- 13 Ağustos 2023
- 318
- 178
- 33
Benim 12. Gün 103 çıktı yarın tekrar vericem kan inşallah yükseleme olur 10. Gün 65 çıkmıştı 2 katı artmamış korkuyorum2805 canım
İnşallah canım bize de haber et Allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahBenim 12. Gün 103 çıktı yarın tekrar vericem kan inşallah yükseleme olur 10. Gün 65 çıkmıştı 2 katı artmamış korkuyorum
9. Gün test yaptım negatif çıktı. İğnem bitmişti aldım umudumu hiç kaybetmedim. 10. Gün kan verdim 260 çıktıBen 5. Gün 3AA transferi olmuştum. Bugün 7. Gün sabah erken gebelik testi yaptım negatif. Herhalde olsa illa ki silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Kan verip negatifse ilaçları bıraksam diyorum. Sizce ne yapayım? Progestan dex iğnem bitti boş yere almayayım bir kutu daha.
İnşallahİnşallah canım bize de haber et Allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Maşallah canım sen de çok emek verdin sağlıklı kucağına almak nasip olsun
Ben de su an aynı durumdayım basından beri kimseye söylemedim heralde 2 ay daha söylemem diyorum
oyy amin amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Rabbim burdaki bütün kardeşlerimin hayırlısıyla yüzünü güldürsün fazla uğraşmadan acı çekmeden kolaylıkla afiyetle. hamişlerimize de sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin
9. Gün idrar testi mi negatifti ne enteresanmış. İçime umut tohumları serptin kardeşim9. Gün test yaptım negatif çıktı. İğnem bitmişti aldım umudumu hiç kaybetmedim. 10. Gün kan verdim 260 çıktı
Amin canımAmin Ecmain inşallah canım benim Allah razı olsun hepimiz çok savaşlar mücadeleler verdik gerçekten bugünlerimize bir kez daha Elhamdüllilah
Hepimiz inşallah vaktinde zamanında kucağımıza almak nasip olsun Amin
Çok haklısın canım eğer söylesek çok fazla darlayacaklardı bizi.Mesela ben şubatta dondurdum embriyoları bugün transfer olacağım e bilseler niye bekledin tatile niye gittin daha mı önemli bir sürü soru.Yok tuttu mu yok oldu mu stres sinir olacaktı.Allah hayırlısını versin inşallahSüper canım hatta eşimin ailesi şokeoldu ney 3 ay kadar bizden sakladınız demek dedim saklamak değil açıkçası duyurmak istemedik bu eşimle beraber ortak kararımızdı bana kalsa şimdi söylerdim fakat eşim üç ay zor dayandı anneme söyliyeyim ölümlü dünya vs derken mecburen artık ailelere söyledik İnan ki insan ne kadar saklasa o kadar iyi ben çok pimpirikli oldum bu tüp bebek sürecinde ister istemez çıkan konuşulunca tedirgin oluyorum. Rabbim cümlemizin bebişlerini ve bizleri kem gözlerden saklasın inşallah Amin
inşallah bugün eve alıp götüreceksin bebeğini ve sonra Rabbim kucağında eve getirmeyi nasip etsin hem sana hem bizeKızlar şans dileyin bana dua edin geldim transferi bekliyorum şu an
Hadi güzel haberlerle gelSon yarım saat kızlar heyecandan midem bulanıyor :)))
Ne güzel dua Allah razı olsun canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahinşallah bugün eve alıp götüreceksin bebeğini ve sonra Rabbim kucağında eve getirmeyi nasip etsin hem sana hem bize
Sen test sonucu alacaksın dimi cnm inş güzel haberlerini bekliyorumSon yarım saat kızlar heyecandan midem bulanıyor :)))
Heyecanla bekliyoruzSon yarım saat kızlar heyecandan midem bulanıyor :)))
Ay maşallah tebrik ediyorum sağlıkla kucağına dal inşallah canımBeta günümdüüü, 497 çıktııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?