- 4 Ocak 2025
- 655
- 258
- 18
- 30
Teşekkür ederiimOohhhh maşallahhhhhh
Canım bu tabloya göre doktor ne diyor?
Idrar gebelik testiyle anlayamayız. Anlayabilmemiz icin hergün idrar testi (ayni marka) yapmiş olman gerekirdi ki karşilastirip artişi görebilelim. Yine de idrar testiyle kimse garanti bisey söyleyemez. Lütfen kan vermeye gidin, kan testi cok önemli.Kızlar merhaba 16 Temmuz da transfer olmuştum 12. Gün test gününde 103 14. Gün de betam 194 çıktı bidaha da baktırmadım pazartesi gel burda bakarız dedi doktorum sıkıntı yok hatta görebilirsek keseye bile bakarız dedi ama değer az arttı diye benim içimde hep bi kuşku vardı dün kan baktırmayınca evde gebelik testi vardı onu yapmak istedim bu şekilde çıktı sizce bu teste göre 194 den yükselme olmuşmudur dün yaptım testi Eki Görüntüle 3625467
TeşekkürlerIdrar gebelik testiyle anlayamayız. Anlayabilmemiz icin hergün idrar testi (ayni marka) yapmiş olman gerekirdi ki karşilastirip artişi görebilelim. Yine de idrar testiyle kimse garanti bisey söyleyemez. Lütfen kan vermeye gidin, kan testi cok önemli.
eğer değerlerinize göre gerekli görmüşse evetKizlar merhaba ben de P pamilyaponca gibi dün opu oldum. 7 Ağustos transfer. Doktorum birsürü ilac yazmiş, ilaclar konusunda cok tedirginim. Kan sulandirici ilac fln yazmis. Transfere kadar almam gerekiyor sanirim, bu normal mi? Ben transfer sonrasi aliniyor saniyordum.
Benim geçen yıl kanda betahcg gayet yüksek bir değerdi hatta keseyi gormustuk galiba yalnis olmasin internetten aldığım çok hassas bir markada böyle silik cizgi çıkmıştıKızlar merhaba 16 Temmuz da transfer olmuştum 12. Gün test gününde 103 14. Gün de betam 194 çıktı bidaha da baktırmadım pazartesi gel burda bakarız dedi doktorum sıkıntı yok hatta görebilirsek keseye bile bakarız dedi ama değer az arttı diye benim içimde hep bi kuşku vardı dün kan baktırmayınca evde gebelik testi vardı onu yapmak istedim bu şekilde çıktı sizce bu teste göre 194 den yükselme olmuşmudur dün yaptım testi Eki Görüntüle 3625467
Bende 3 gündür test yapıyorum ama negatif alıyorum5. Gün embriyosu ve bugün transferin 6. Günü idrar testim negatif çıktı, hayalet çizgi bile yok hayırlısı bakalım
Kaset test mi erken gebelik testi mi yapıyorsun5. Gün embriyosu ve bugün transferin 6. Günü idrar testim negatif çıktı, hayalet çizgi bile yok hayırlısı bakalım
Bilmiyorum pazartesi gideceğiz içim içime sığmıyorBenim geçen yıl kanda betahcg gayet yüksek bir değerdi hatta keseyi gormustuk galiba yalnis olmasin internetten aldığım çok hassas bir markada böyle silik cizgi çıkmıştı
Evet duymuştum ya osman beye yada şahin beye gidecektim bursa'da en iyi o ikisi diye araştırmıştım ne zaman denediniz şahin hoca daBenim ilk tedavim negatif oldu kendisinde.simdi sisli memorial ve Osman develioglu arasındayım siz duydunuz mu osman hocayı
Allahın izniyleTeşekkür ederiimşimdi embriyo olmasını bekleyeceğim hayırlısıyla inşallah
4yumurta mı toplandı sizden çok güzel hepsinin dolu olmasıToplandı bugün 4 tane olarak 4ünde de yumurta çıktı dediler
Hayırlı olsun, benimde dün toplama oldu aynı dediğiniz, gibi bir, sürü ilaç verdi ama oluyormuş öyle sanırım karıştırıp yanlıl ilacı içmekten korkuyorumKizlar merhaba ben de P pamilyaponca gibi dün opu oldum. 7 Ağustos transfer. Doktorum birsürü ilac yazmiş, ilaclar konusunda cok tedirginim. Kan sulandirici ilac fln yazmis. Transfere kadar almam gerekiyor sanirim, bu normal mi? Ben transfer sonrasi aliniyor saniyordum.
Erken gebelik testi yaptım, sen ?Kaset test mi erken gebelik testi mi yapıyorsun
Daha erken gebelik varsa kana daha yeni karışıyor olabilir.5. Gün embriyosu ve bugün transferin 6. Günü idrar testim negatif çıktı, hayalet çizgi bile yok hayırlısı bakalım
Sağlıklı ise olsunDaha erken gebelik varsa kana daha yeni karışıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?