- 13 Ekim 2022
- 54
- 123
- 23
- 35
Yaaaa günaydııın resmenn görünüyor canıııım kaçıncı gündesinKizlar gunaydin test yaptım
Günaydın gördüm bende :)))Günaydın hanımlar 8. Günüm test yaptım ben hayal mi görüyorum çizgi var mı orda artık gözlerim şaşı oldu 6. Günden başlamıştım yapmaya
Benimle aynı gündesin bugün benimde 7. Günüm hangi marka testle yaptınŞuan dahada belirginlesmis hemen çektiğimde bu kadar belirgin degildi
İnşallah vardır inşallah isteyen herkes yavrularını sağ salim kucağına alırGünaydın gördüm bende :)))
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunŞuan dahada belirginlesmis hemen çektiğimde bu kadar belirgin degildi
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunİnşallah vardır inşallah isteyen herkes yavrularını sağ salim kucağına alırçok büyük emek veriyoruz herbirimiz
Bnm göğüs ağrısı doluluk filan hiç olmuyor buna takılma lütfenKızlar bugün transfer olalı tam bi hafta. Göğüslerim dün çok sıkı ve dolgundu ilaçlardan diyodum. Bugün eski haline dönmüş sertliği ve şişliği gitmiş. Alt karın ağrım var hala. Git gide bütün umutlarım kırılıyor..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGünaydın ben de gördüm hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alin insallahyerlesme kanamanız olmusmuydu
7. GunYaaaa günaydııın resmenn görünüyor canıııım kaçıncı gündesin
Hangi marka testle yaptın canım7. Gun
Softec diye bir marka erken gebelik testiymisHangi marka testle yaptın canım
Softec le bn yapmıştım doğru çıkarıyorSoftec diye bir marka erken gebelik testiymis
Ben 3 kere kullanıyorum bugün 7 günüm hic bir şey hissetmiyorumOlabilir fitil ben gunde 4 kere kullaniyorum siz kac kere kullaniyorsunuz
Insallah devamıda gelirSoftec le bn yapmıştım doğru çıkarıyor
Çok amin kan testini ne zaman yapıcaksınInsallah devamıda gelir
Keseyi gördük çok şükür. Bu cuma kalp atışı için gidilecek. Kese gördükten sonra kanamam oldu. Dr.kan sulandırıcıyi kesti. İğneyi her güne çıkardı. Şu an iyiyim hamd olsun.Allah'ım inşallah bundan sonrası güzel gider. Süreç hem endişeli hem heyecanlı.
Amin canım çok teşekkürlersen nasılsın ne kadarlık oldu senin ikizdi değil mi
oyy mayalamelhamdülillah aylar sonra o vakit geldii cumartesi transferim var bugün ilaçlarıma başlıyorum duanda unutma beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?