Amin benim de öyle tüm gücümü kaybetmiş gibiyim bilmiyorum herkes bu kadar etkileniyor mu ben galiba çok duygusalım ruh halim berbat yani.i şuan inşallah atlatacağız biz de.Benim yeniden başlamaya hiç gücüm yok. Allah olanlara hayırlı uzun ömürler versin.
Teşekkür ederim valla sabah o korkuyla hemen eşimi de kaldırdım al bunu da sen yap dedim o da şaşırdı ama içimiz rahat ettiAllah sizi iyi etsingayet pozitif bu hayırlı olsun.
Cumartesi tekrar kan vereceğim hadi inşallah
Dua edin
Biraz zaman tanıyım kendinize yeniden başlama gücü elbel bulursunuz hakkınızda hayırlısı olsunAmin benim de öyle tüm gücümü kaybetmiş gibiyim bilmiyorum herkes bu kadar etkileniyor mu ben galiba çok duygusalım ruh halim berbat yani.i şuan inşallah atlatacağız biz de.
Biraz zaman tanıyım kendinize yeniden başlama gücü elbel bulursunuz hakkınızda hayırlısı olsun
Evet öyle. Vardır her şey de bir hayır. En doğru zamanda olsun inşallah. İşiniz rast gitsinEvet bazen çok güler yüzlü bazen sıkılgan. Bende nasıl davranacağımı şaşırıyorum. Ve bizi çok oyaladı yaa kaç aydır dene dene diyor hormon ve sperm testleri daha yeni yapıldı. Zaten doğal yolla gebelik olmazmış bu sperm sonuçlarına göre en baştan gittiğimizde yapsaymış bu kadar vakit kaybetmezdik. Şimdi yeni bir rota oluşturmam lazım
Çok güzel maşallahGünaydın kızlar. 2 gün önce betam 13 çıkmıştı bugün yine kan verdim 41.32 çıktı. Bugün transferin 9. Günü
MasalllahGünaydın kızlar. 2 gün önce betam 13 çıkmıştı bugün yine kan verdim 41.32 çıktı. Bugün transferin 9. Günü
Transfer tarihim 22 temmuz. 5. Gün embriyosuMasalllahTransfer dahil mi dokuzuncu Gün acaba ve kaçıncı gün embriyosu :)?
Pozitifi bekliyoruz biz senden :)Tahlil günüm değil doktorum hemen gel kan ver dedi yarim saate çıkacak bugün 9. Günüm sizin tahlilleriniz kac çıkmıştı kaçıncı gun
Çok güzel çıkmış testiniz benim 7. Günde bu kadar kırmızı değildi bile silikti 8. Gün kan verdim 37 çıkmıştı değerimKizlar sabah test yaptım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?