Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Amin Amin inşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında bebeğini kucağına alırsın inşallah

Ben bu sorulardan dolayı söylemedim yok uzan yok kalkma pozitif mi negatif mi daha çok beni bunaltırdı vallahi kendi vücudumun doğrultusunda hareket ettim kafam çok rahattı

Beta günümdüüü, 497 çıktııı

Canım çok sevindim tebrik ederim seni hatırladım negatif olmuştu.
Çok şükür gözünaydın olsun dilerim sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin

Kızlar ben progestan fitil kullanıyordum bi kaç gündür kaşıntı yapmaya başlayınca doktorum bugün iğneye çevirdi fitili bırak dedi prolutex çok acıtıyor diyolar öyle mi bide günde 2 kez kullanmam lazımmış kullanan var mı acaba bide pahalı bi iğne mi

İğnesi ince olduğu için çok acıtmıyor canım içinde yedi tane var dolayısıyla 3 buçuk gün gidiyor ben de iki tane kullanıyorum 1250 TL’ye alıyoruz biz

Kızlar 2 embriyonun birisi 3aa diğeri 4 ab imiş benim.tek transfer istediğim için sabah 3 aa olanı çözdürmüşler daha iyi olan oymuş.ben iyi olanı 4 olan sanıyodum

Beta günümdüüü, 497 çıktııı
Çok sevindim gözün aydın canım darısı basıma inşallah sağlıkla.Kaçıncı günde kan istemişti doktor şimdi bana da zaman geçmeyecek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar 2 embriyonun birisi 3aa diğeri 4 ab imiş benim.tek transfer istediğim için sabah 3 aa olanı çözdürmüşler daha iyi olan oymuş.ben iyi olanı 4 olan sanıyodum

Ya ben sandım senin pozitif olmuş demek ki pozitif olacak Allahın izniyle inşallah Amin dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur 9 ay boyunca bırakmaz inşallah Amin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…