Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

9. Gün test yaptım negatif çıktı. İğnem bitmişti aldım umudumu hiç kaybetmedim. 10. Gün kan verdim 260 çıktı

Maşallah canım sen de çok emek verdin sağlıklı kucağına almak nasip olsun

Amin Ecmain inşallah canım benim Allah razı olsun hepimiz çok savaşlar mücadeleler verdik gerçekten bugünlerimize bir kez daha Elhamdüllilah

Hepimiz inşallah vaktinde zamanında kucağımıza almak nasip olsun Amin

Ben de su an aynı durumdayım basından beri kimseye söylemedim heralde 2 ay daha söylemem diyorum

Süper canım hatta eşimin ailesi şoke oldu ney 3 ay kadar bizden sakladınız demek dedim saklamak değil açıkçası duyurmak istemedik bu eşimle beraber ortak kararımızdı bana kalsa şimdi söylerdim fakat eşim üç ay zor dayandı anneme söyliyeyim ölümlü dünya vs derken mecburen artık ailelere söyledik İnan ki insan ne kadar saklasa o kadar iyi ben çok pimpirikli oldum bu tüp bebek sürecinde ister istemez çıkan konuşulunca tedirgin oluyorum. Rabbim cümlemizin bebişlerini ve bizleri kem gözlerden saklasın inşallah Amin

Amin Ecmain inşallah

Çok haklısın canım eğer söylesek çok fazla darlayacaklardı bizi.Mesela ben şubatta dondurdum embriyoları bugün transfer olacağım e bilseler niye bekledin tatile niye gittin daha mı önemli bir sürü soru.Yok tuttu mu yok oldu mu stres sinir olacaktı.Allah hayırlısını versin inşallah Siz gebesiniz benim için de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…