Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Yaa ne güzel benim annem tam tersi duysaydı sevinçten herkese duyururdu ikiz olduğunu dediğimde bile bak sadece aile arasında kalsın dedim tamam dediler tabi ki bu da duyulmuş
Karakter meselesi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Karakter meselesi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Evet ya dedim bak beni pişman ettiniz sürekli diyorlar birşey olmaz sen gönlünü ferah tut dedim öylede çok duyulmasın dedim öyle işte
Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah
Sen bebişi gördün mü canım nasıldı

OPU sonrası adet gecikmesi olabiliyormuş canım 10 gün sonra olan vardı sitede ama sen yine de sor tabi doktoruna

Keseyi gördük çok şükür. Bu cuma kalp atışı için gidilecek. Kese gördükten sonra kanamam oldu. Dr.kan sulandırıcıyi kesti. İğneyi her güne çıkardı. Şu an iyiyim hamd olsun. Allah'ım inşallah bundan sonrası güzel gider. Süreç hem endişeli hem heyecanlı.

Günaydın hanımlar 8. Günüm test yaptım ben hayal mi görüyorum çizgi var mı orda artık gözlerim şaşı oldu 6. Günden başlamıştım yapmaya

Eklentiler

• IMG_2779.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_2787.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
Günaydın hanımlar 8. Günüm test yaptım ben hayal mi görüyorum çizgi var mı orda artık gözlerim şaşı oldu 6. Günden başlamıştım yapmaya
Günaydın ben de gördüm hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alin insallah yerlesme kanamanız olmusmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…