Kesinlikle herkes yapar yaBöyle diyip ben de erkenden test yaparmışım
Kesinlikle herkes yapar yabence
Tek embriyo benim genetik taramalıayyyyyy cok heycanli ikimizde ayniiii bakalimm insallah bebeklerimiz bizle olur cnm kac embrio konuldu
Çok teşekkür ederimYaşını ve embriyo sayını düşünürsek havuz yöntemi istemesi senin ya da emriyolarin kötü olduğu için değil fazla embriyo elde etmiş olmanız ve rahimde ki olası riskleri ortadan kaldırmanız başarı şansını artırır. Ayrıca sana histereskopi planliyorsa bence tekrar yumurta toplama işlemine girmen mantıklı. Çünkü yumurta toplama işlemi ile histereskopiyi aynı anda yapabilir. Embriyolarin kaliteli ancak çözülme aşamasında beklenmedik şeyler olabiliyor. Şimdi sana histereskopi yaptı sonra transfer yaptı oldu da tutmadı ya da embriyo çözülmede istenmeyen bir şey oldu, seni tekrar yumurta toplama ile uğraştırmak istemiyor. Ki her yaşta yumurtalarimizin da yaşlandığını ve kalitesinin düştüğünü unutma. Yumurta toplar sonra rahimde gördüğü polipleri temizler ve transfere kadar rahmin dinlenir ve elinde transfer gününe kadar ikiden fazla embriyon olmuş olur. Doktorun çok doğru düşünüyor bence.
Dün Hastanede biriyle tanıştım, yaşı 42 doktor genetik taramalı ve havuz yöntemi önermiş , ilk toplamadan bir tane embriyo gelmiş genetikten doktor tekrar toplayalım demiş maddi imkansızlardan dolayı yapamamış ve o teki transfer istemiş sonuç pozitif hamileydi :)Çok teşekkür ederimEvet doktor çok detaylı düşünüyor ve işini bu kadar önemsediği için kendimi çok güvende hissediyorum. Kararı bize bıraktı... Ama ben transferimi yapmak istiyorum. Eğer tutmazsa (ki inşallah tutar ve doğar) o zaman doktorun söylediklerini tek tek yapacağım... İlk denemem olduğu için sanırım, bu kadar ilerlemişken denemek istiyorum belki bir mucize olur
Bu örnek bana şu an çok iyi geldi...Dün Hastanede biriyle tanıştım, yaşı 42 doktor genetik taramalı ve havuz yöntemi önermiş , ilk toplamadan bir tane embriyo gelmiş genetikten doktor tekrar toplayalım demiş maddi imkansızlardan dolayı yapamamış ve o teki transfer istemiş sonuç pozitif hamileydi :)
Dün Hastanede biriyle tanıştım, yaşı 42 doktor genetik taramalı ve havuz yöntemi önermiş , ilk toplamadan bir tane embriyo gelmiş genetikten doktor tekrar toplayalım demiş maddi imkansızlardan dolayı yapamamış ve o teki transfer istemiş sonuç pozitif hamileydi :)
Canım 2 tane olsun bizim olsun..Kızlar selam, döngümün 8. Günündeyim 4. Gününden itibaren gonalf 225 vuruyorum bugün kontrolde sadece 2 yumurta görüldü amh 1.77 olmasına ragmen. Dozda 300 e çıktık. Taze transfer planlıyorum dedi. Ama hiç 2 yumurta toplananınız var mı ya? Çok moralim bozuldu. Bir de taze mantıklı mı sizce
Tıp fakültesindeyim canım. Başka doktora gidip de tekrar kafamı bulandırmak istemiyorum. Şöyle ki biraz araştırdım az embriyo olunca ki olacak mı o da belli değil :/ dondurup çözdürme işleminde riske atmak istemiyorlarmış. Çok yumurta toplanmadığı için rahimde yorgun olmadığı için taze transfer tercih edebiliyorlarmış. Bende bir de unicorn uterus var bir de yumurta rezervi dert oldu başıma. Hayır 1.77 rezervde nasıl böyle az gelebilir aklım almadı sanki hiç iğne kullanmamış gibiyimCanım 2 tane olsun bizim olsun..Önemli olan sayısı değilmiş, benim 11 tane toplantı bak elimde 2 tane sınırda kalitede embriyo var. Ama haklısın tahlillerde bir sorun yoksa 300 gonalf ile daha çok yumurtan olabilirdi. Başka bir doktora daha mı gitsen hem vitaminlerine baksa hem de taze transfer için yorum yapsa iyi olur diye düşündüm.
Ben olsam dondurulmasini isterdim. Çözümdürmede bir şey olmuyor korkmayın. 1.77 çok iyi rakam. Bence tedaviyi yapan Dr da sorun var. Bunda dondurulmuş isteyin olumlu sonuc olmazsa ki ins olur başka dr a gidin derim.Tıp fakültesindeyim canım. Başka doktora gidip de tekrar kafamı bulandırmak istemiyorum. Şöyle ki biraz araştırdım az embriyo olunca ki olacak mı o da belli değil :/ dondurup çözdürme işleminde riske atmak istemiyorlarmış. Çok yumurta toplanmadığı için rahimde yorgun olmadığı için taze transfer tercih edebiliyorlarmış. Bende bir de unicorn uterus var bir de yumurta rezervi dert oldu başıma. Hayır 1.77 rezervde nasıl böyle az gelebilir aklım almadı sanki hiç iğne kullanmamış gibiyim
1.77 önemli değil ki. 2 yumurta var şuan sadece aslında 0 larda gibi rezerv. Zaten bu rakamlar net olmuyor hiçbir zaman :/ Bu doktorum prof alanında iyi bir doktor ama evet sonuçlara göre şekil alacağım canım. Taze iyi mi olacak kötü mü bilmiyorum. Bakalım ilk denemenin günahı olmaz artık, umarım az ama öz olur.Ben olsam dondurulmasini isterdim. Çözümdürmede bir şey olmuyor korkmayın. 1.77 çok iyi rakam. Bence tedaviyi yapan Dr da sorun var. Bunda dondurulmuş isteyin olumlu sonuc olmazsa ki ins olur başka dr a gidin derim.
Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok tabi ki. İşimiz ona emanet. Gönlünü ferah tut ve içinden gelen sesi dinle çünkü kü o ses bence ilahi bir ses, ben buna inanıyorum.Çok teşekkür ederimEvet doktor çok detaylı düşünüyor ve işini bu kadar önemsediği için kendimi çok güvende hissediyorum. Kararı bize bıraktı... Ama ben transferimi yapmak istiyorum. Eğer tutmazsa (ki inşallah tutar ve doğar) o zaman doktorun söylediklerini tek tek yapacağım... İlk denemem olduğu için sanırım, bu kadar ilerlemişken denemek istiyorum belki bir mucize olur
Ben 2.transfer için hazırlık aşamasındayım inşallah 9.07 de transferimi olucam. Yani şu an transfer sonrası ilaç protokolum yok ama az buçuk fikrim var ilk transferimden ötürü.Kızlar bu arada bir şey soracaktım transfer sonrası kan alındı ve ilaç vermediler bana sadece folikasit kullanıyorum normal mi ? Sizde durum nedir
Havuz yönetiminde tekrardan yumurta toplamada yeniden tüp bebek ücreti mı alıyorlar ,eğer ücret az bişeyse yine toplatabilirsiniz kaybınız olmaz tam tersi birikir embriyolar daha iyi olurBu örnek bana şu an çok iyi geldi...
İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Ben de şansımı denemek istiyorum belki o da bizi istiyordur
bugün arayıp kararımı bildireceğim
Taze mı dondurlmuş yumurta taplamadan sonraki tahlil değerine göre karar verilir eğer progestan 1 üstünde çıkarsa taze transfer yapmazlar1.77 önemli değil ki. 2 yumurta var şuan sadece aslında 0 larda gibi rezerv. Zaten bu rakamlar net olmuyor hiçbir zaman :/ Bu doktorum prof alanında iyi bir doktor ama evet sonuçlara göre şekil alacağım canım. Taze iyi mi olacak kötü mü bilmiyorum. Bakalım ilk denemenin günahı olmaz artık, umarım az ama öz olur.
Taze mı dondurlmuş yumurta taplamadan sonraki tahlil değerine göre karar verilir eğer progestan 1 üstünde çıkarsa taze transfer1.77 önemli değil ki. 2 yumurta var şuan sadece aslında 0 larda gibi rezerv. Zaten bu rakamlar net olmuyor hiçbir zaman :/ Bu doktorum prof alanında iyi bir doktor ama evet sonuçlara göre şekil alacağım canım. Taze iyi mi olacak kötü mü bilmiyorum. Bakalım ilk denemenin günahı olmaz artık, umarım az ama öz olur.
dondurlmuş mu ben estrofem devam , progestan fitil var , duphaston var , coraspin ve oksapar iğne varKızlar bu arada bir şey soracaktım transfer sonrası kan alındı ve ilaç vermediler bana sadece folikasit kullanıyorum normal mi ? Sizde durum nedir
Taze planlıyoruz dedi ama opudan sonraki tahlil sonuçları belirleyici olacak tabi canım bakalım ne gelecek bi opuyu olayım daTaze mı dondurlmuş yumurta taplamadan sonraki tahlil değerine göre karar verilir eğer progestan 1 üstünde çıkarsa taze transfer yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?