Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Beklemene gerek yok. Arayı açma. 2 adet sonra git bence. Bunun vücudun çok çok dinlemesi ile alakası yok. 2 adet yetiyor.

Gayet güzel bir değer. Çift embriyo mi? Yani üstüne katlanarak giderse ikiz bile olabilir.
Evet cift embriyo transferi yapıldı banada öyle geldi çünkü bugün 5 kişinin pozitif haberini paylaştı en yüksek benimki onlarınki 11. 12. Gun 140 larda 180lerde benimki 9. Gun 215te

Amin amin inşallah çok sağolun ne güzel ikiz de olmuş Allah sağlıcakla kavuştursun. Bizlere de nasip olsun

Amin canım Allah razı olsun
Dualarım sizinle inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatların olsun inşallah en kısa zamanda size de nasip olsun Amin

Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkar ilk bebiş mi bu

Kızlar selam bende temmuz 26 cumartesi günü saat 11 gibi transfer olmustum. 2 adet orta kaliteli 5. Gün embriyosu transfer edişmişti. Embiryo gluede yapıldı. İnşAllah tutar diye dua ediyorum ama inanıyorum olacak bu benim 3. Denemem. Yarın 7. Günüm olacak evde erken gebelik testi yapmak istiyorum aceba yapsam mı ne diyorsunuz ? Doktor da 4 Ağustosda kan vermemi söylemişti.

Ben de erken gebelik testi aldım, transferden sonra ki üçüncü günüm bugün. Pazar günü tam altıncı gün olacak pazar sabahı test yapacağım. Çünkü neden yapmayayım :)

Canım hayırlı olsun pozitifse görünüyor idrarda bn 6.gün görmüştüm çok silik de olsa

Mutlu haberi yazarsınız dilerim buraya hayırlısı güzeli olsun

Ben de erken gebelik testi aldım, transferden sonra ki üçüncü günüm bugün. Pazar günü tam altıncı gün olacak pazar sabahı test yapacağım. Çünkü neden yapmayayım :)
Ya hajajajajjaja bende aynı şeyi düşünerek almıştım ama şöyle bi sorun var sipariş verdim internetten henüz dağıtıma çıkmadı sanırım yarın çıkar yani inşAllah

Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkar ilk bebiş mi bu
Evet canım ilk denemem hiç istemiyordum ben eşim istiyordu o da deneyelim olmazsa olmaz demişti.Pişman olmamak için girdim bu yola bir de çikolata kistim var ileride başıma iş almamak için doğurmayı denemek istedim yoksa aldırmam gerekecek o da rezervleri mahvediyor.geç kaldık tabi gezmekten zaman kalmadı şimdi de üzülüyorum böyle :)

Merhaba 25 temmuz 5AA TEK embriyo transferi oldum bugün 7.günüm 3 gündür ayaktayken karnımda kocaman balon var gibi baskı var yatınca geçiyor otururken de hissediyorum erken gebelik testi negatif çıktı bu durumda olan var mı kabızlık yok ama karnım çok şiş

Canım hayırlı olsun pozitifse görünüyor idrarda bn 6.gün görmüştüm çok silik de olsa

Canım sanırım şişkinlik ve ağrılar kullandığımız ilaçlardan oluyor. Bekle ama daha erken bende yapmak istiyorum ama erken olduğunu da biliyorum yani negatif olursa da erken olduğunu bilerek yapacağım bende. Sende bekle

Canım ben çatlatma iğnesi olmadım transfer sürecinde progestan fitil iğne kullanıyorum sadece çok ayakta kalınca oluyor bağırsak hareketi vs olsa yatarken de olmaz mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…