Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Nasılsıniz kızlar. Vakit geçmek bilmiyor resmen. 28 temmuz da 3. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün de ovitrella oldum. Testi de sanırım kese görününce yapacağız ovitrella işi karıştırdı.
Merhaba bende transfer sonrası ovitrelle vurdum test günü 14. Gün verdiler ama dayanamadım 10. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm nasipse pazartesi kanda da görürüz inşallah sizin de umarım pozitif olur

yaa çok sevindim canım benim sabrın sonu selamet olmuş Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi öyle çok düşünmemeye çalışıyorum sonuçta dünyaya yeni bir insan gelecek eğer o ruh yaratılmış da Rabbim beni vesile kılmayı yazmışsa elbet başıma gelir eğer yazmamışsa ne yaparsam yapayım olmayacaktır. Tabiki bir heyecan bir tedirginlik oluyor ama takdire teslimiz görelim mevlam neyler teşekkür ediyorum dua ve tavsiyelerin için

Kızlar bana yarın Opu yapılacak dün çatlatma iğnelerimi oldum. 4 tane folikülüm var E2 değerim 1205 çıktı iyi midir sizce

Aynen canım öyle ha ben 7. Güne kadar sabrettim orası ayrı tabi ama varsa yiyecek ekmeği zaten rabbim emanet eder bize ben gerçekten hep öyle dua ettim

Merhaba bende transfer sonrası ovitrelle vurdum test günü 14. Gün verdiler ama dayanamadım 10. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm nasipse pazartesi kanda da görürüz inşallah sizin de umarım pozitif olur
Canım seninde dondurulmuş muydu taze miydi? Ben dondurulmuş transfer ettirdim fitil progestan iğne ve estrofem dısında bir şey kullanmıyorum.Belirtin var mıydı bir de ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş

Dondurulmuş 5. Gün embriyosu benim daha önce bir kaybım olduğu için genetik bakıldı bir de
Belirti olarak 3. 5. Ve 7. Günde sol kasığım ağrıdı belim genel olarak hep ağrıyor 8. Günden itibaren de midem yanıyor akşamüstleri önceki hamileliğimde ilk trimester mide yanması ile geçmişti. Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlere

bence en en zor kısmı o bekleme kısmı zaten hiç test yapmicam belirti aramicam diyorum ama görcez bakalım
Benim zaten kasık batması dışında bi belirtim olmadı göğüslerimde ki önceden de vardı muhtemelen ilaçlardan kaynaklı başka bi belirtim yoktu lekelenmem bile olmadı benim hatta burda bi kaç kişinin olmuş okumuştum benim niye olmadı diye onu da kafaya taktım sonra bide dedim olmadığı olduğundan iyidir diye bi arkadaşım hamile Onunla sohbet ederken işte şunu aldık bunu aldık diye anlatınca eve geldim içimden geçirdim allahım artık bende kendi çocuğuma bişeyler almak istiyorum artık bende şunu aldım bunu aldım diye anlatmak istiyorum dedim bi hışımla kalktım test yaptım

Hahaha ne güzel yapmışsın beni de merkezden aradılar bugün nasılsın diye illa testi 12. Gün yap diyorlar. Ben de dedim ya negatifse ben günlerdir alerji ilacımı kullanamıyorum dedim öyle olunca tamam o zaman en kötü 10. Gün yapın burada mı yapacaksınız yoksa dışarı mı dediler.dışarıda yaparım heralde orada daha bir stresli olur sanki

İnşallah teşekkür ederim. İğnenin etkisi çok su içince hemen geçiyormuş ama bakalım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı canım

Canım çok normal beze bile oluşabiliyor tedirgin olmaz yumuşak hissettiğin bölgeye vurmayı dene

kız lekelenmeyi dert edinip korkan onca kişi varken sen üzüldün mü Allah seni çok şükür pozitifi görmüşsün artık anlatırsın inşallah bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…