Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

oyy amin amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Rabbim burdaki bütün kardeşlerimin hayırlısıyla yüzünü güldürsün fazla uğraşmadan acı çekmeden kolaylıkla afiyetle. hamişlerimize de sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin

Kızlar günaydın 21 inde transfer oldum 25 inde destek amaçlı 1 doz ovittrelle iğnesi verdi doktorum onu vurdum, bugün transfer sonrası 9. Gün normalde test günüm 4 ağustos yani transferin 14. Günü ama ben bir yandan çok merak ediyorum bir yandan da korkuyorum iğneden dolayı yalancı pozitif görmekten sizce idrar testi yapmalı mıyım

Ama baksana burda kızlar idrarda bile görüyor :)
Ya aslında baktıkça kafamız karışıyor da duramıyoruz. Benim şimdiki yeni takıntım da acaba test bozuk olabilir mi duramadım bir daha kaset test yaptım 2 saat sonra onda 15 dk sonra belirdi bu sefer bu konuya bakıyorum geç çıkabilir mi diye sürekli kafam bulanıyor

Kızlar sizce bugün kan testi vereyim mi 7. Gündeyim, 5. Gün embriyosu varsa düşükte olsa değer çıkarmı sizce
Varsa çıkar canım ama ben senin yerinde olsam bir gün daha beklerdim. 8.gün hem daha garanti hem genelde 10.gün tahlil istediklerini düşünecek olursak fazladan bir kez kan vermiş olursun. Yine de sen bilirsin heyecanlı bir süreç, illa vermek istiyorsan da ver tabi varsa çıkar

Ben 5. Gün 3AA transferi olmuştum. Bugün 7. Gün sabah erken gebelik testi yaptım negatif. Herhalde olsa illa ki silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Kan verip negatifse ilaçları bıraksam diyorum. Sizce ne yapayım? Progestan dex iğnem bitti boş yere almayayım bir kutu daha.

İdrar testine güvenme canım. Burada kaç kişiden okudum 7. 8. Gün idrarda negatif görüp 9.gün kanda pozitif gören. Sen en iyisi kan ver. Varsa çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…