- 17 Kasım 2023
- 573
- 794
- 23
- 36
Ya bende de kaşıntı olmaya başladı fitilden dolayımiymis o hiç bilmiyordum peki iğnesini kullanmaya devam ettiniz mi?Kızlar ben progestan fitil kullanıyordum ama bende artık kaşıntı yapmaya başladığı için doktorum Prolutex iğne verdi günde 2 kez kullanıyorum ama bende sanki arı sokmuş gibi vurduğum yer çok acıyor biraz göbekli biriyim zaten otururken kalkarken yürürken bile çok acıyor hatta kıyafetim değince bile yanıyo sizde de oldu mu yani normal mi bu
Sağ olun kesinlikle öyleÇok teşekkür ederim.Size de çok geçmiş olsun... Biz elimizden geleni yapalım bakalım gerisi takdiri ilahi
Ben 3 günde bir bi göbekten bir koldan vuruyorum benim de şişiyor ve vurduğum yerler 1-2 gün ağrı yapıyor sanki tetanoz aşısı olmuşum gibi ağırlık oluyor maalesefKızlar ben progestan fitil kullanıyordum ama bende artık kaşıntı yapmaya başladığı için doktorum Prolutex iğne verdi günde 2 kez kullanıyorum ama bende sanki arı sokmuş gibi vurduğum yer çok acıyor biraz göbekli biriyim zaten otururken kalkarken yürürken bile çok acıyor hatta kıyafetim değince bile yanıyo sizde de oldu mu yani normal mi bu
belirti aramayın bende de adet olacak gibi belirtiler vardı ikinci denemede tuttu yaşımda 39 du yaşınız çok büyük değil. siz tüp bebek mi istemiyordunuz o kısmı anlamadım. bu arada taze transfer mi yapıldıHaftaya bugün falan yaparım artık nedense negatif olduğunu düşünüyorum sıfır belirti sadece ağlıyorum saçma sapan şeylere iki gündürtransferden sonra nedense duygusal olarak fazla etkilendim.Allah hakkımızda hayırlısını versin inş. İlk deneme yaş oldu 36 o yüzden muhtemelen etkilendim transfer sonrası.içten içe istiyormuşum demek ki . Eşim için girmiştim oysa bu işe ben istemem diyordum hep.
Bana göbekten yap dedi günde 2 taneBen 3 günde bir bi göbekten bir koldan vuruyorum benim de şişiyor ve vurduğum yerler 1-2 gün ağrı yapıyor sanki tetanoz aşısı olmuşum gibi ağırlık oluyor maalesef
Ediyorum 2 gün oldu başlayalı kaşıntı benim bence ondan fitili bırakınca geçti sadece vajina girişi kaşınıyordu artık deli olacaktım kaşıntısındanYa bende de kaşıntı olmaya başladı fitilden dolayımiymis o hiç bilmiyordum peki iğnesini kullanmaya devam ettiniz mi?
Evet canım ilk denemem hiç istemiyordum ben eşim istiyordu o da deneyelim olmazsa olmaz demişti.Pişman olmamak için girdim bu yola bir de çikolata kistim var ileride başıma iş almamak için doğurmayı denemek istedim yoksa aldırmam gerekecek o da rezervleri mahvediyor.geç kaldık tabi gezmekten zaman kalmadı şimdi de üzülüyorum böyle :)
Üsttekini bu sabah alttakini dün öğleden sonra yaptım
Maşallah hayırlı olsunÜsttekini bu sabah alttakini dün öğleden sonra yaptım
Hayırlı olsun cnm kanda da görürsün insallahÜsttekini bu sabah alttakini dün öğleden sonra yaptım
Bende geçen yıl nadir görülen bir gebelik geçirdim heterotopik olarak geçiyor sağ tüpümü kaybettim çok zorlu ve yorucu geçti. Benim de korkularım var pozitifi görmekte yetmiyor sonrası önemli sağlıklı ilerlemesi gerekiyor umarım her şey gönlünüzce olurAminben heyecanlı değilim çünkü çok travmatik gebelik kaybı yaşadığım için "sağlıklı uzun ömürlü iyi evlatsa" nasip olsun diye kendimi sartlandirdim. Ama genel olarak sabırsız biri oldugum için erken gebelik testini yaparım hemen. Hayal kırıklığı için baştan olmasından korkma (Allah korusun) sonradan kaybetmekten iyidir öyle düşün. Belirti değil de progesteronun bütün yan etkilerini yaşıyorum, bel ağrısı baş dönmesi, hassasiyet, unutkanlık, uyku hali... Ama çoğunu zaten transferden önce hissetmeye başladım işte hep hormonlardan... Sende var mı belirti?
Çok geçmiş olsun...Bende geçen yıl nadir görülen bir gebelik geçirdim heterotopik olarak geçiyor sağ tüpümü kaybettim çok zorlu ve yorucu geçti. Benim de korkularım var pozitifi görmekte yetmiyor sonrası önemli sağlıklı ilerlemesi gerekiyor umarım her şey gönlünüzce olurBenim belirti olarak sadece bel ağrım var onuda bilemiyorum ilaçlar iğneler vs yapıyordur herhalde
Benim burnum ve kolum kaşınıyor ne alaka ise alerji yaptı demekEdiyorum 2 gün oldu başlayalı kaşıntı benim bence ondan fitili bırakınca geçti sadece vajina girişi kaşınıyordu artık deli olacaktım kaşıntısından
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin transferi hangi gün olmuştun?Üsttekini bu sabah alttakini dün öğleden sonra yaptım
Teşekkür ederim inşallahbelirti aramayın bende de adet olacak gibi belirtiler vardı ikinci denemede tuttu yaşımda 39 du yaşınız çok büyük değil. siz tüp bebek mi istemiyordunuz o kısmı anlamadım. bu arada taze transfer mi yapıldı
Bence hatalı verdiler 12. gün dediler öyle olsa bile 11 ağustos olmuyor.Ben de 10. Gün yaparım muhtemelemBende 28 temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu 7 ağustosta test günüm senin test gününü baya geç vermişler
Bende kaşınıyorum şu an genital bölgemde kaşıntı oldu inanılmaz ve transferden sonra sivilce gibi bir şey çıktıYa bende de kaşıntı olmaya başladı fitilden dolayımiymis o hiç bilmiyordum peki iğnesini kullanmaya devam ettiniz mi?
Şu günler geçse durumumuz belli olsa da ona göre ilaçlara devam edip etmeyecegimizi bilsek ya... Benim hiç belirtim yok ama, kasık ağrısı olurdu heralde tutunma olsaydı..Bende kaşınıyorum şu an genital bölgemde kaşıntı oldu inanılmaz ve transferden sonra sivilce gibi bir şey çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?