Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bana da öyle dediler normal şampuanla duş alıp gittim ama parfüm vs sıkmadım

Benim de vurduğum yerler beze gibi oldu ya geçen sefer denememde böyle olmamıştı bu sefer Enoxta da Prolutexte de böyle oldu Nasıl geçer bunlar yaa
Enox kullanıyorum asla dokunmuyorum beze yapmıyor ama prolutex e çare bulamadım bende artık sağdan sola dönerken bile canımı acıtıyor iğne yerleri

Kullanılan ilaçlar ile adet gorulmesi zor değil mi belkide yerleşmeden kaynaklıdır hemsirene yazdin mi canım moral bozma hemen ilacı bırakınca kanama oluyor ancak diye biliyorum ben

Yerleşme kanaması olabilir canim regl öyle hemen Pembe gelmez, benim önce ki gebeligimde gelmişti açık pembe gibiydi.

Merhaba, Oje sabun dus jeli krem hicbisey kullanmayin. Ben disimi aksam macunla fircaladim sabah macunsuz sacinizi da yikamayin. Ya da aksamdan yikanin, sabah tekrar sadece su ile dus alin. Ben yabanci bir embriyologdan dinlemistim ve uyguladim.. Saglikla kucaginiza alin insallah

Yerleşme kanaması olabilir canim regl öyle hemen Pembe gelmez, benim önce ki gebeligimde gelmişti açık pembe gibiydi.
Benim pembe kahve arası çikolata kisti olduğu için adet öncesi böyle geliyor hep adet olacağım gibi geldi :/ ilaç kullanırken adet olur muyuz onu da bilmiyorum inş dediğin gibidir cnm

Kizlar merhaba. İlk muayenesini olan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Kese görmek için gittignizde sizden kan tahlili istendi mi ? Yoksa direkt muayeneye alıp keseyi görüp gönderdiler mi?

Kullanılan ilaçlar ile adet gorulmesi zor değil mi belkide yerleşmeden kaynaklıdır hemsirene yazdin mi canım moral bozma hemen ilacı bırakınca kanama oluyor ancak diye biliyorum ben
Yok canım yazmadım çünkü kahve pembe arası devam ederse yazarım zaten verdikleri kağıtta olabilir yazıyordu kanama olmadan yazmama gerek yok ben kendimi bildiğim için adet öncesi sendromu yaşadığımı düşündüm işte

Neden peki bunların ne gibi bi zararı oluyor gerçekten bu kadar detay önemli mi

merhaba o kadar etkili olduğunu bilmiyordum macuna kadar teşekkür ederimm amin inşallah

merak etme onun takibini yapıyorlar yumurtlamayı erkene çekiyorlar ilaçlarla benim yumurtlamam 25. günümde olurdu misal bu defa ilk muayeneden 18 gün sonraya verdiler transferi. içini ferah tut kendini meşgul et inşallah bebişin seninle

Neden peki bunların ne gibi bi zararı oluyor gerçekten bu kadar detay önemli mi
Bahsettigim embriyolog bu urunlerdeki esanslarin kokularin etkili oldugunu, embriyolog olarak da bunlara cok dikkat ettiklerini soylemisti. Transfer oncesi bana verilen kagitta da deodorant one vb kullanmayin yaziyordu., Sanirim negatif bir etkisi var ama yukardaki yorumlarda doktorun parfumu cok guzeldi gibi yorumlar var ama tabi Risk almaya degmez bence. O yuzden ben o gun dis macunu bile kullanmadim abartmis olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…