bi bardak bile kaldirmadim. 5 gun dusada girmedim. Acik bile cay kahve icmedim. Bussuru paralar vakitler harcadik, bussuru ilaclar kullanip sagligimizla oynuyoruz. Isin şakası yok yani. Evmis yemekmis camasir bulasikmis umrumda degil. Isterse b..k gotursun. Ben olmasam nasilki baslarinin caresine bakacaklar mecbur, o yuzden yokmusum gibi davrandim. Cekildim herseyden. Yoksa baskalarinin cocuklarina bakip bakip icten ice üzülen ve bedenen yipranan yine ben olcam. Caninizin emeklerinizin ve bebisinizin kiymetini bilin. Alt tarafi 1 hafta. Sonrasi Allahin takdiri.

Bende 5. Gün oldum ama kalitesi biraz kötüydü sizin kalitesi neydi
Benim de kalitesi kötüydü sanırım, artık embriyo kalitesine takilmamaya karar verdim :)
Benim ağrılarım var hem kasıklarım hemde belim ağrıyor ilk günden böyle olması normal mi hiç bilmiyorum
Progesteron ilacının etkisi olabilir, benim belim ilaçları kullanmaya başladığımdan beri agriyor

Yaa canım maşallah
Çok sevindim pozitif olmana sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin

Ben de söylemedim. Bir annem biliyor. Sıkıntılı bir süreç. Ne olacağı belli olmuyor. Böyle iken bile stresli. Nasipse ilk 3 ay söylemek istemiyorum.

Vallahi benim annem dahil kimse bilmiyordu üç ay sakladım Rabbim eşim ben doktorlar biliyordu

Vallahi benim annem dahil kimse bilmiyordu üç ay sakladım Rabbim eşim ben doktorlar biliyordu
Annem sır küpü. Kimseye demez. Bir de geceleri uyuyamıyordu. Ne olacak diye. Haberi verince çok sevindi. Ama her zaman temkinli ve ayakları yere basan bir kadındır. Şimdi ise sadece sabrı tavsiye ediyor. Allah ne derse o olur diyor.

Yaa ne güzel benim annem tam tersi duysaydı sevinçten herkese duyururdu ikiz olduğunu dediğimde bile bak sadece aile arasında kalsın dedim tamam dediler tabi ki bu da duyulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…