- 30 Eylül 2024
- 164
- 129
- 18
- 31
Merhaba bende transfer sonrası ovitrelle vurdum test günü 14. Gün verdiler ama dayanamadım 10. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm nasipse pazartesi kanda da görürüz inşallah sizin de umarım pozitif olurNasılsıniz kızlar. Vakit geçmek bilmiyor resmen. 28 temmuz da 3. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün de ovitrella oldum. Testi de sanırım kese görününce yapacağızovitrella işi karıştırdı.
yaa çok sevindim canım benim sabrın sonu selamet olmuş Rabbim sağlıkla kavuştursun siziRabbim yardımcın olsun gerçekten stres yapma ben şimdiye kadar en ufak çatlatma iğnesinde bile stres yaptım tutmadı bunda da yaptım ama onun orda olduğunu bilmek beni rahatlatıyordu belki de stresi azalttığım için pozitif oldu mesela benim beta değerim yavaş yükseliyor 2 katı artmıyor ama yükseliyor sürekli ağladım kimyasal mı olacak acaba şu bu diye pazartesi doktorum gel bi bakalım dedi pazartesiye kadar kan verme dedi ama içim içini yiyordu evde test vardı bu sabah yaptım artık koyu kırmızı çizgiyi gördüm 3 senedir tedavi görüyorum 1 kez bile koyuyu bırak silik bile o testi görmemiştim içim o kadar rahatladı ki dedim kendi kendime ben böyle yaparak hem bebeğimi üzüyorum hem kendimi gerçekten stres her kötü şeyin başı sakin kal ve bebeğine odaklan
Aynen canım öyle ha ben 7. Güne kadar sabrettim orası ayrı tabi amayaa çok sevindim canım benim sabrın sonu selamet olmuş Rabbim sağlıkla kavuştursun siziöyle çok düşünmemeye çalışıyorum sonuçta dünyaya yeni bir insan gelecek eğer o ruh yaratılmış da Rabbim beni vesile kılmayı yazmışsa elbet başıma gelir eğer yazmamışsa ne yaparsam yapayım olmayacaktır. Tabiki bir heyecan bir tedirginlik oluyor ama takdire teslimiz görelim mevlam neyler teşekkür ediyorum dua ve tavsiyelerin için
Her yumurta için 100 değer say demişti benim eski doktorKızlar bana yarın Opu yapılacak dün çatlatma iğnelerimi oldum. 4 tane folikülüm var E2 değerim 1205 çıktı iyi midir sizce
Canım seninde dondurulmuş muydu taze miydi? Ben dondurulmuş transfer ettirdim fitil progestan iğne ve estrofem dısında bir şey kullanmıyorum.Belirtin var mıydı bir de ?Merhaba bende transfer sonrası ovitrelle vurdum test günü 14. Gün verdiler ama dayanamadım 10. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm nasipse pazartesi kanda da görürüz inşallah sizin de umarım pozitif olur
bence en en zor kısmı o bekleme kısmı zaten hiç test yapmicam belirti aramicam diyorum ama görcez bakalımAynen canım öyle ha ben 7. Güne kadar sabrettim orası ayrı tabi amavarsa yiyecek ekmeği zaten rabbim emanet eder bize ben gerçekten hep öyle dua ettim
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu benim daha önce bir kaybım olduğu için genetik bakıldı bir deCanım seninde dondurulmuş muydu taze miydi? Ben dondurulmuş transfer ettirdim fitil progestan iğne ve estrofem dısında bir şey kullanmıyorum.Belirtin var mıydı bir de ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş
O zaman iyi herhalde 4 Folikül içinHer yumurta için 100 değer say demişti benim eski doktor
Benim zaten kasık batması dışında bi belirtim olmadı göğüslerimde ki önceden de vardı muhtemelen ilaçlardan kaynaklı başka bi belirtim yoktu lekelenmem bile olmadı benim hatta burda bi kaç kişinin olmuş okumuştum benim niye olmadı diye onu da kafaya taktım sonra bide dedim olmadığı olduğundan iyidir diyebence en en zor kısmı o bekleme kısmı zaten hiç test yapmicam belirti aramicam diyorum ama görcez bakalım
Hahaha ne güzel yapmışsın beni de merkezden aradılar bugün nasılsın diye illa testi 12. Gün yap diyorlar. Ben de dedim ya negatifse ben günlerdir alerji ilacımı kullanamıyorum dedimBenim zaten kasık batması dışında bi belirtim olmadı göğüslerimde ki önceden de vardı muhtemelen ilaçlardan kaynaklı başka bi belirtim yoktu lekelenmem bile olmadı benim hatta burda bi kaç kişinin olmuş okumuştum benim niye olmadı diye onu da kafaya taktım sonra bide dedim olmadığı olduğundan iyidir diyebi arkadaşım hamile Onunla sohbet ederken işte şunu aldık bunu aldık diye anlatınca eve geldim içimden geçirdim allahım artık bende kendi çocuğuma bişeyler almak istiyorum artık bende şunu aldım bunu aldım diye anlatmak istiyorum dedim bi hışımla kalktım test yaptım
İnşallah teşekkür ederim. İğnenin etkisi çok su içince hemen geçiyormuş ama bakalım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı canımMerhaba bende transfer sonrası ovitrelle vurdum test günü 14. Gün verdiler ama dayanamadım 10. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm nasipse pazartesi kanda da görürüz inşallah sizin de umarım pozitif olur
Bende bilmiyorum canım. Doktor kullan dedi bende kullandım. Ama şuan dediğin çok mantıklı geldi:)Hımm vücut doğal olarak gebeliğe hazırlansın diye anladım :)
Sizin ne zaman transfer tarihiniz benim bugün adetin 10.günüydü 7.5mm çıktı iyi dediler çarşamba günüde transferim olucak 15.gün oluyor yaniRahim duvarı en az kaç cm de transfer yapılıyor
Benim adetin 15. Gün 9cm idi
Canım çok normal beze bile oluşabiliyor tedirgin olmaz yumuşak hissettiğin bölgeye vurmayı deneKızlar ben progestan fitil kullanıyordum ama bende artık kaşıntı yapmaya başladığı için doktorum Prolutex iğne verdi günde 2 kez kullanıyorum ama bende sanki arı sokmuş gibi vurduğum yer çok acıyor biraz göbekli biriyim zaten otururken kalkarken yürürken bile çok acıyor hatta kıyafetim değince bile yanıyo sizde de oldu mu yani normal mi bu
Hangi testi yaptım canım markalar şaşırtıyor birazda sakin ol bana 9. Gün bile yanlış sonuç verebilir dediler kan ne zaman vereceksinKızlar bugün transferin 7. Günü evde gebelik testi yaptım fakat kocaman bir negatif.
kız lekelenmeyi dert edinip korkan onca kişi varken sen üzüldün mü Allah seniBenim zaten kasık batması dışında bi belirtim olmadı göğüslerimde ki önceden de vardı muhtemelen ilaçlardan kaynaklı başka bi belirtim yoktu lekelenmem bile olmadı benim hatta burda bi kaç kişinin olmuş okumuştum benim niye olmadı diye onu da kafaya taktım sonra bide dedim olmadığı olduğundan iyidir diyebi arkadaşım hamile Onunla sohbet ederken işte şunu aldık bunu aldık diye anlatınca eve geldim içimden geçirdim allahım artık bende kendi çocuğuma bişeyler almak istiyorum artık bende şunu aldım bunu aldım diye anlatmak istiyorum dedim bi hışımla kalktım test yaptım
Prodiktör test. CanımHangi testi yaptım canım markalar şaşırtıyor birazda sakin ol bana 9. Gün bile yanlış sonuç verebilir dediler kan ne zaman vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?