Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kanıda 4 Ağustos da ver demişti.
Allah'tan ümit kesilmez canım kan ver bakalım birde ben kan verip pozitif gördüğümde bile heves edip idrarda yapmıştım silik çizgi bile çok zor görmüştüm iyiki yapmadım demiştim erkenden çok iyi hatırlıyorum o yüzden umutsuzluğa kapılma gününde kan ver çok dua edeceğim sana da Rabbim sevindirsin güldürsün yüzünü

Kızlar merhaba 26 Temmuz da transfer oldum ben Progestan dex vuruyorum sabah akşam ama son günlerde çok ödem yapmaya başladı. Vurduğum yer ayaktayken bile beyaz kalıyor elimin izin çıkıyor beyaz ödemden. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba İğne artık girmiyor çok zor itiyorum duvar var gibi karnım şişti, yağlı bölge kalmadı artık galiba anlamadım.

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum. güzel kalbinizden öpüyorum.

Benim de vurduğum yerler beze gibi oldu ya geçen sefer denememde böyle olmamıştı bu sefer Enoxta da Prolutexte de böyle oldu Nasıl geçer bunlar yaa

Sizin ne zaman transfer tarihiniz benim bugün adetin 10.günüydü 7.5mm çıktı iyi dediler çarşamba günüde transferim olucak 15.gün oluyor yani
Rahimde yapşıklık vardı bu sebeple incelik oluştu benim 1-2 adet sonrası transfer planlanıyor
ama şimdiden kalınlaşmasını bekliyorum

Rahimde yapşıklık vardı bu sebeple incelik oluştu benim 1-2 adet sonrası transfer planlanıyor
ama şimdiden kalınlaşmasını bekliyorum
Anladım benimde rahim dinlendirmeyle devam ettik embriyo donduruldu ama doktorum beklemedi transfere uygun dedi hemen toplamadan sonra adetle birlikte başladık transfer sürecine

kızlar saçma bir soru olacak ama heyecanıma verin ya hastaneden aradılar transfer işlemine deodorant parfüm sıkmayın diye sabah duş alacağım şampuan kullanmak da mı yasak yani chat gpt kokusuz kullan diyor nerden bulayım kokusuz şampuan

Bana bi şey demediler parfüm bile kullandım pozitifim çok şükür

Kızlar yine akıntım geldi pembe kahve arası adet öncesi gibi transferin 4. Günü aslında tam adet dönemime yakın. Acaba adet mi oluyorum.transferden hemen sonra adet olan var mı?
Bir de doktor transferimi uygulamaya göre düşük tarihte yaptı yumurtlamaya göre heralde muayenede anlayıp yapmıştır değil mi moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…