- 14 Ağustos 2024
- 3.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.161
- 78
Karakter meselesiYaa ne güzel benim annem tam tersi duysaydı sevinçten herkese duyururdu ikiz olduğunu dediğimde bile bak sadece aile arasında kalsın dedim tamam dediler tabi ki bu da duyulmuş
Karakter meselesiAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
OPU sonrası adet gecikmesi olabiliyormuş canım 10 gün sonra olan vardı sitede ama sen yine de sor tabi doktorunaBenim geçen pazartesi bitti. Bi hafta olmuşçok çok az belli belirsiz bi ağrım oluyor ama hiç gelecek gibi değil. Ben yarın bi doktora sorayım. Benim döngüm 26-28 gün arası normalde bugün de 28. Gün ama çok nadir olur. Normalde en geç 27 de gelirdi
Sordum 10-12 günü bulabilir iğneden dolayı dedi. Zoladex 3.6 kullanmıştım bi tane arada. Sanırım onun da etkisi oluyormuşOPU sonrası adet gecikmesi olabiliyormuş canım 10 gün sonra olan vardı sitede ama sen yine de sor tabi doktoruna
Keseyi gördük çok şükür. Bu cuma kalp atışı için gidilecek. Kese gördükten sonra kanamam oldu. Dr.kan sulandırıcıyi kesti. İğneyi her güne çıkardı. Şu an iyiyim hamd olsun.Evet ya dedim bak beni pişman ettinizsürekli diyorlar birşey olmaz sen gönlünü ferah tut dedim öylede çok duyulmasın dedim öyle işte
Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah
Sen bebişi gördün mü canım nasıldı
Günaydın demiş sana annesiKizlar gunaydin test yaptım
oyy mayalamCanım sen transfer oldun mu son durumun nedir mesajını görünce yazmak istedim
ohh şifa olsun öyleyse ne güzel bir terapi keşke ben de böyle olsam ben iş yaptıkça strese girenlerdenimYa ben strese girince ev işi yapıyorum rahatlatıyor beni o fırsattan yararlandım
Maşallah canım seninki çok bariz çıkmışKizlar gunaydin test yaptım
Ayy tebrik ederim varım diyorKizlar gunaydin test yaptım
Ben silik bir tane görüyorum yaa inşallah da doğru görüyorumdur tebrik ederimGünaydın hanımlar 8. Günüm test yaptım ben hayal mi görüyorum çizgi var mı orda artık gözlerim şaşı oldu 6. Günden başlamıştım yapmaya
Evet tabi canlıda daha belli en azından umut oldu bana da haftasonuna kadar depolayayım test biraz daha alıpBen silik bir tane görüyorum yaa inşallah da doğru görüyorumdur tebrik ederim
Amin canım çok teşekkürlerYaa canım maşallah
Çok sevindim pozitif olmana sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin
Teşekkür ederim bugün 7. Gun korkarak yaptimGünaydın demiş sana annesihayırlı olsun gayet görünen bir çizgi
Evet çok sasirdim çünkü daha 7. Gun diye korkarak yaptimMaşallah canım seninki çok bariz çıkmış
Hayırlı uğurlu olsun cnm bnmGünaydın hanımlar 8. Günüm test yaptım ben hayal mi görüyorum çizgi var mı orda artık gözlerim şaşı oldu 6. Günden başlamıştım yapmaya
Teşekkür ederim insallahAyy tebrik ederim varım diyor
Günaydın ben de gördüm hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alin insallahGünaydın hanımlar 8. Günüm test yaptım ben hayal mi görüyorum çizgi var mı orda artık gözlerim şaşı oldu 6. Günden başlamıştım yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?