- 13 Ekim 2022
- 54
- 123
- 23
- 35
CumartesiÇok amin kan testini ne zaman yapıcaksın
oyy amin amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Rabbim burdaki bütün kardeşlerimin hayırlısıyla yüzünü güldürsün fazla uğraşmadan acı çekmeden kolaylıkla afiyetle. hamişlerimize de sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsinMaşallahÇok şükür canım sevindim senin adına bu aşamaya gelmekte büyük bir başarı dilerim bundan sonrası sağlıcakla pozitif ilerler Amin
Dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün inşallah ilk transferde sağlıklı hayırlı bir şekilde mucizene kavuşmak nasip olsun Amin Ecmain inşallah
ya ilaçların yan etkisi olabiliyor böyle neyse için rahatlamıştır sen de 3-4 güne olursunSordum 10-12 günü bulabilir iğneden dolayı dedi. Zoladex 3.6 kullanmıştım bi tane arada. Sanırım onun da etkisi oluyormuş
Ben de su an aynı durumdayım basından beri kimseye söylemedim heralde 2 ay daha söylemem diyorumVallahi benim annem dahil kimse bilmiyordu üç ay sakladım Rabbim eşim ben doktorlar biliyordu
Canım bence çok erken en azından 10. Gün beklenmeliKızlar sizce bugün kan testi vereyim mi 7. Gündeyim, 5. Gün embriyosu varsa düşükte olsa değer çıkarmı sizce
Ama baksana burda kızlar idrarda bile görüyor :)Canım bence çok erken en azından 10. Gün beklenmeli
Doktor ne zaman kan ver dedi canım?Ama baksana burda kızlar idrarda bile görüyor :)
Ya aslında baktıkça kafamız karışıyor da duramıyoruz. Benim şimdiki yeni takıntım da acaba test bozuk olabilir mi duramadım bir daha kaset test yaptım 2 saat sonra onda 15 dk sonra belirdi bu sefer bu konuya bakıyorum geç çıkabilir mi diye sürekli kafam bulanıyorAma baksana burda kızlar idrarda bile görüyor :)
Varsa çıkar canım ama ben senin yerinde olsam bir gün daha beklerdim. 8.gün hem daha garanti hem genelde 10.gün tahlil istediklerini düşünecek olursak fazladan bir kez kan vermiş olursun. Yine de sen bilirsin heyecanlı bir süreç, illa vermek istiyorsan da ver tabi varsa çıkarKızlar sizce bugün kan testi vereyim mi 7. Gündeyim, 5. Gün embriyosu varsa düşükte olsa değer çıkarmı sizce
Maşallah canım sen de çok emek verdin sağlıklı kucağına almak nasip olsunÇok şükür hamdolsun iyiyiz
Evet canım İkiz benim minikler 4 buçuk aylık olduk Elhamdüllilah darısı bekleyen herkesin başına inşallah Amin
Çıkar canım bnm 8.gün lekelenmem olunca beta da baktırmıştım çıkmıştıKızlar sizce bugün kan testi vereyim mi 7. Gündeyim, 5. Gün embriyosu varsa düşükte olsa değer çıkarmı sizce
8. Günde değer kaçtı senin canımÇıkar canım bnm 8.gün lekelenmem olunca beta da baktırmıştım çıkmıştı
Kaç çıktı betanızDaha iyiyim promester iğneden sonra sağ ol canımcuma gidcm beta verdim son kez o da iyi çok şükür
İdrar testine güvenme canım. Burada kaç kişiden okudum 7. 8. Gün idrarda negatif görüp 9.gün kanda pozitif gören. Sen en iyisi kan ver. Varsa çıkar zaten. Hakkında hayırlısı olsun inşallahBen 5. Gün 3AA transferi olmuştum. Bugün 7. Gün sabah erken gebelik testi yaptım negatif. Herhalde olsa illa ki silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Kan verip negatifse ilaçları bıraksam diyorum. Sizce ne yapayım? Progestan dex iğnem bitti boş yere almayayım bir kutu daha.
818. Günde değer kaçtı senin canım
2805 canımKaç çıktı betanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?