- 1 Ocak 2024
- 43
- 40
- 8
- 38
Amin canim sagol. Allah hepimize en guzelini nasip etsin. Evet icinde bsyler görünüyor dedi dr ama daha cok kucuk.Allah gönlüne göre versin canım inşallah. Bazen olabiliyor sonradan gözüküyor. Embriyoyu gördün mü peki kese içinde
Hayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsınkızlaar transferim bittii ben de bekleyenler kervanına katıldım çok şükür
inşallah canım yine gerek kalmasın diye dua edelim deİnş canım ben de eğer olmazsa diğer denemem için memorial şişliye gideceğim burada ödemelerin hepsini nakit alıyorlar en azından kurumsal hastane olursa ödemelerde de kredi kartı ile ödeme yapabiliriz diye düşünüyorum.bakalım inş hakkımızda hayırlısı olur
ayy amin canım benim gerçekten çok duygusal bir anmış gözyaşlarımı tutamadım tam yerleştiğindeHayırlı olsun canım Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın
Hayırlı olsunkızlaar transferim bittii ben de bekleyenler kervanına katıldım çok şükür
inşallahh Allah razı olsunHayırlı olsunGüzel haberlerinizi alalım inşallah
Acıbadem şahin zeteroğluDoktorunuz kimdir acep ?
Sonucunuz nedirAcıbadem şahin zeteroğlu
Maalesef kimyasal oldu 31 temmuzda ikinci transferim olduMerhaba sizin değeriniz normal ilerledimi
Bugün toplama oldu ama benim 2.denemem ilki 2020 de yaptık 4yaşında şuan oğlum yine şahin beyde yapmıştık siz bursa da mı düşünüyorsunuzSonucunuz nedir
Daha fazla toplanır büyük ihtimalO zaman iyi herhalde 4 Folikül için
Toplandı bugün 4 tane olarak 4ünde de yumurta çıktı dedilerDaha fazla toplanır büyük ihtimal
Oohhhh maşallahhhhhhToplandı bugün 4 tane olarak 4ünde de yumurta çıktı dediler
Benim ilk tedavim negatif oldu kendisinde.simdi sisli memorial ve Osman develioglu arasındayım siz duydunuz mu osman hocayıBugün toplama oldu ama benim 2.denemem ilki 2020 de yaptık 4yaşında şuan oğlum yine şahin beyde yapmıştık siz bursa da mı düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?