Hayırlı olsun canımBen transfer oldum geldim ,şimdi dışarda bi yemek yiyip eve geçeceğim inşallah:)
Yaşını ve embriyo sayını düşünürsek havuz yöntemi istemesi senin ya da emriyolarin kötü olduğu için değil fazla embriyo elde etmiş olmanız ve rahimde ki olası riskleri ortadan kaldırmanız başarı şansını artırır. Ayrıca sana histereskopi planliyorsa bence tekrar yumurta toplama işlemine girmen mantıklı. Çünkü yumurta toplama işlemi ile histereskopiyi aynı anda yapabilir. Embriyolarin kaliteli ancak çözülme aşamasında beklenmedik şeyler olabiliyor. Şimdi sana histereskopi yaptı sonra transfer yaptı oldu da tutmadı ya da embriyo çözülmede istenmeyen bir şey oldu, seni tekrar yumurta toplama ile uğraştırmak istemiyor. Ki her yaşta yumurtalarimizin da yaşlandığını ve kalitesinin düştüğünü unutma. Yumurta toplar sonra rahimde gördüğü polipleri temizler ve transfere kadar rahmin dinlenir ve elinde transfer gününe kadar ikiden fazla embriyon olmuş olur. Doktorun çok doğru düşünüyor bence.Kızlar sizden akıl rica edeceğim..Doktordan geldim şimdi OPU sonrası ilk reglim ve ilk kontrolümdü.
Fakat transfer aşamasına henüz geçemedik.. Benim 2 tane embriyom donduruldu. Kaliteleri sınırda: 3AA ve 2BB
2 sorunum var;
1-Doktorum tekrar yumurta toplama yapabiliriz dedi.. Çok sınırda kaliteleri, belli olmuyor bazen tutabiliyor ama yaşın ilerliyor dedi. Sizce yaptırmalı mıyım? Yedeğim yok. Yaşım 38
2-Ben Şubat ayında Amerikanda histeroskopi olmama rağmen, tekrar yapsak iyi olur ufak düzensizlikler var onları giderelim dedi. 5 mm polip var ama sorun teşkil etmez demişti histeroskopi yapan doktor. Ama tüp bebek doktorum tekrar ufak histeroskopi yapalım polipi alalım, düzensiz kısımları keseyim diyor. Çok ciddi bir engel gibi durmuyor. Ama bunu görüp de transfer yapmaya da gönül razı değil dedi.
Of şu an kafam çok karışık. Pişman olacağım kararlar almak istemiyorum. Sizce ne yapayım?
Teşekkür ederim daha ilk gün bilmiyorum, bazen unutuyorum bile transfer olduğumu :) 14 Temmuz Test günü inşallahHayırlı olsun canım. Ben benim bebişler ile konuşmaya başladım bile. Sen ne durumdasın?
Bende 3 saat önce aldim geldim bebegimiiiBen transfer oldum geldim ,şimdi dışarda bi yemek yiyip eve geçeceğim inşallah:)
Banada 14 temmuz verdi ufff yaaa14 Temmuz test tarihi verdi
Ve şuan kramplarım var başka da bişey hissetmiyorum sayfada ki bayan 9. Gün 10. Gün hep test yapmış
ayyyyyy cok heycanli ikimizde ayniiii bakalimm insallah bebeklerimiz bizle olur cnm kac embrio konulduTeşekkür ederim daha ilk gün bilmiyorum, bazen unutuyorum bile transfer olduğumu :) 14 Temmuz Test günü inşallah
Aldinmii bebisini bende bugunn aldimBenimde transferim 3 temmuz
Gerçekten çok geç ben 10 temmuzda ev doktoruna kan vermek için randevu alacağım bekleyemeyeceğimBanada 14 temmuz verdi ufff yaaa
Hayırlı olsun umarım tutunur hemenAldinmii bebisini bende bugunn aldim
Bende öyle almanyada öyle zaten 10u vericem 2 günde anca sonuc cikiyorGerçekten çok geç ben 10 temmuzda ev doktoruna kan vermek için randevu alacağım bekleyemeyeceğim
Hadi inşallahBende öyle almanyada öyle zaten 10u vericem 2 günde anca sonuc cikiyor
Evet suan istanbuldayim pazar geri döncem 3 gün otele hapsoldumHadi inşallahsen Türkiye’de mi yaptırdın
Hayırlı olsun, sıkıca tutunsun annesine inşallahBende 3 saat önce aldim geldim bebegimiii
Insallah cnm cok sagolHayırlı olsun, sıkıca tutunsun annesine inşallah
Evet aldımAldinmii bebisini bende bugunn aldim
Evet erken test yapan çok var bende ilkinde erken test yaptım ama bunda yapmıcam14 Temmuz test tarihi verdi
Ve şuan kramplarım var başka da bişey hissetmiyorum sayfada ki bayan 9. Gün 10. Gün hep test yapmış
Erken test yapmayın bence de insan durduk yere strese giriyor üzülüyor göremezse çift çizgi14 Temmuz test tarihi verdi
DeneyeceğimErken test yapmayın bence de insan durduk yere strese giriyor üzülüyor göremezse çift çizgi
Böyle diyip ben de erkenden test yaparmışımDeneyeceğimumarım beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?