Kız beni de paniklettin madem soylediler sakin kalsana hemen adet Olcam ilanı verdinYok canım yazmadım çünkü kahve pembe arası devam ederse yazarım zaten verdikleri kağıtta olabilir yazıyordu kanama olmadan yazmama gerek yok ben kendimi bildiğim için adet öncesi sendromu yaşadığımı düşündüm işte
Ben panik atal ya ne bileyimKız beni de paniklettin madem soylediler sakin kalsana hemen adet Olcam ilanı verdinolacak Allah'ın izniyle çünkü neden olmasınn kavuşacağız evlatlarımıza
Yumurtlama ile ilgili hiç bir şey söylemediler işte estrofem ve iğne fitil dısınds bir şey de verilmedi. Transfer öncesi sadece bir kez gittim 5 gün sonra transferini yapıcaz gel dediler o kdr. Doktor hiç konuşmuyor o yüzden çok sinir oldum benim de ilk olduğu için bilmiyorum tabi.ultrasonda kalınlıı iyi dedi baba transfer olur haftaya dedi o kadar.yumurta gelişmiş çatlamış ya da çatlatalım fln demedi. Ben de o yüzden acaba beni burada okuyunca şaşırdımmerak etme onun takibini yapıyorlar yumurtlamayı erkene çekiyorlar ilaçlarla benim yumurtlamam 25. günümde olurdu misal bu defa ilk muayeneden 18 gün sonraya verdiler transferi. içini ferah tut kendini meşgul et inşallah bebişin seninle
Bana doktorum yumurta çatlamamasi gerek çatlarsa iptal olur dedi. Ostrojen kullandım sadece, son 5 gün progesteron eklendi... Senin yumurta takibini yapmışlardir büyümüş çatlamış olsa transfer yapmazlarYumurtlama ile ilgili hiç bir şey söylemediler işte estrofem ve iğne fitil dısınds bir şey de verilmedi. Transfer öncesi sadece bir kez gittim 5 gün sonra transferini yapıcaz gel dediler o kdr. Doktor hiç konuşmuyor o yüzden çok sinir oldum benim de ilk olduğu için bilmiyorum tabi.ultrasonda kalınlıı iyi dedi baba transfer olur haftaya dedi o kadar.yumurta gelişmiş çatlamış ya da çatlatalım fln demedi. Ben de o yüzden acaba beni burada okuyunca şaşırdım
Ben pazartesi gidicem bana keseden önce progestan hormonu için burda kan bakıcaz dediDirekt kese için muayeneye aldı canım kan filan istenmiyor
Estrofem progestan fitil ve progestan iğne kullanıyorum o kadar cnm bir kez muayene oldum salı transfer dediler.sağol ben de merak ettim hiç yumurtalarla ilgili bir şey demedi doktor çünkü.Bana doktorum yumurta çatlamamasi gerek çatlarsa iptal olur dedi. Ostrojen kullandım sadece, son 5 gün progesteron eklendi... Senin yumurta takibini yapmışlardir büyümüş çatlamış olsa transfer yapmazlar
Direk muayene oldum canım keseyi gördüler kan tahlili istenmediKizlar merhaba. İlk muayenesini olan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Kese görmek için gittignizde sizden kan tahlili istendi mi ? Yoksa direkt muayeneye alıp keseyi görüp gönderdiler mi?
sormadıkça anlatmıyorlar bence sorduğun halde cevap vermiyorsa gerçekten sinir bozucu. bilgilendirmek zorunda benim doktorum sormadıklarımı bile tek tek anlatıyor başka doktora denk geldiğimde onlar öyle değildi mesela güven vermedi. belki işini çok iyi yapıyor konuşmadığı halde ama bilgilendirmesi senin iç rahatlığın doktora olan güvenin önemli bu süreçte.Yumurtlama ile ilgili hiç bir şey söylemediler işte estrofem ve iğne fitil dısınds bir şey de verilmedi. Transfer öncesi sadece bir kez gittim 5 gün sonra transferini yapıcaz gel dediler o kdr. Doktor hiç konuşmuyor o yüzden çok sinir oldum benim de ilk olduğu için bilmiyorum tabi.ultrasonda kalınlıı iyi dedi baba transfer olur haftaya dedi o kadar.yumurta gelişmiş çatlamış ya da çatlatalım fln demedi. Ben de o yüzden acaba beni burada okuyunca şaşırdım
evet kaç toplandı kaçı döllendi kaçı kaç çekirdekli vs her ayrıntıyı söylemişlerdiKızlar Opu sonrası foliküllerin içi boş çıkanı söylüyorlar mı kesin
Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin umut etmeyi denemeyi bırakma inşallah sen de o duyguyu tadacaksınKızlar benim sonuç negatif adadan ayrılıyorumseneye bu zaman tekrar denemeyi düşünüyoruz mutlu sonuç alanları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
sonrası için evet ama ilk toplandığı gün peki. Mesela 15 görünüyordu 10 yumurta toplandı gibi söylüyorlar mı yoksa yine 15 diyorlar mıevet kaç toplandı kaçı döllendi kaçı kaç çekirdekli vs her ayrıntıyı söylemişlerdi
yani şöyle önceki muayenelerde kaç tane göründüğünü dosyaya yazıyorlar ama hepsi eşit büyümüyor ki toplancak olgunluğa kaç tane geldiyse o kadarını topluyorlar. bana şu kadar vardı gibi bir bilgi vermediler ama sorsam söylerdi bence dosyada var çünkü.sonrası için evet ama ilk toplandığı gün peki. Mesela 15 görünüyordu 10 yumurta toplandı gibi söylüyorlar mı yoksa yine 15 diyorlar mı
Opudan çıktıktan sonra söyledikleri kesin topladıkları o zaman di miyani şöyle önceki muayenelerde kaç tane göründüğünü dosyaya yazıyorlar ama hepsi eşit büyümüyor ki toplancak olgunluğa kaç tane geldiyse o kadarını topluyorlar. bana şu kadar vardı gibi bir bilgi vermediler ama sorsam söylerdi bence dosyada var çünkü.
Valla sorma canım doktorum iyi olabilir brüksel cem çelik ama sıfır bilgi öyle söyleyim.toplam bastan sona 1 saat görmemişimdir.zaten ilk denemem şubatta dondurduk o sıra seyahatlerim vardı tsh yüksek çıktı.donduracaktı zaten 1 ay uzadı o süreçte hiç yazmadılar bile ne yapacaksın diye.geçen ay dedim hazırım benden uzaktan birkaç test istediler yaptırıp vatsaptan attım.sonrasında estrofeme baslattı hemşire hiç muayene etmeden lucrin iğne yaptırdı çikolata kistim olduğu için. Adetin 12. Günü gittim sadece salı transfer var kalınlık iyi dedi bu kadar.benim ilk denemem olduğu için cahilliğime geldi hiç sormadım yumurtam var mı iyi mi vs.salı da 3aa 5. gün embriyosu verdiler embriyolog iyi embriyo dedi.doktor hayırlı olsun dedi gitti bu..merkezde bir embriyom daha kaldı.tutmazsa memorial a gideyim diyorum senin doktorun kimdi ?sormadıkça anlatmıyorlar bence sorduğun halde cevap vermiyorsa gerçekten sinir bozucu. bilgilendirmek zorunda benim doktorum sormadıklarımı bile tek tek anlatıyor başka doktora denk geldiğimde onlar öyle değildi mesela güven vermedi. belki işini çok iyi yapıyor konuşmadığı halde ama bilgilendirmesi senin iç rahatlığın doktora olan güvenin önemli bu süreçte.
Ah bana da doğsa o hisBen panik atal ya ne bileyimHayırlısı inşallah be kuzum içime doğuyor sen pozitifsin inşallah bak
Bana direk 5 yumurta topladık dediler canım 3 ğ genetiksiz gelişti genetik istemedi ilk deneme olduğu içinsonrası için evet ama ilk toplandığı gün peki. Mesela 15 görünüyordu 10 yumurta toplandı gibi söylüyorlar mı yoksa yine 15 diyorlar mı
Yumurta toplamadan sonra sormuştum hocam havuza gerek olacak mı kist var diye basında öyle demişti çünkü bana direk aa sen panik atak mısın bi rahat ol bize bırak dedisormadıkça anlatmıyorlar bence sorduğun halde cevap vermiyorsa gerçekten sinir bozucu. bilgilendirmek zorunda benim doktorum sormadıklarımı bile tek tek anlatıyor başka doktora denk geldiğimde onlar öyle değildi mesela güven vermedi. belki işini çok iyi yapıyor konuşmadığı halde ama bilgilendirmesi senin iç rahatlığın doktora olan güvenin önemli bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?