Çok sağolasın amin aminAy maşallah tebrik ediyorum sağlıkla kucağına dal inşallah canımbugün 10. günün müydü
Çok haklısın canım eğer söylesek çok fazla darlayacaklardı bizi.Mesela ben şubatta dondurdum embriyoları bugün transfer olacağım e bilseler niye bekledin tatile niye gittin daha mı önemli bir sürü soru.Yok tuttu mu yok oldu mu stres sinir olacaktı.Allah hayırlısını versin inşallahSiz gebesiniz benim için de dua edin
Maşallah canım gözün AydınBeta günümdüüü, 497 çıktııı
Beta günümdüüü, 497 çıktııı
Allah razı olsun amin amiiinMaşallah canım gözün Aydınsağlıkla kucağına almak nasip olsun bizi çok mutlu ettin
İğnesi ince olduğu için çok acıtmıyor canım içinde yedi tane var dolayısıyla 3 buçuk gün gidiyor ben de iki tane kullanıyorum 1250 TL’ye alıyoruz bizKızlar ben progestan fitil kullanıyordum bi kaç gündür kaşıntı yapmaya başlayınca doktorum bugün iğneye çevirdi fitili bırak dedi prolutex çok acıtıyor diyolar öyle mi bide günde 2 kez kullanmam lazımmış kullanan var mı acaba bide pahalı bi iğne mi
Çok sevindim gözün aydın canım darısı basıma inşallah sağlıkla.Kaçıncı günde kan istemişti doktor şimdi bana da zaman geçmeyecekBeta günümdüüü, 497 çıktııı
Sordum şimdi eczane de 1250 dediİğnesi ince olduğu için çok acıtmıyor canım içinde yedi tane var dolayısıyla 3 buçuk gün gidiyor ben de iki tane kullanıyorum 1250 TL’ye alıyoruz biz
Kızlar 2 embriyonun birisi 3aa diğeri 4 ab imiş benim.tek transfer istediğim için sabah 3 aa olanı çözdürmüşler daha iyi olan oymuş.ben iyi olanı 4 olan sanıyodum
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBeta günümdüüü, 497 çıktııı
Evet canım idrar testi yaptım negatif çıktı. Doctor days yapmıştım hatta9. Gün idrar testi mi negatifti ne enteresanmış. İçime umut tohumları serptin kardeşim
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınKızlarrrrr 7. Günüm beta 12,59 çıktı pozitifffffffff Allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin sağlıkla ilerlemeyide bizlere nasip etsin
Canımm ya heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki Allah sorunsuz bir şekilde kucağına almayıda nasip etsinkızlar asla belirtim yoktu siz biliyosunuz hep yazdım buraya Allahıma çok dua ettim dün gece hüngür hüngür ağladım allahım öyle mutluyum ki
Tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin.kızlar asla belirtim yoktu siz biliyosunuz hep yazdım buraya Allahıma çok dua ettim dün gece hüngür hüngür ağladım allahım öyle mutluyum ki
Bakalım hayırlısı artık. Madem öyle ben de ilaçlara biraz daha devam edip garantileyeyim. Sonra pişman olmak istemem. Teşekkür ederim.Evet canım idrar testi yaptım negatif çıktı. Doctor days yapmıştım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?