Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kız beni de paniklettin madem soylediler sakin kalsana hemen adet Olcam ilanı verdin olacak Allah'ın izniyle çünkü neden olmasınn kavuşacağız evlatlarımıza

Kız beni de paniklettin madem soylediler sakin kalsana hemen adet Olcam ilanı verdin olacak Allah'ın izniyle çünkü neden olmasınn kavuşacağız evlatlarımıza
Ben panik atal ya ne bileyim Hayırlısı inşallah be kuzum içime doğuyor sen pozitifsin inşallah bak

Yumurtlama ile ilgili hiç bir şey söylemediler işte estrofem ve iğne fitil dısınds bir şey de verilmedi. Transfer öncesi sadece bir kez gittim 5 gün sonra transferini yapıcaz gel dediler o kdr. Doktor hiç konuşmuyor o yüzden çok sinir oldum benim de ilk olduğu için bilmiyorum tabi.ultrasonda kalınlıı iyi dedi baba transfer olur haftaya dedi o kadar.yumurta gelişmiş çatlamış ya da çatlatalım fln demedi. Ben de o yüzden acaba beni burada okuyunca şaşırdım

Bana doktorum yumurta çatlamamasi gerek çatlarsa iptal olur dedi. Ostrojen kullandım sadece, son 5 gün progesteron eklendi... Senin yumurta takibini yapmışlardir büyümüş çatlamış olsa transfer yapmazlar

Bana doktorum yumurta çatlamamasi gerek çatlarsa iptal olur dedi. Ostrojen kullandım sadece, son 5 gün progesteron eklendi... Senin yumurta takibini yapmışlardir büyümüş çatlamış olsa transfer yapmazlar
Estrofem progestan fitil ve progestan iğne kullanıyorum o kadar cnm bir kez muayene oldum salı transfer dediler.sağol ben de merak ettim hiç yumurtalarla ilgili bir şey demedi doktor çünkü.

Kizlar merhaba. İlk muayenesini olan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Kese görmek için gittignizde sizden kan tahlili istendi mi ? Yoksa direkt muayeneye alıp keseyi görüp gönderdiler mi?
Direk muayene oldum canım keseyi gördüler kan tahlili istenmedi

sormadıkça anlatmıyorlar bence sorduğun halde cevap vermiyorsa gerçekten sinir bozucu. bilgilendirmek zorunda benim doktorum sormadıklarımı bile tek tek anlatıyor başka doktora denk geldiğimde onlar öyle değildi mesela güven vermedi. belki işini çok iyi yapıyor konuşmadığı halde ama bilgilendirmesi senin iç rahatlığın doktora olan güvenin önemli bu süreçte.

sonrası için evet ama ilk toplandığı gün peki. Mesela 15 görünüyordu 10 yumurta toplandı gibi söylüyorlar mı yoksa yine 15 diyorlar mı
yani şöyle önceki muayenelerde kaç tane göründüğünü dosyaya yazıyorlar ama hepsi eşit büyümüyor ki toplancak olgunluğa kaç tane geldiyse o kadarını topluyorlar. bana şu kadar vardı gibi bir bilgi vermediler ama sorsam söylerdi bence dosyada var çünkü.

Opudan çıktıktan sonra söyledikleri kesin topladıkları o zaman di mi

Valla sorma canım doktorum iyi olabilir brüksel cem çelik ama sıfır bilgi öyle söyleyim.toplam bastan sona 1 saat görmemişimdir.zaten ilk denemem şubatta dondurduk o sıra seyahatlerim vardı tsh yüksek çıktı.donduracaktı zaten 1 ay uzadı o süreçte hiç yazmadılar bile ne yapacaksın diye.geçen ay dedim hazırım benden uzaktan birkaç test istediler yaptırıp vatsaptan attım.sonrasında estrofeme baslattı hemşire hiç muayene etmeden lucrin iğne yaptırdı çikolata kistim olduğu için. Adetin 12. Günü gittim sadece salı transfer var kalınlık iyi dedi bu kadar.benim ilk denemem olduğu için cahilliğime geldi hiç sormadım yumurtam var mı iyi mi vs.salı da 3aa 5. gün embriyosu verdiler embriyolog iyi embriyo dedi.doktor hayırlı olsun dedi gitti bu..merkezde bir embriyom daha kaldı.tutmazsa memorial a gideyim diyorum senin doktorun kimdi ?

Yumurta toplamadan sonra sormuştum hocam havuza gerek olacak mı kist var diye basında öyle demişti çünkü bana direk aa sen panik atak mısın bi rahat ol bize bırak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…