Kanıda 4 Ağustos da ver demişti.Prodiktör test. Canım
İnşallah hep bir anlatırız burda şunu aldım bunu aldım diyekız lekelenmeyi dert edinip korkan onca kişi varken sen üzüldün mü Allah seniçok şükür pozitifi görmüşsün artık anlatırsın inşallah bol bol
Allah'tan ümit kesilmez canım kan ver bakalım birde ben kan verip pozitif gördüğümde bile heves edip idrarda yapmıştım silik çizgi bile çok zor görmüştüm iyiki yapmadım demiştim erkenden çok iyi hatırlıyorum o yüzden umutsuzluğa kapılma gününde kan ver çok dua edeceğim sana da Rabbim sevindirsin güldürsün yüzünüKanıda 4 Ağustos da ver demişti.
ayy hadi inşallahİnşallah hep bir anlatırız burda şunu aldım bunu aldım diye
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum.Allah'tan ümit kesilmez canım kan ver bakalım birde ben kan verip pozitif gördüğümde bile heves edip idrarda yapmıştım silik çizgi bile çok zor görmüştüm iyiki yapmadım demiştim erkenden çok iyi hatırlıyorum o yüzden umutsuzluğa kapılma gününde kan ver çok dua edeceğim sana da Rabbim sevindirsin güldürsün yüzünü
Benim de vurduğum yerler beze gibi oldu ya geçen sefer denememde böyle olmamıştı bu sefer Enoxta da Prolutexte de böyle olduKızlar merhaba26 Temmuz da transfer oldum ben Progestan dex vuruyorum sabah akşam ama son günlerde çok ödem yapmaya başladı. Vurduğum yer ayaktayken bile beyaz kalıyor elimin izin çıkıyor beyaz ödemden. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba İğne artık girmiyor çok zor itiyorum duvar var gibi karnım şişti, yağlı bölge kalmadı artık galiba anlamadım.
Ne tesadüf benımde aynı dün 6.gunumdu bende dayanamayıp test yaptım benım negatıf cıktı butun umutlarım kırıldı sankıKızlar bugün transferin 7. Günü evde gebelik testi yaptım fakat kocaman bir negatif.
Rahimde yapşıklık vardı bu sebeple incelik oluştu benim 1-2 adet sonrası transfer planlanıyorSizin ne zaman transfer tarihiniz benim bugün adetin 10.günüydü 7.5mm çıktı iyi dediler çarşamba günüde transferim olucak 15.gün oluyor yani
Anladım benimde rahim dinlendirmeyle devam ettik embriyo donduruldu ama doktorum beklemedi transfere uygun dedi hemen toplamadan sonra adetle birlikte başladık transfer sürecineRahimde yapşıklık vardı bu sebeple incelik oluştu benim 1-2 adet sonrası transfer planlanıyor
ama şimdiden kalınlaşmasını bekliyorum
Kokusuz sabunkızlar saçma bir soru olacak ama heyecanıma verin ya hastaneden aradılar transfer işlemine deodorant parfüm sıkmayın diye sabah duş alacağım şampuan kullanmak da mı yasak yani chat gpt kokusuz kullan diyor nerden bulayım kokusuz şampuan
Sebamed*Kokusuz sabun
Sensörde olabilir
Bana bi şey demediler parfüm bile kullandımkızlar saçma bir soru olacak ama heyecanıma verin ya hastaneden aradılar transfer işlemine deodorant parfüm sıkmayın diye sabah duş alacağım şampuan kullanmak da mı yasak yani chat gpt kokusuz kullan diyor nerden bulayım kokusuz şampuan
Zaten genel kanım şu olduBana bi şey demediler parfüm bile kullandımpozitifim çok şükür
Gerilim squ game izlemiştinBana bi şey demediler parfüm bile kullandımpozitifim çok şükür
ahah ayy süper maşallah valla rahatladım şimdi teşekkürlerBana bi şey demediler parfüm bile kullandımpozitifim çok şükür
Canım benim transferde iki doktor vardı birinin parfüm kokusu çok güzeldi öyle söyleyimBen şöyle biliyorum
Transfer süreci yaşamadım ama yum toplamada da kokusuz gel demişlerdi embriyo çok çabuk etkileniyormuş ortamdaki koku kimyasaldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?