Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ya bende de kaşıntı olmaya başladı fitilden dolayımiymis o hiç bilmiyordum peki iğnesini kullanmaya devam ettiniz mi?

Ben 3 günde bir bi göbekten bir koldan vuruyorum benim de şişiyor ve vurduğum yerler 1-2 gün ağrı yapıyor sanki tetanoz aşısı olmuşum gibi ağırlık oluyor maalesef

belirti aramayın bende de adet olacak gibi belirtiler vardı ikinci denemede tuttu yaşımda 39 du yaşınız çok büyük değil. siz tüp bebek mi istemiyordunuz o kısmı anlamadım. bu arada taze transfer mi yapıldı

Benim de çikolata kistim var o çok etkiliyor maalesef. Evet insan sahip olmadan geç kaldım diye düşünüyor ben de öyleyim ama olduktan sonra geriye dönüp bakmıyosun o ana odaklanıyorsun yani bu süreci atlattıktan sonra sanki geçmişe çok takılmıyor insan en azından ben öyleyim ama süreç içindeyken yok geç kaldım yok ne zaman olacak gibi endişe oluyorum maalesef. Hayırlı güzel pozitif sonuçların olsun canm

Bende geçen yıl nadir görülen bir gebelik geçirdim heterotopik olarak geçiyor sağ tüpümü kaybettim çok zorlu ve yorucu geçti. Benim de korkularım var pozitifi görmekte yetmiyor sonrası önemli sağlıklı ilerlemesi gerekiyor umarım her şey gönlünüzce olur Benim belirti olarak sadece bel ağrım var onuda bilemiyorum ilaçlar iğneler vs yapıyordur herhalde

Çok geçmiş olsun... Allah kolaylıkla sağlıklı gebelik sağlıklı bebik nasip etsin

Teşekkür ederim inşallah ben genel olarak çocuk olmazsa olmasın diyordum o yüzden tüp bebekte istemiyordum ama eşim için denemeye karar verdim.iyi ki de yapmışım.transferden sonra bile nasıl duygusallaştım içimde bizden parça olması çok duygulandırdı.Bundan sonrası nasip artık büyük konuşurdum hep ama insan çok üzülüyor gerçekten anladım şimdi :/

Bende kaşınıyorum şu an genital bölgemde kaşıntı oldu inanılmaz ve transferden sonra sivilce gibi bir şey çıktı
Şu günler geçse durumumuz belli olsa da ona göre ilaçlara devam edip etmeyecegimizi bilsek ya... Benim hiç belirtim yok ama, kasık ağrısı olurdu heralde tutunma olsaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…