Bana da öyle dediler normal şampuanla duş alıp gittim ama parfüm vs sıkmadımkızlar saçma bir soru olacak ama heyecanıma verin ya hastaneden aradılar transfer işlemine deodorant parfüm sıkmayın diye sabah duş alacağım şampuan kullanmak da mı yasak yani chat gpt kokusuz kullan diyor nerden bulayım kokusuz şampuan
Enox kullanıyorum asla dokunmuyorum beze yapmıyor ama prolutex e çare bulamadım bende artık sağdan sola dönerken bile canımı acıtıyor iğne yerleriBenim de vurduğum yerler beze gibi oldu ya geçen sefer denememde böyle olmamıştı bu sefer Enoxta da Prolutexte de böyle olduNasıl geçer bunlar yaa
Kullanılan ilaçlar ile adet gorulmesi zor değil mi belkide yerleşmeden kaynaklıdır hemsirene yazdin mi canım moral bozma hemen ilacı bırakınca kanama oluyor ancak diye biliyorum benKızlar yine akıntım geldi pembe kahve arası adet öncesi gibi transferin 4. Günü aslında tam adet dönemime yakın. Acaba adet mi oluyorum.transferden hemen sonra adet olan var mı?
Bir de doktor transferimi uygulamaya göre düşük tarihte yaptı yumurtlamaya göre heralde muayenede anlayıp yapmıştır değil mi moralim bozuldu
Yerleşme kanaması olabilir canim regl öyle hemen Pembe gelmez, benim önce ki gebeligimde gelmişti açık pembe gibiydi.Kızlar yine akıntım geldi pembe kahve arası adet öncesi gibi transferin 4. Günü aslında tam adet dönemime yakın. Acaba adet mi oluyorum.transferden hemen sonra adet olan var mı?
Bir de doktor transferimi uygulamaya göre düşük tarihte yaptı yumurtlamaya göre heralde muayenede anlayıp yapmıştır değil mi moralim bozuldu
Merhaba, Oje sabun dus jeli krem hicbisey kullanmayin. Ben disimi aksam macunla fircaladim sabah macunsuzkızlar saçma bir soru olacak ama heyecanıma verin ya hastaneden aradılar transfer işlemine deodorant parfüm sıkmayın diye sabah duş alacağım şampuan kullanmak da mı yasak yani chat gpt kokusuz kullan diyor nerden bulayım kokusuz şampuan
Benim pembe kahve arası çikolata kisti olduğu için adet öncesi böyle geliyor hep adet olacağım gibi geldi :/ ilaç kullanırken adet olur muyuz onu da bilmiyorum inş dediğin gibidir cnmYerleşme kanaması olabilir canim regl öyle hemen Pembe gelmez, benim önce ki gebeligimde gelmişti açık pembe gibiydi.
Yok canım yazmadım çünkü kahve pembe arası devam ederse yazarım zaten verdikleri kağıtta olabilir yazıyordu kanama olmadan yazmama gerek yok ben kendimi bildiğim için adet öncesi sendromu yaşadığımı düşündüm işteKullanılan ilaçlar ile adet gorulmesi zor değil mi belkide yerleşmeden kaynaklıdır hemsirene yazdin mi canım moral bozma hemen ilacı bırakınca kanama oluyor ancak diye biliyorum ben
Ben de anlamadım kiBenim de vurduğum yerler beze gibi oldu ya geçen sefer denememde böyle olmamıştı bu sefer Enoxta da Prolutexte de böyle olduNasıl geçer bunlar yaa
Neden peki bunların ne gibi bi zararı oluyor gerçekten bu kadar detay önemli miMerhaba, Oje sabun dus jeli krem hicbisey kullanmayin. Ben disimi aksam macunla fircaladim sabah macunsuzsacinizi da yikamayin. Ya da aksamdan yikanin, sabah tekrar sadece su ile dus alin. Ben yabanci bir embriyologdan dinlemistim ve uyguladim.. Saglikla kucaginiza alin insallah
Ben de ilk defa duydum hiçbir fikrim yok gerçektenNeden peki bunların ne gibi bi zararı oluyor gerçekten bu kadar detay önemli mi
merhaba o kadar etkili olduğunu bilmiyordum macuna kadarMerhaba, Oje sabun dus jeli krem hicbisey kullanmayin. Ben disimi aksam macunla fircaladim sabah macunsuzsacinizi da yikamayin. Ya da aksamdan yikanin, sabah tekrar sadece su ile dus alin. Ben yabanci bir embriyologdan dinlemistim ve uyguladim.. Saglikla kucaginiza alin insallah
merak etme onun takibini yapıyorlar yumurtlamayı erkene çekiyorlar ilaçlarla benim yumurtlamam 25. günümde olurdu misal bu defa ilk muayeneden 18 gün sonraya verdiler transferi. içini ferah tut kendini meşgul et inşallah bebişin seninleKızlar yine akıntım geldi pembe kahve arası adet öncesi gibi transferin 4. Günü aslında tam adet dönemime yakın. Acaba adet mi oluyorum.transferden hemen sonra adet olan var mı?
Bahsettigim embriyolog bu urunlerdeki esanslarin kokularin etkili oldugunu, embriyolog olarak da bunlara cok dikkat ettiklerini soylemisti. Transfer oncesi bana verilen kagitta da deodorant one vb kullanmayin yaziyordu., Sanirim negatif bir etkisi var ama yukardaki yorumlarda doktorun parfumu cok guzeldi gibi yorumlar varNeden peki bunların ne gibi bi zararı oluyor gerçekten bu kadar detay önemli mi
Macun kendi abartim olabilirmerhaba o kadar etkili olduğunu bilmiyordum macuna kadarteşekkür ederimm amin inşallah
Yaş evetGerilim squ game izlemiştin
Onda ben makyaj dahi yapmamıştımBen şöyle biliyorum
Transfer süreci yaşamadım ama yum toplamada da kokusuz gel demişlerdi embriyo çok çabuk etkileniyormuş ortamdaki koku kimyasaldan
Rica ederim rahat ol tabiahah ayy süper maşallah valla rahatladım şimdi teşekkürler
Direkt kese için muayeneye aldı canım kan filan istenmiyorKizlar merhaba. İlk muayenesini olan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Kese görmek için gittignizde sizden kan tahlili istendi mi ? Yoksa direkt muayeneye alıp keseyi görüp gönderdiler mi?
ahah çok tatlıı teşekkür ederimmMacun kendi abartim olabilirbol sans dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?