Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar benim sonuç negatif adadan ayrılıyorum seneye bu zaman tekrar denemeyi düşünüyoruz mutlu sonuç alanları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin
Hakkında hayırlısı olsun canımbir dahaki denemende dileğine kolayca kavuşursun dilerim

Bende 4 Folikül vardı zaten baştan beri 4 yumurta toplandı dediler o zaman hepsinin içi dolu çıktı di mi. O an narkoz sersemliği soramadım pek
Toplanan yumurta sayısını, olgun çıkanı, dölleneni sayı olarak ayrı ayrı söylerler size sayılar değişebilir tüm toplanan neticeye ulaşamayabilir hakkınızda hayırlısı olsun

şöyle, kötü düşünme çünkü doktordan çok emriyolog önemli doktorun yaptığı sadece transfer onu da her doktor yapıyor 15 dk bir işlem. önceki ilaç dozlarına vs karar verirken tabi dikkat etmişlerdir senin sonuçlarına göre ayarlanmıştır merak etme. benim de ilk denemem ve sıfır bilgiyle başladım bazı şeyleri kendim öğrenmek istemedim cahillik mutluluktur bazen :) gereksiz yere ayrıntıları kafaya takmak stresten başka bir şeye yaramıyor.bu süreçte doktora merkeze güven önemli bence ruh hali için. inşallah pozitifi görürsün gerek kalmaz ben şişli memorialdeyim doktorum ipek balın düzgüner

Kizlar merhaba. İlk muayenesini olan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Kese görmek için gittignizde sizden kan tahlili istendi mi ? Yoksa direkt muayeneye alıp keseyi görüp gönderdiler mi?
Keseden sonra benden kan alındı canım toxoplasma, rubella ve Tsh istedi doktor.

İnş canım ben de eğer olmazsa diğer denemem için memorial şişliye gideceğim burada ödemelerin hepsini nakit alıyorlar en azından kurumsal hastane olursa ödemelerde de kredi kartı ile ödeme yapabiliriz diye düşünüyorum.bakalım inş hakkımızda hayırlısı olur

Kizlar merhaba. İlk muayenesini olan arkadaşlarıma sormak istiyorum. Kese görmek için gittignizde sizden kan tahlili istendi mi ? Yoksa direkt muayeneye alıp keseyi görüp gönderdiler mi?
Kan idrar hepsini istediler. Hatta bunlarla ugrascaz diye kese muayenemi cok hizli yapti dr. Kesenin biri göründü digerini goremedim, 10 gune tekrar bakalim belki goruruz deyip kaldirdi masadan. resmen postaladi.

Kan idrar hepsini istediler. Hatta bunlarla ugrascaz diye kese muayenemi cok hizli yapti dr. Kesenin biri göründü digerini goremedim, 10 gune tekrar bakalim belki goruruz deyip kaldirdi masadan. resmen postaladi.
Çift mi transfer oldunuz, bir tanesi tutmuş olabilir. Benim çift transferdi bir tane kese göründü

Evet cift oldu ama tek gorundu. Ikiside 5aa. Sonradan gorunurmu acaba? Transfer sonrasi 16. Gunumde gittim kontrole
AA siz bayağı erken çağırmış kontrole, benim 9 temmuz transfer 31 temmuz kese için gittim. Ama olsa görünürdü diye düşünüyorum sizinkide. 12 ağustos da kalp atışı için gideceğim inşallah

Beta yukselince kontrol istedi ama kese tek çıktı insallah görünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…