- 4 Kasım 2024
- 169
- 121
- 18
- 41
Benim 5. Gün embriyosu canım transferi de salı oldum 12. Gün kan ver diyorlar illa. Bir çok kişi 10. Gün testi yapmış negatifse boşa ilaç almak istemiyorum bir de alerji ilacımı alayım diyorum kaç gündür mahvoldum alerjiden ilaç alamadığım için.Pazartesi transfer oldu canım önümüzde ki Çarşamba betahcg günü yani tranfer hariç 9. Güne gün verdi doktor, senin ki 3. Gün embriyosu ise daha uzun tutmuşlardir betahcg gününü
Alerji çok zorlamıştır ya haklısın, ben de negatifse boşa ilaç almak istemiyorum açıkçası bence 9. Gün belli olur ama doktorun 12. Günü bekle diyorsa vardır bir bildiği canımBenim 5. Gün embriyosu canım transferi de salı oldum 12. Gün kan ver diyorlar illa. Bir çok kişi 10. Gün testi yapmış negatifse boşa ilaç almak istemiyorum bir de alerji ilacımı alayım diyorum kaç gündür mahvoldum alerjiden ilaç alamadığım için.
Arkadaşlar ilaçları bırakınca ne zaman regl olunur bilen var mı?
Teşekkür ederim canım peki doktorun regl konusunda ya da yumurtlama döngüsü hakkında bir şey dedi mi? Mesela normal yumurtlama döngüsü adetten sonra hemen başlar mi acaba?Ben 4. Günümde oldum canım.
Benim negatifi olunca ilk adet ile tekrar transfer hazırlığına başladık yumurtlama zamanımda da transfer oldu yani vücut kendi dengesini buluyor benceTeşekkür ederim canım peki doktorun regl konusunda ya da yumurtlama döngüsü hakkında bir şey dedi mi? Mesela normal yumurtlama döngüsü adetten sonra hemen başlar mi acaba?
Doktor iki regl bekle dese süreç uzayacak beklemek insanı daha çok yoruyor. Bir işlem yapınca tüp bebek olsun aşılama olsun en azından bir şeyin sonucunu bekliyorsun. Ben bu reglden sonra doğal denemeyi düşünüyorum çatlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum. Bu yüzden sordum, teşekkürlerBenim negatifi olunca ilk adet ile tekrar transfer hazırlığına başladık yumurtlama zamanımda da transfer oldu yani vücut kendi dengesini buluyor bence
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun inşallahDoktor iki regl bekle dese süreç uzayacak beklemek insanı daha çok yoruyor. Bir işlem yapınca tüp bebek olsun aşılama olsun en azından bir şeyin sonucunu bekliyorsun. Ben bu reglden sonra doğal denemeyi düşünüyorum çatlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum. Bu yüzden sordum, teşekkürler
Teşekkür ederim canım peki doktorun regl konusunda ya da yumurtlama döngüsü hakkında bir şey dedi mi? Mesela normal yumurtlama döngüsü adetten sonra hemen başlar mi acaba?
Regl nasıl oldu peki normalden yoğun mu?Valla canım yumurtlama döngüsü hakkında bir şey demedi ama adet olunca haber et bi yumurtalarına bakalım dedi ne durumdalar dedi. Demek ki normal döngü oluyor ki bakmak istiyor.
Bugün oldum daha ama normal olduğu gibi yani.Regl nasıl oldu peki normalden yoğun mu?
Bendede oluyo cnm benide Çarşamba gunu çağırdı keseyi görmek icinkızlar bugün transfer sonrası 18. Gün pozitifti testim transfer gününden itibaren her gün kasıklarımda batma ve kasılma oluyor ara ara hatta günde 5 6 kez oluyo normaldir dimi yarın doktor kontrolüm var kese için orda soracağim zaten ama bazen çok olunca korkuyorum
İnşallah normaldir bazı günler sabahtan olmuyo o zaman daha çok korkuyorum yine olduğu iyi yaaBendede oluyo cnm benide Çarşamba gunu çağırdı keseyi görmek icin
Benim çok yoğun olmuştu, hatta o kadar çok oldu ki bu sıcakta elim ayağım buz kesmişti üşümektenRegl nasıl oldu peki normalden yoğun mu?
Ayyy çok geçmiş olsun rahimm ostrojenden kalinlasiyor tabi ondan olmuştur şimdi gebe misiniz?Benim çok yoğun olmuştu, hatta o kadar çok oldu ki bu sıcakta elim ayağım buz kesmişti üşümekten
Gebe kalmanin belirtisi zaten kasıkta gerilme regl olacakmis hissi batmalar hepsi ilerleyen haftalarda da oluyor ama fazla ağrı varsa doktor kontrolü şart...İnşallah normaldir bazı günler sabahtan olmuyo o zaman daha çok korkuyorum yine olduğu iyi yaa
Bana da oluyor normal diyorlar, saglikla gelsinler minnoslarkızlar bugün transfer sonrası 18. Gün pozitifti testim transfer gününden itibaren her gün kasıklarımda batma ve kasılma oluyor ara ara hatta günde 5 6 kez oluyo normaldir dimi yarın doktor kontrolüm var kese için orda soracağim zaten ama bazen çok olunca korkuyorum
Hayır saniyelik batmalar oluyorGebe kalmanin belirtisi zaten kasıkta gerilme regl olacakmis hissi batmalar hepsi ilerleyen haftalarda da oluyor ama fazla ağrı varsa doktor kontrolü şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?