Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

o kısımda haklısın evet hep derim büyük konuşmayın imtihan olur diye. ben ikinci çocuk için yaptırdım tüp bebek. hep derdim tek çocuk yeter ne yapacaksınız çocuğu ben bi çocuk daha asla istemem filan sonra kendimi bu yolda buldum. hayatın ne getireceğini ilerde ne düşüneceğini isteyeceğini bilemiyorsun o yüzden ağzınızdan çıkana hep dikkat etmemeniz lazım. inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın önemli olan kararlı olup pes etmemek sonuçta nasipmeden Allah elinden geleni yapta gerisi nasip zaten

Şu günler geçse durumumuz belli olsa da ona göre ilaçlara devam edip etmeyecegimizi bilsek ya... Benim hiç belirtim yok ama, kasık ağrısı olurdu heralde tutunma olsaydı..
Ben ayağa kalktığımda kasıklarımda baskı oluyor ama ilaçlardandır dünya ilaç yüklüyoruz kaşıntıyı da ilaçlar yapıyor genital bölgede zaten.zaman da geçmedi bir türlü evden calısıyorum turizmciyim şu an en boş sezon bir de en azından çalışsaydım zaman çabuk geçerdi

O kasıklarda ki baskı gebelik belirtisi olabilir bence ya :)

kızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum
Rabbim yardımcın olsun gerçekten stres yapma ben şimdiye kadar en ufak çatlatma iğnesinde bile stres yaptım tutmadı bunda da yaptım ama onun orda olduğunu bilmek beni rahatlatıyordu belki de stresi azalttığım için pozitif oldu mesela benim beta değerim yavaş yükseliyor 2 katı artmıyor ama yükseliyor sürekli ağladım kimyasal mı olacak acaba şu bu diye pazartesi doktorum gel bi bakalım dedi pazartesiye kadar kan verme dedi ama içim içini yiyordu evde test vardı bu sabah yaptım artık koyu kırmızı çizgiyi gördüm 3 senedir tedavi görüyorum 1 kez bile koyuyu bırak silik bile o testi görmemiştim içim o kadar rahatladı ki dedim kendi kendime ben böyle yaparak hem bebeğimi üzüyorum hem kendimi gerçekten stres her kötü şeyin başı sakin kal ve bebeğine odaklan

O kasıklarda ki baskı gebelik belirtisi olabilir bence ya :)
Çikolata kisti var diye bence nedense ben kendimi şartladım olmayacak diye sonradan üzülmemem için.çünkü ilk deneme bir de genetik yapmadılar ilk deneme olduğu için.kistte var.ne bilim hayırlısı artık Allahın dediği olur canım ya.göğüslerimde hassasiyet fln yok mesela.evde her işimi yapıyorum hiç bir şey yasak değil dediler zaten.sadece yatarken bacağımı kendime çekerken hafif kasık ağrısı ve baskı oluyor o da ilaçlardan bence .inş dediğin gibi olur

hiç stes yapma canım bence hiç bir sorun yok stres en büyük zarar.inş emeklerinin karşılığını alacaksın

Nasılsıniz kızlar. Vakit geçmek bilmiyor resmen. 28 temmuz da 3. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün de ovitrella oldum. Testi de sanırım kese görününce yapacağız ovitrella işi karıştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…