1 hafta icinde olmuştum sanırım 1yil gecti üstünden tam hatırlayamıyorum suan.Sağlıklı ise olsunDaha önce transfer denediniz mi? negatif gelince ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman regl olunuyor?
Geçen sene iki defa negatif oldu memnun kalmadım rahim filmi bile istemeden tup bebek yapti şimdi tekrar yaptıracağız osman hoca ve sisli memorial arasındayımEvet duymuştum ya osman beye yada şahin beye gidecektim bursa'da en iyi o ikisi diye araştırmıştım ne zaman denediniz şahin hoca da
Hayırlısı inşallah. 16 yumurtadan 13ü olgunmuş, 9 döllenmiş. Sizde nasildi kizlar?.Hayırlı olsun, benimde dün toplama oldu aynı dediğiniz, gibi bir, sürü ilaç verdi ama oluyormuş öyle sanırım karıştırıp yanlıl ilacı içmekten korkuyorum
Bende bu çarşamba gideceğim şişli memoriala bakalım nasıl gececekGeçen sene iki defa negatif oldu memnun kalmadım rahim filmi bile istemeden tup bebek yapti şimdi tekrar yaptıracağız osman hoca ve sisli memorial arasındayım
Gayet iyi. 5. Güne 6-7 tane giderse de çok iyi. İnşallah güzel sonuç alırsın.Hayırlısı inşallah. 16 yumurtadan 13ü olgunmuş, 9 döllenmiş. Sizde nasildi kizlar?.
Benim elimde kaset test var laboquick 3 gündür negatif hayalet çizgi hiçbir şey göremedimErken gebelik testi yaptım, sen ?
InsallahhGayet iyi. 5. Güne 6-7 tane giderse de çok iyi. İnşallah güzel sonuç alırsın.
çok iyi benim 7 toplandı 5i döllenmiş sadece yarın bakalım ne olurHayırlısı inşallah. 16 yumurtadan 13ü olgunmuş, 9 döllenmiş. Sizde nasildi kizlar?.
Hmm hayırlısı olsun bence her doktor herkese iyi gelmiyor içinize kim daha yatıyorsa orda yaptırınGeçen sene iki defa negatif oldu memnun kalmadım rahim filmi bile istemeden tup bebek yapti şimdi tekrar yaptıracağız osman hoca ve sisli memorial arasındayım
İnşallah bırdaki herkes istediği pozitifi görürHayırlısı inşallah. 16 yumurtadan 13ü olgunmuş, 9 döllenmiş. Sizde nasildi kizlar?.
Canım çok erken değil mi sen benden bir gün önce transfer olmuştun sanki değil mi transfer gününü de saydın mı doktoruna bir yaz bence ilaçları bırakma sakın5. Gün embriyosu ve bugün transferin 6. Günü idrar testim negatif çıktı, hayalet çizgi bile yok hayırlısı bakalım
Benim ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra olmuştu hemenSağlıklı ise olsunDaha önce transfer denediniz mi? negatif gelince ilaçları bıraktıktan sonra ne zaman regl olunuyor?
Amin hepimiz için aynen öyle en iyi denilende bile dünya kadar olumsuz yorum varHmm hayırlısı olsun bence her doktor herkese iyi gelmiyor içinize kim daha yatıyorsa orda yaptırın
Kesinlikle nasip işte inşallah güzel haberleri tez zamanda alırızAmin hepimiz için aynen öyle en iyi denilende bile dünya kadar olumsuz yorum var
Amin insAllahKesinlikle nasip işte inşallah güzel haberleri tez zamanda alırız
Nerden gideceksiniz ilk görüşme mi kiminle randevunuzBende bu çarşamba gideceğim şişli memoriala bakalım nasıl gececek
Evet biraz erken canım ama kullandığım test kanda betahcg 10 ml olunca gösteren bir test transfer hariç 6. Gün bugün, yok yok ilaclari doktor bırak diyene kadar bırakmam zaten :)Canım çok erken değil mi sen benden bir gün önce transfer olmuştun sanki değil mi transfer gününü de saydın mı doktoruna bir yaz bence ilaçları bırakma sakın
aynen canım sen 10. Günü bekle en azından doktor ne zaman kan ver dedi bir de transferin ilk günü de sayılıyor muEvet biraz erken canım ama kullandığım test kanda betahcg 10 ml olunca gösteren bir test transfer hariç 6. Gün bugün, yok yok ilaclari doktor bırak diyene kadar bırakmam zaten :)
Çok iyi demek ki progesteron vücutta depolanmiyor :)Benim ilaçları bıraktıktan 3 gün sonra olmuştu hemen
Pazartesi transfer oldu canım önümüzde ki Çarşamba betahcg günü yani tranfer hariç 9. Güne gün verdi doktor, senin ki 3. Gün embriyosu ise daha uzun tutmuşlardir betahcg gününüaynen canım sen 10. Günü bekle en azından doktor ne zaman kan ver dedi bir de transferin ilk günü de sayılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?