- 4 Ocak 2025
- 655
- 258
- 18
- 30
Bende 4 Folikül vardı zaten baştan beri 4 yumurta toplandı dediler o zaman hepsinin içi dolu çıktı di mi. O an narkoz sersemliği soramadım pekBana direk 5 yumurta topladık dediler canım 3 ğ genetiksiz gelişti genetik istemedi ilk deneme olduğu için
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar benim sonuç negatif adadan ayrılıyorumseneye bu zaman tekrar denemeyi düşünüyoruz mutlu sonuç alanları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
Toplanan yumurta sayısını, olgun çıkanı, dölleneni sayı olarak ayrı ayrı söylerler size sayılar değişebilir tüm toplanan neticeye ulaşamayabilir hakkınızda hayırlısı olsunBende 4 Folikül vardı zaten baştan beri 4 yumurta toplandı dediler o zaman hepsinin içi dolu çıktı di mi. O an narkoz sersemliği soramadım pek
aynen öyleOpudan çıktıktan sonra söyledikleri kesin topladıkları o zaman di mi
şöyle, kötü düşünme çünkü doktordan çok emriyolog önemli doktorun yaptığı sadece transfer onu da her doktor yapıyor 15 dk bir işlem. önceki ilaç dozlarına vs karar verirken tabi dikkat etmişlerdir senin sonuçlarına göre ayarlanmıştır merak etme. benim de ilk denemem ve sıfır bilgiyle başladım bazı şeyleri kendim öğrenmek istemedim cahillik mutluluktur bazen :) gereksiz yere ayrıntıları kafaya takmak stresten başka bir şeye yaramıyor.bu süreçte doktora merkeze güven önemli bence ruh hali için. inşallah pozitifi görürsün gerek kalmazValla sorma canım doktorum iyi olabilir brüksel cem çelik ama sıfır bilgi öyle söyleyim.toplam bastan sona 1 saat görmemişimdir.zaten ilk denemem şubatta dondurduk o sıra seyahatlerim vardı tsh yüksek çıktı.donduracaktı zaten 1 ay uzadı o süreçte hiç yazmadılar bile ne yapacaksın diye.geçen ay dedim hazırım benden uzaktan birkaç test istediler yaptırıp vatsaptan attım.sonrasında estrofeme baslattı hemşire hiç muayene etmeden lucrin iğne yaptırdı çikolata kistim olduğu için. Adetin 12. Günü gittim sadece salı transfer var kalınlık iyi dedi bu kadar.benim ilk denemem olduğu için cahilliğime geldi hiç sormadım yumurtam var mı iyi mi vs.salı da 3aa 5. gün embriyosu verdiler embriyolog iyi embriyo dedi.doktor hayırlı olsun dedi gitti bu..merkezde bir embriyom daha kaldı.tutmazsa memorial a gideyim diyorum senin doktorun kimdi ?
Teşekkür ederimaynen öyle
Evet kaç tane yumurta toplandı kaç tanesi olgun kaç yumurta dollendi kaç tane embriyo kaçıncı güne geldi hepsini söylüyorlarKızlar Opu sonrası foliküllerin içi boş çıkanı söylüyorlar mı kesin
Keseden sonra benden kan alındı canım toxoplasma, rubella ve Tsh istedi doktor.Kizlar merhaba. İlk muayenesini olan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Kese görmek için gittignizde sizden kan tahlili istendi mi ? Yoksa direkt muayeneye alıp keseyi görüp gönderdiler mi?
Olgun olanı Opu günü söylemiyorlar sanırımEvet kaç tane yumurta toplandı kaç tanesi olgun kaç yumurta dollendi kaç tane embriyo kaçıncı güne geldi hepsini söylüyorlar
İnş canım ben de eğer olmazsa diğer denemem için memorial şişliye gideceğim burada ödemelerin hepsini nakit alıyorlar en azından kurumsal hastane olursa ödemelerde de kredi kartı ile ödeme yapabiliriz diye düşünüyorum.bakalım inş hakkımızda hayırlısı olurşöyle, kötü düşünme çünkü doktordan çok emriyolog önemli doktorun yaptığı sadece transfer onu da her doktor yapıyor 15 dk bir işlem. önceki ilaç dozlarına vs karar verirken tabi dikkat etmişlerdir senin sonuçlarına göre ayarlanmıştır merak etme. benim de ilk denemem ve sıfır bilgiyle başladım bazı şeyleri kendim öğrenmek istemedim cahillik mutluluktur bazen :) gereksiz yere ayrıntıları kafaya takmak stresten başka bir şeye yaramıyor.bu süreçte doktora merkeze güven önemli bence ruh hali için. inşallah pozitifi görürsün gerek kalmazben şişli memorialdeyim doktorum ipek balın düzgüner
4 dedilerse öyledir canım bana da direk 5 yumurta topladık dediler direk 5. Güne son iki tanesi kaldı dedilerBende 4 Folikül vardı zaten baştan beri 4 yumurta toplandı dediler o zaman hepsinin içi dolu çıktı di mi. O an narkoz sersemliği soramadım pek
Beni yumurta toplamadan 5 gün sonra arayıp bilgi vermişlerdi, opu yapılan gün bişey demediler ama sen ararsan belki söylerler embriyologları ara direk istersen.Olgun olanı Opu günü söylemiyorlar sanırım
Merhaba sizin değeriniz normal ilerledimiKaç çıktı değer ?
Kan idrar hepsini istediler. Hatta bunlarla ugrascaz diye kese muayenemi cok hizli yapti dr. Kesenin biri göründü digerini goremedim, 10 gune tekrar bakalim belki goruruz deyip kaldirdi masadan. resmen postaladi.Kizlar merhaba. İlk muayenesini olan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Kese görmek için gittignizde sizden kan tahlili istendi mi ? Yoksa direkt muayeneye alıp keseyi görüp gönderdiler mi?
Çift mi transfer oldunuz, bir tanesi tutmuş olabilir. Benim çift transferdi bir tane kese göründüKan idrar hepsini istediler. Hatta bunlarla ugrascaz diye kese muayenemi cok hizli yapti dr. Kesenin biri göründü digerini goremedim, 10 gune tekrar bakalim belki goruruz deyip kaldirdi masadan. resmen postaladi.
Evet cift oldu ama tek gorundu. Ikiside 5aa. Sonradan gorunurmu acaba? Transfer sonrasi 16. Gunumde gittim kontroleÇift mi transfer oldunuz, bir tanesi tutmuş olabilir. Benim çift transferdi bir tane kese göründü
AA siz bayağı erken çağırmış kontrole, benim 9 temmuz transfer 31 temmuz kese için gittim. Ama olsa görünürdü diye düşünüyorum sizinkide. 12 ağustos da kalp atışı için gideceğim inşallahEvet cift oldu ama tek gorundu. Ikiside 5aa. Sonradan gorunurmu acaba? Transfer sonrasi 16. Gunumde gittim kontrole
Beta yukselince kontrol istedi ama kese tek çıktıAA siz bayağı erken çağırmış kontrole, benim 9 temmuz transfer 31 temmuz kese için gittim. Ama olsa görünürdü diye düşünüyorum sizinkide. 12 ağustos da kalp atışı için gideceğim inşallah
Allah gönlüne göre versin canım inşallah. Bazen olabiliyor sonradan gözüküyor. Embriyoyu gördün mü peki kese içindeBeta yukselince kontrol istedi ama kese tek çıktıinsallah görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?