Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Amin benim de öyle tüm gücümü kaybetmiş gibiyim bilmiyorum herkes bu kadar etkileniyor mu ben galiba çok duygusalım ruh halim berbat yani.i şuan inşallah atlatacağız biz de.
Biraz zaman tanıyım kendinize yeniden başlama gücü elbel bulursunuz hakkınızda hayırlısı olsun

Evet öyle. Vardır her şey de bir hayır. En doğru zamanda olsun inşallah. İşiniz rast gitsin

Kızlar bakar mısınız benim beta değeri yavaş yükseliyor doktorum pazartesi gel de bi bakalım keseyi görebilecek miyiz dedi dün 14. Gün kan verdim 194 çıkmıştı beta pazartesiye kadar betaya bakılmayacak sağlıksız gebelikten şüphelendi doktor eğer sağlıksızsa mesela dış gebelikse pazartesiye kadar belli olur mu veya adet olunuyor mu mesela 4 gün var yarın benim adet günüm beta düşerse bi kanama bişey olur mu merak ediyorum kan da verme burda verirsin diyince elimden bişey gelmedi merak da ediyorum yükseleme oldu mu veya beta düşüyor mu diye

Canlar bir şey soracağım size hemen hemen hepiniz ikinciye üçüncüye deneyimlisiniz. İkinci tüp bebek düşünmüş olsak bunun için beklemek mi iyi. Vücut ilaçlardan arınsın kendine gelsin diye yoksa hazır vücutta hormonlar varken daha etkili olur diye direk ikinciyi başlamak mı iyi sizce.

Bana Dr 9. Gün negatif olmasına rağmen ilaçları bırakmayıp 12. Gün tekrarlayalım testi dedi. Biliyorum çok zor bir ihtimal ama böyle bir mucize duydunuz mu kızlar daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…